CEO-ul proCeasuri.ro, Juraj Bednár: Viața este o schimbare. Așa privesc rebranding-ul nostru

Juraj Bednár 0 22.02.2021

CEO Blog

După cum probabil ați observat, proCeasuri.ro a devenit IRISIMO. Avem un nou logo, o nouă motivație și noi oportunități. Dacă urmăriți rețelele noastre de socializare și uneori citiți blogul nostru, cu siguranță nu auziți despre rebranding pentru prima dată. Cu toate acestea, s-ar putea să vă intereseze și modul în care percepem această schimbare în companie și modul în care o percep personal, deoarece rebranding-ul nu înseamnă doar ce măsuri trebuiesc realizate (și  nu au fost puține) pentru ca întregul proces să aibă succes. Totul este să aibă sens - pentru mine, pentru colegii mei și, mai ales, pentru clienții noștri.

Înainte de a ajunge la rebranding în sine, vin cu întrebarea: ce înseamnă16 ani? Pentru unii o viață, pentru alții un motiv de sărbătoare. Pentru compania noastră și pentru noi, cei care fac parte din aceasta, este un prag important prin care probabil vom delimita o etapă. Șaisprezece ani este mult timp în viața fiecărui magazin electronic. În acest timp, am devenit lider în vânzarea ceasurilor nu numai în România, am construit o poziție puternică pe piață, relații excelente cu furnizorii și în fiecare zi suntem mai mulțumiți de o reputație excelentă în rândul clienților.

POVESTEA NOASTRĂ

Voi spune sincer că acum șaisprezece ani, când Matej, colegul meu de liceu, se gândea la ce vom face după absolvire, cu siguranță nu aveam niciun plan să începem o afacere internațională. Era 2005 și pariam pe o mare necunoscută - un magazin de ceasuri online. Tot ce am făcut a fost nou pentru noi. Fie că este vorba de programarea manuală a primei versiuni a magazinului electronic, de contactele timide cu furnizorii sau de mobilarea primului nostru magazin - mai exact, un stand într-un magazin universal din orașul Ružomberok.

Ne aducem aminte de parcă a fost ieri, de primele modele expuse, primele ceasuri Tissot vândute și cu siguranță nu vom uita anul 2016, anul în care am ales ce nume va purta afacerea noastră planificată din România. Ne-am dorit să captăm în numele ales cel mai bine esența a ceea ce și cum vom vinde. Da, este același nume care a trebuit să cedeze locul noului brand IRISIMO - un brand care combină în numele său numele zeiței curcubeului,zeița Iris, aceasta purtând un voal sclipitor și acel  moment rar în care toată lumea din jur va observa frumusețea, gustul și stilul unei persoane care poartă unul dintre accesoriile  oferite de către noi.

Eu și Matej suntem convinși că, dacă curajul a dat roade în 2005, va da roade chiar și acum, când lăsăm în urmă un brand  alături de care am crescut și de care suntem pe deplin mândri. Credem că acest pas îndrăzneț va aduce multe aspecte pozitive - pentru noi, partenerii noștri de afaceri și, bineînțeles, pentru clienții noștri.

IRISIMO ESTE VIITORUL

Potențialul noului brand IRISIMO este imens. Ne oferă mai multă libertate și ne permite să reflectăm mai bine asupra cerințelor clienților. Bineînțeles, la baza sa vor rămâne ceasurile de mână, fără de care succesul brandului nostru nu ar fi fost cu adevărat posibil. Pe lângă acestea, totuși, ni se deschide un univers aproape interminabil al modei, care are puterea de a face din magazinul nostru un loc de vis în care fiecare își va găsi propria sa unicitate, se va elibera de stereotipurile plictisitoare și se va simți confortabil.

Pentru ca oamenii să se simtă cât mai bine alături de noi, păstrăm în vigoare toate serviciile premium cu care mulți s-au obișnuit și pregătim multe surprize tentante pentru viitorul apropiat, mai ales atunci când vine vorba de extinderea gamei de bijuterii, accesorii și ochelari de soare. La IRISIMO așteptăm cu nerăbdare fiecare provocare cu care ne confruntăm. Vei face parte din lumea modei noastre?

Descoperă unicitatea ta. Amintiți-vă, schimbarea va veni pe 10 martie 2021.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente