Cele mai bune ceasuri militare sunt cele care pot rezista mai mult decât Dvs. Vă vom sfătui cu privire la selecția lor

Michal Pindura 2 24.05.2021

Ceasurile militare pot salva vieți

Toată lumea știe că hainele îl fac pe om. Dar știți ce anume îl face soldat pe un soldat? Desigur, baza este curajul, neînfricarea și zelul pentru lucrul pe care îl consideră corect. Cu toate acestea, chiar în spatele trăsăturilor de caracter, fără de care nu ar fi cu adevărat posibil, există echipamente de calitate și echipamente tehnice fiabile. Tocmai acest vârf proverbial și un element diferențiat distinge un soldat profesionist de un amator entuziast.

În mulți parametri, sfera militară este departe de mediul în care ne mișcăm în mod normal. Pune cerințe stricte personalității individului și, de asemenea, tuturor elementelor echipamentului său. Astăzi, datorită companiilor conștiente care se ocupă cu producția de accesorii militare, o serie de câștiguri, odată de neimaginat, destinate exclusiv utilizării militare, intră în magazine în care fiecare dintre noi le poate cumpăra. Instrumentele profesionale pot servi astfel tuturor entuziaștilor militari, personalului de securitate sau sportivilor extremi. Toți pot aprecia nu numai calitatea, ci își pot folosi la maximum potențialul.

Toate cele de mai sus pot fi aplicate la încălțăminte, îmbrăcăminte, diverse instrumente și, desigur, la ceasuri. În condiții care necesită echipamente de un standard mai înalt, orientarea în timp este una dintre cheile succesului (și deseori al supraviețuirii). Este de neconceput să vă scoateți telefonul mobil din buzunar sau din rucsac de fiecare dată când citiți. În primul rând, pierzi secunde prețioase, în al doilea rând, nivelul de concentrație scade și, în al treilea rând, în amurg și în întuneric, lumina puternică de pe afișajul telefonului îți dezvăluie instantaneu poziția mai bine decât flacăra unui foc. Și, după cum veți admite, este posibil să nu fie întotdeauna posibil - cu excepția cazului în care sunteți căutat de salvamari din serviciul de munte ?

Casio G-Shock Mudmaster GWG 1000-1A3

CEASURILE MILITARE POT SALVA VIAȚI

Pentru o persoană care decide să le poarte, un ceas militar de calitate poate fi un prim ajutor, un far într-o mare furtunoasă sau o lumină la capătul unui tunel. Cu toate acestea, în principal, este un dispozitiv extrem de eficient construit pentru o manipulare mai aspră și gata să facă față unei largi varietăți de capcane. Acestea se caracterizează prin robustețe, durabilitate, claritate excelentă și simplitate a aspectului - la urma urmei, cine ar dori să poarte ceasuri instabile pe teren, pe care trebuie să descifreze timpul și alte informații suplimentare cu o lupă?

Rezumând ce caracteristici ar trebui să aibă un ceas militar, am ajuns la concluzia că ar trebui să le aibă pe următoarele:

- funcții practice (de exemplu, busolă, barometru)
- construcție robustă (acest lucru se aplică carcasei și curelei!)
- iluminarea perfect gestionată a cadranului (tuburile de tritiu s-au dovedit a fi excelente)
- rezistență nu numai la intemperii (potrivita pentru praf si noroi)
- rezistență la apă de cel puțin 100M / 10ATM
- afișare orei cât mai precisă (controlul radio este excelent)
- operare simplă
- lizibilitate și mai ușoară a apelării / afișajului (baza sunt numerele mari)
- viață lungă a bateriei (sursă de energie solară ideală)

Credeți că lista este prea lungă? Desigur, nu fiecare ceas militar trebuie să îndeplinească 100% toate criteriile noastre pentru a vă servi și să fiți extrem de mulțumit de ele. De asemenea, nu trebuie să disperați din cauza prețului. Numărul de zerouri de pe eticheta de preț a unui ceas nu reflectă întotdeauna beneficiile lor reale. Este similar cu mașinile de teren - chiar dacă micul Suzuki Jimny nu are aspectul, performanța sau greutatea unui Hummer, există încă situații în care își arată forța într-o desfășurare bruscă. Prin urmare, depinde de dvs. să alegeți un model care să poată face față provocărilor pe care intenționați să le întâlniți.

Pentru a demonstra cât de diversă este categoria de ceasuri militare, am ales un mic eșantion pentru a încerca să demonstrăm că ceva diferit poate fi ideal pentru toată lumea. Sub fotografiile modelelor individuale, veți găsi întotdeauna motivele pentru care s-au regăsit în selecția noastră.

LUMINOX BEAR GRYLLS SURVIVAL LAND SERIES XB.3781.KM

LUMINOX BEAR GRYLLS SURVIVAL LAND SERIES XB.3781.KM

Motive:
- carcasă compozită armată cu fibră de carbon
- busolă clasică integrată

CASIO G-SHOCK RANGEMAN GW-9400-1BER

CASIO G-SHOCK RANGEMAN GW-9400-1BER

Motive:
- durabilitatea structurii verificată de-a lungul anilor
- rezistență la apă 200M / 20ATM

TIMEX COMMAND™ 47MM SILICONE STRAP WATCH TW5M36000

Motive:
- lizibilitate demonstrativă zi și noapte
- greutate redusă

BREITLING EMERGENCY DLC-CATED TITANIUM - BLACK

BREITLING EMERGENCY DLC-CATED TITANIUM - BLACK

Motive:
- localizator personal integrat compatibil cu programul satelit Cospas-Sarsat
- carcasa din titan

CASIO PRO TREK PRT-B70-5ER

Motive:
- afișaj analog-digital combinat
- rezistență la temperaturi scăzute

TRASER H3 P69 BLACK STEALTH SAND 109860

Motive:
- ventilație de tritiu imbatabilă pe cadran și inel
- ușor de folosit

2.668,00 lei In stoc ultima bucată

Ți-ai găsit campionul militar printre ele? Dacă da, felicitări pentru o alegere excelentă. Dacă nu, și știți despre alte ceasuri care ar merita un loc în lista noastră, scrieți-ne în comentarii sau pe pagina noastră de Facebook.

Adăugă comentariu

Comentarii (2)

Adrian Pe lista ar trebui introdus la vârf detașat calitate/preț - HAMILTON KAKI
Gruea As merge pe G Shock GPW1000 sau GG1000