Neactiv

Acest produs nu este disponibil momentan. Dacă sunteți interesat, contactați-ne pe info@irisimo.ro sau cu ajutorul formularului de contact. Vom verifica disponibilitatea și vă vom contacta.

Poate vă interesează:

DESCRIERE

Marcă AMAZFIT
Colecţie T-REX 2
Model A2170-DK
Garanţie 2 ani
Culoarea maro
Rezistent la apă 100M/10ATM
Geam gorilla glass
Compatibilitate IOS / Android
Afişaj atingere / always on / AMOLED
Sisteme de satelit acceptate GPS / GLONASS / Beidou / Galileo / QZSS
Tipul bărbați
Tip smart
Durata de viață a bateriei cu gps pornit (în ore) 26-50
Rezoluția ecranului 454x454 px
Capacitatea bateriei 500 mAh
Moduri sportive > 150
Durata de viață a bateriei - modul standard (zile) 24

Curea

Materialul plastic
Tipul închiderii Închidere standard

Carcasă

Material polimer întărit
Forma rotund
Diametru 47,1 mm
Grosimea 13,65 mm

Ambalare

 • ambalaj original AMAZFIT
 • garanție oficială

Funcții

Temporizator, Alarmă zilnică, Exerciții de respirație, Navigare GPS, Intensitatea luminii, Calorimetru, Busolă, Pedometru, Măsurarea oxigenării sângelui, Măsurarea activității cardiace, Măsurarea stresului, Monitorizarea somnului, Notificări, Rezistență la temperaturi scăzute, Rezistență la șoc, Prognoză meteo, Design cu cadran personalizabil, Recovery Time (timp de recuperare), Route back, Ceas smart, Moduri sportive, Cronometru, Analiza trainingului, Funcții training, VO2 MAX, Standard militar MIL-STD-810G, Altimetru
Descrierea detaliată a funcțiilor

De ce să cumperi de pe IRISIMO

 • garanție și service post-garanție autorizat
 • depozit propriu
 • personal instruit profesional
 • operăm pe piață de aproape 20 de ani
 • livrare expres
 • scurtare gratuită a brățării
 • suntem un magazin verificat de clienți
 • gravura si ambalaj cadou
 • card cu dedicație
 • proces de retur simplu și ușor
 • servicii bonus gratuite pentru produsele selectate
 • bunuri exclusive la oferta
 • plăți online sigure
why_us

Descrierea detaliată a funcțiilor

Material carcasă: polimer întărit

Materialul curelei: plastic

De mai multe ori este din cauciuc sau rășină de silicon. Acest tip de curea este caracterizat printr-o flexibilitate ridicată, este hipoalergenic, rezistent la apă si nu absoarbe transpiratia. Nu răcește și se adaptează bine la forma încheieturii mâinii.

Temporizator

Ceasul începe numărătoarea inversă, de la o oră fixată, spre zero. Când ajunge la zero, ceasul sună.

Alarmă zilnică

La ora setată alarma se repetă și sună în fiecare zi.

Exerciții de respirație

Eliberați stresul și reduceți nivelul de stres. Începeți exercițiile de respirație, urmați instrucțiunile de pe ecranul ceasului și reveniți în pace.

Navigare GPS

Ceasul este echipat cu un sistem de navigare prin GPS.

Intensitatea luminii

Calorimetru

Ceasul calculează consumul de calorii în timpul exercițiilor.

Busolă

Busola ceasului afișează nordul și celelalte puncte cardinale. Pe ecran se mai afișează unghiul direcției țintei, între 0 - 359 grade. Rezoluția ecranului/precizia de afișare este de gradul 1. Busola ar trebui să facă parte din echipamentul obligatoriu al tuturor aventurierilor, iubitorilor de drumeții și plimbări în aer liber.

Pedometru

Funcţia sport cu senzor, utilizabilă, accelerometru triaxial încorporat. Contorul de paşi poate fi pornit manual, sau se porneşte automat la începerea unei plimbări sau alergări. Pe ecran se afişează numărul total de paşi şi numărul de paşi pe oră, la dispoziţie mai este şi setarea valorii ţintă de paşi de la 10 000 până la 50 000 de paşi, a cârei atingere este însoţită de sunetul sonor. Pe cadranul ceasului este indicată desfăşurarea mersului cu atenţionare în cazul unei activităţi insuficiente.

Măsurarea oxigenării sângelui

Măsurarea activității cardiace

Cu ajutorul senzorului optic încorporat, activitatea inimii este monitorizată până la maximum 220 de bătăi pe minut. Este posibilă înregistrarea și afișarea ritmului cardiac curent, care este baza pentru stabilirea ritmului țintă, evaluarea ritmului minim și maxim, o indicație grafică a zonei de ritm curent și un grafic al cursului ritmului cardiac.

Măsurarea stresului

Monitorizarea somnului

Odată activat, monitorizează și înregistrează funcțiile corpului selectate în timpul somnului. Pe baza datelor stocate de la senzorul de mișcare și de la frecvența cardiacă, este posibil să se analizeze în aplicație cursul și calitatea somnului, precum și să se detecteze cauza aproximativă a oboselii dimineții.

Notificări

Ceasurile inteligente vă pot alerta cu privire la mesajele sau evenimentele primite cu un semnal sonor. Notificările pot fi configurate pentru rețele sociale, SMS, e-mail, aplicații, calendar și alarmă.

Rezistență la temperaturi scăzute

Construcția ceasului asigură buna lui funcționare chiar și la temperaturi de până la -10°C.

Rezistență la șoc

Design unic, care elimină impactul negativ al loviturilor, vibrațiilor și șocurilor, asigurând astfel ceasului o rezistență ridicată.

Prognoză meteo

Ceasul prezintă prognoza vremii pentru următoarele câteva ore, pe baza schimbărilor presiunii atmosferice.

Design cu cadran personalizabil

Modificaţi aspectul cadranului rapid și ușor. Opțiunile sunt practic nelimitate și depinde doar de d-voastră dacă folosiți poza preferată sau designul cadranului unui ceas de lux.

Recovery Time (timp de recuperare)

Timpul de recuperare reprezintă estimarea a cât timp va dura recuperarea forțelor organismului Dvs. în urma solicitării și când acesta o să fie pregătit pentru o solicitare la intensitate maximă, în cadrul nivelului Dvs. de aptitudini fizice. Ceasul ține cont de lungimea și intensitatea solicitării, precum și de oboseala totală acumulată din unitățile antrenamentelor anterioare. Timpul de regenerare a forțelor ține cont de datele unităților antrenamentelor anterioare, luând în considerare și posibilitatea unui antrenament mai devreme de recuperarea integrală a organismului.

Route back

Când începeți traseul înapoi la începutul unui antrenament sau al unei plimbări în natură, ceasul înregistrează traseul pe care l-ați parcurs și vă ghidează în mod fiabil înapoi de unde ați plecat când ajungeți la destinație.

Ceas smart

Ceasul smart oferă după conectarea fără fir(bluetooth) la un telefon mobil compatibil, posibilitatea de a folosi funcții și tehnologii avansate. La dotarea standard, ceasul inteligent include notificările evenimentelor, măsurătorile paşilor sau urmărirea activităților. În funcție de design, are afișaj LED, un cadran analogic (modele hibride) sau o combinație a acestor moduri de afișare a informațiilor.

Moduri sportive

Cronometru

Cronometrul permite măsurarea intervalelor de timp.

Analiza trainingului

Vizualizați date avansate de antrenament, inclusiv starea exercițiului, progresul și progresul activității de fitness, dezvoltarea sarcinii de antrenament, VO2MAX și calculul timpului de recuperare aproximativ.

Funcții training

Un set cuprinzător de caracteristici utile includ afișarea distanței parcurse, viteza, ritmul și o serie de alte valori calculate pe baza unei combinații de date GPS și accelerometru. Caracteristicile oferă o imagine de ansamblu a timpului (timpul scurs, timpul tur, lungimea turului, viteza medie), altitudinea (ascensiune cumulată, coborâre cumulativă, viteză de urcare / coborâre), calorii arse și ritm cardiac.

VO2 MAX

VO2 MAX, sau rata maximă a consumului de oxigen este unul dintre cei mai importanți indicatori ai performanței aerobe. Este raportat ca o rată relativă care indică cantitatea de oxigen consumată în mililitri pe kilogram de greutate corporală pe minut. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât mai mult oxigen intră în mușchi.

Standard militar MIL-STD-810G

MIL-STD-810G este un set de 29 de teste de mediu și climat puse în practică în iunie 1962. Scopul său este de a evalua și certifica cele mai robuste echipamente pe baza succesului în teste. Testarea produselor are loc în laboratoare oficiale de testare, care sunt supuse verificării directe de către emitentul standardului.

Altimetru

Senzorul barometric înregistrează presiunea atmosferică și pe baza acesteia calculează altitudinea. Altimetrul poate măsura înălțimea până la 10.000 de metri deasupra nivelului mării.

Rezistent la apă: 100M/10ATM

Ceas rezistent la apă 100M/10ATM este destinat pentru înot dar și înot cu tub, fără scufundări cu aparat de respirație. Gradul rezistent la apa 100M / 10ATM indica faptul standardizat în ISO 6425. Testele ISO includ schimbările de temperatură, adâncimea, presiunea (apă, aer), după diferite perioade de timp, în cameră și în manipularea dispozitivului ceasului.

Geam: gorilla glass

Sticlă de la compania americană Corning sunt foarte rezistenți la zgârieturi și, de asemenea, obțin rezultate excelente în zona rezistenței la fisuri. Proprietățile lor sunt îmbunătățite continuu. În prezent, modelul de top este Gorilla Glass Victus, care poate suporta o cădere de la o înălțime de 2 metri fără deteriorare.

Tipul închiderii: Închidere standard

Mijloacele cele mai răspândite de fixare care se folosesc cel mai des pentru umerasele de piele și silicon. Pur și simplu închideți cataramă în găurile necesare în funcție de necesitate.

Acest produs nu este un dispozitiv medical și nu este destinat diagnosticării, tratării sau prevenirii vreunei boli. Datele și rezultatele monitorizării sunt doar orientative.

Evaluarea acestui produs

Până acum nici o evaluare.

Am o întrebare privind produsul

Până acum nici o întrebare.

Cumpărătorul are dreptul de a rezilia contractul în primele 14 zile de la livrarea produsului. Mai mult decât atât, noi oferim posibilitatea de a returna produsul în termen de 12 luni (în aceleași condiții legale privind perioada de 14 zile).

Mai multe informaţii cu privire la returul produselor până în 12 luni găsiţi aici.