Cele mai bune ceasuri bărbăteşti până în 4500 LEI? În ofertă este balansierul din siliciu şi legenda din oţel

Michal Pindura 1 10.06.2020

Un ceas excelent nu trebuie sa costă o adevărată avere. Dacă avem ocazia potrivită, întotdeauna am dori să repetăm această propoziție și nu ne împiedică deloc faptul că aţi auzit-o de noi de atâtea ori. Fireşte, o pungă miraculoasă plină cu aur şi conturi bancare fără fund fac ca alegerea ceasului (precum şi orice altceva)  să fie mult mai uşoară, însă dacă vă pasă cu adevărat de valoarea oferită şi căutării îi dedicaţi timpul vostru, în oferta magazinelor cu siguranţă veţi da de modele echilibrate calitativ şi din punct de vedere al preţului, care vor trece criterile stricte de ,,casting“.

În regulă, considerăm că aveţi deja pregătiţi în buzunar cei 4500 lei pentru noul ceas şi singura dorinţă a voastră este să fie cât mai de folos. Gama de potențiali adepți pentru încheietura d-voastră în condițiile definite este extrem de cuprinzătoare și include mii de bucăți excelente. Cu toate acestea, dacă acceptaţi sugestia, ca ceasurile pe care le veți cumpăra să fie introduse în acest an, avem TOP 5 favorite pentru d-voastră cu care sunteți sigur că veți profita la maxim de bugetul alocat.

Poftim, aici sunt:

SEIKO PROSPEX DIVER SPB0077

Seiko Prospex Diver SPB0077

Odată graniţa de 1000 de euro admirabilă cu venirea ceasului smart premium s-a devalorizat uşor şi aruncă umbra peste mecanica atât de iubită de noi. Acesteia nu îi râmăne nimic altecva decât, să fie tot mai bună, să-l răsfeţe pe client şi să aibă pentru el pregătit ceva, ce încă jucăriile electronice nu au egalizat. În cazul notăţii de 900 de euro pentru scufundare de la Seiko Prospex SPB0079 este un clasic onest, dar mai ales un design funcţional cu caracteristici retro pentru scufundare 6159 si o rezistenţă ridicată la apă de 200M. Lucrurile gândite pur și simplu nu au nevoie de o revoluție ca să fie dorite.

TISSOT BALLADE POWERMATIC 80 COSC

Tissot Ballade Powermatic 80 COSC

Cu preţul aproape egal ca şi modelul sport de la Seiko au ajuns pe piaţă chronometre elegante din colecţia Ballade. Valoarea lor cea mai mare este acuratețea certificată de laboratoarele COSC, pentru care datorează balansierului din siliciu rezistent la câmpurile magnetice. Dacă vă decideţi pentru acest model, vă puteţi alege din mai multe variante de culori. Fiecare vă va oferi confortul aparatului Powermatic 80.811 întins automat cu o rezervă de funcţionare mai mare de trei zile.

CASIO G-SHOCK GMW-B5000 FULL METAL EDITION

Legenda din anul 1983 s-a întors în auriu. Defapt, nu doar în auriu ci şi în argintiu. Important este că sunt din oţel şi lustruite ca oglinda,  dintr-un ceas din plastic relativ ieftin a devenit un accesoriu reprezentativ. Vă pasă de stil şi aţi accepta şi avantajele tehnologiei moderne, primele G-Shock-uri metalice vă vor cuceri cu iluminare performantă electroluminescentă și încărcare solară practică, despre care predecesorul acestor ceasuri putea doar să viseze. Pe de altă parte putea doar să vizeze şi preţul de 600 euro.

HAMILTON KHAKI FIELD MECHANICAL

Hamilton Khaki Field Mechanical

Marca americană Hamilton produsă în Elveţia este un expert certificat privind calitatea originală, iar ultima sa adăugare la familia de ceasuri de teren a confirmat acest lucru. Modelul întins manual, cu carcasă mai mică, subțire, un cadran conceput în mod intenționat cu o scală de 24 de ore și curea de nilon în culoarea verde armată reprezintă un exemplu de investiție bine gândită. La mai puţin de 500 euro poate fi al tău.

MIDO COMMANDER SHADE

Mido Commander Shade

De la sărbătorirea centenarului, de care Mido îşi aminteşte, puteţi avea şi voi ceva. Şi cu siguranţă acestea nu vor fi firimiturile de la tort. Automatul cu designul inspirat de la modelul Commander din anul 1978 în opinia noastră modestă, cel mai bun lucru pe care ni l-au arătat companiile ceasornicare în anul curent. Nici noi nu am ştiut unde să ne uităm întâi şi dacă ne-a surprins brăţara tip mesh sau cadranul genial cu baza nuanţată. La fel am avut o mare dilemă, care dintre cele două versiuni disponibile ne-a fermecat mai mult. Aurie? Argintie? Ambele se încadrează în bugetul de 4500 lei.

Adăugă comentariu

Comentarii (1)

Bianca Daca vrei si tu un ceas extraordinar si ca pre si ca si calitate , uite aici: https://l.profitshare.ro/l/8481926