IRISIMO | Despre noi

Bine ați venit la IRISIMO, un magazin plin de ceasuri originale și accesorii la modă. Suntem o companie internațională cu tradiție pe piața de vânzări încă din anul 2005. Lucrăm direct cu distribuitori și producători oficiali, care reprezintă o garanție a autenticității mărfurilor și a serviciului oferit. În oferta noastră veți găsi ceasuri de calitate, bijuterii, ochelari de soare și accesorii la modă de la producători renumiți.

Cele mai vândute ceasuri

Cele mai vândute bijuterii

Cele mai vândute modele de ochelari

IRISIMO | Avantajele achiziționării

VÂNZĂTOR AUTORIZAT

Lucrăm exclusiv cu distribuitori și producători oficiali. Garantăm originalitatea produselor.

GARANȚIE EXTINSĂ

Prin achiziționarea unui ceas de peste 499 lei, veți prelungi automat și complet gratuit garanția cu 12 luni.

12 LUNI PENTRU RETUR

Aveți un an întreg pentru a returna și a schimba produsele. Acest serviciu este ideal pentru oricine cumpără cadouri precum ceasuri, bijuterii sau ochelari.

SCURTARE GRATUITĂ A CURELELOR

Oferim complet gratuit o scurtare a curelei pentru fiecare ceas achiziționat. Scrieți-ne dimensiunea necesară și lăsați restul în seama noastră.

SERVICIU VIP

Îngrijire exclusivă pentru produsele selectate. În garanție, primiți servicii bonus, inclusiv înlocuirea bateriei, testarea presiunii sau repararea daunelor.

PLĂȚI SIGURE ONLINE

Toate plățile online sunt securizate prin transmisie de date criptată utilizând protocolul HTTPS și gateway-ul Borgun SecurePay.

Blog

Cele mai bune ceasuri militare sunt cele care pot rezista mai mult decât Dvs. Vă vom sfătui cu privire la selecția lor

Toată lumea știe că hainele îl fac pe om. Dar știți ce anume îl face soldat pe un soldat? Desigur, baza este curajul, neînfricarea și zelul pentru lucrul pe care îl consideră corect. Cu toate acestea, chiar în spatele trăsăturilor

6 lucruri interesante despre ceasul Tissot despre care poate nu ai auzit până acum

Credeți că știți tot despre ceasuri? Suntem aproape siguri, că nu ați știut aceste 6 lucruri interesante și nu ați auzit multe despre marca Tissot. Continue Reading

Ce ne-a condus la rebranding? 3 motive pentru care trecem la IRISIMO

Ce ne-a condus către rebranding? Aflați ce ne-a motivat să trecem la IRISIMO.