Casio Baby-G BGS-100 – sunt fashion, sunt cool și reușesc numărarea pașilor

Michal Pindura 0 16.04.2019

Casio Baby-G BGS-100 - sunt fashion, sunt cool și reușesc numărarea pașilor

După părerea dumneavoastră sportivii mai mari sunt bărbații sau femeile? Credeți sau nu, în ciuda opiniei percepute, care face din bărbați persoane mai sportive, circa 60:40 suntem mai bune noi femeile. Măcar asta susțin căutările statistice de pe internet. Din ceea ce vedem zilnic pe drumuri, în parcuri, în pădurile din apropierea orașului, ne arată clar – femeile sunt într-adevăr mai dedicate sportului!

De și Decembrie este luna, în care din cauza coceri cozonacilor de Crăciun și a cumpărări cadourilor, sporturile noastre preferate sunt puse deoparte dar imediat după mesele festive pe fiecare a doua dintre noi o va aștepta. Expresii motivaționale ca și TREBUIE SĂ MĂ MIȘC sau TREBUIE SĂ DAU JOS CÂTEVA KILOGRAME, vor suna în capul nu doar la una dintre noi. Deci, ce facem?

Calea cea mai simplă, cum să ne încărcăm cu energie după pre mult lenevit în fața televizorului și să facem ceva pentru corpul nostru și sănătatea este să ieșim afară. Nimic mai mult nu este nevoie. Este de ajuns să mergem la trap sau să alergăm și kilogramele pică jos. Însă dacă vă implicați în ceva total, cu siguranță vă doriți să aveți perspectivă despre căți pași ați făcut în ziua respectivă, probabil cât mai sunteți nevoiți să faceți, ca să îndepliniți planul zilnic, pe care vi la prescris vreo aplicație liber disponibilă sau instructorul de formare.

Casio Baby-G BGS-100-9A

Acest fapt vă îndeplinesc fără probleme testere sport sau diferite brățări fitness. Măsoară, memorează, evaluează după alergare le puneți din nou în compartimentul lor. Și asta îi problema. Chiar dacă prioritățile lor ar fi incontestabile, acestea sunt dispozitive cu un singur scop, care desigur nu arată atât de bine, încât să le putem purta pe parcursul unei zile întregi. Dar ce dacă doriți șă știți, câți pași ați parcurs pe drumul spre locul de muncă sau la plimbare cu câine? Scoaterea și iarăși punerea la loc a sporttesterului pentru cinsprezece-douăzeci de minute este otravă, pe care vrem s-o evităm în orice mod posibil.

Când din Casio ne-au trimis prima noutate despre Casio Baby-G BGS-100, în acel moment ne-am gândit la toate cunoscutele noastre și prietene, cărora la alergare le-a lipsit „dobândirea” corectă. După dorințele lor ar trebui să reușească numărarea pașilor și în același timp să arate în așa fel, încât nu doar că nu ar fi nevoite să-l dea jos din mână, când își îndeplinește responsabilitatea, dar se poate făli cu el la cei care o înconjoară și atunci, când la alergare chiar nu au timp.

Casio Baby-G BGS-100

Cu privire la noile modele ne-am întrebat pe noi înșine, dacă acesta este tot ceasul Baby-G, cun l-am știut până acum. Până ce câteva bucăți mai vechi au fost doar o ușoară versiune de G-Shock gigant pentru domni și se vedea pe ele, că este un ceas rezistent, noul „begees” provine din alt butoi. Proaspetele fashion și cool, ca și oricare Baby-G înaintea lor. Ași avea problemă să le purtați toată ziua? Noi, în nici un caz. Abia așteptăm, cum această frumusețe ușoară, doar 34 de grame, o să aerisim la aerul curat.

Baby-G BGS-100

Perfect este, că în spatele designului de stil este foarte bine ascunsă funcționalitatea, care va încânta fiecare sportivă. Datorită rezistenței la apă de 100M/10ATM puteți înnota cu ele, corpul rezistent din smoală (pe încheietura mâinii niciodată nu provoacă frigul) se descurcă și cu șocuri puternice și iluminarea cu diode LED duble vă asigură să nu vă stea în cale la diferite activități, nici serile lungi și friguroase și nopțile. Între funcții se găsește și dotarea completă de fitness, în frunte cu cronometrul de sutim, măsurător de timp 100-minute și alarmă zilnică de cinci ori, care ajută la plănuirea activităților.

Casio Baby-G BGS 100-4A. BSG 100-9A

Cel mai mare hit a acestui ceas este măsurător de pași, care folosește accelerometru cu trei axe introdus în ceas. Acesta se poate porni manual, sau îl reglați în așa fel, încât va începe numărătoarea pașilor automat, atunci când percepe că mergeți sau alergați. După activarea pe ecranul LCD se afișează numărul complet al pașilor și numărul pașilor pe oră, pe lângă acest fapt avem la dispoziție reglarea valorii finale de la 1000 până la 50000 de pași, care la atingere sunt însoțite de un sunet practic ce ne avertizează. Pe ecranul ceasului este indicat grafic parcursul mersului cu semnalizare în caz de activitate insuficientă. Dacă doriți să verificați câți pași ați făcut în zilele trecute, în istoric puteți să vă uitați la informațile din ultimele patru săptămăni.

Casio Baby-G BGS-100-7A1, BGS-100-7A2

Măsurătorul de pași din ceasul Casio Baby-G își protejează inteligent consumarea energiei. În caz, că senzorul său nu percepe pe timp îndelungat nici un fel de mișcare, trece în regimul de dormire și astfel economisește scumpa energie.

Informațile noi Casio Baby-G cu siguranță ne-au impresionat. Este primul ceas de damă de la Casio cu funcția de numărarea pașilor! Cireasa de pe tort este designul lor extra de succes, de care vă veți îndrăgosti imediat.

Sursa: Casio

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente