proCeasuri.ro se numește acum IRISIMO. La ce se pot aștepta clienții?

2 15.02.2021

irisimo.ro se numește acum IRISIMO. La ce se pot aștepta clienții?

Magazinul online proCeasuri.ro va face o schimbare majoră în luna martie. După cinci ani de funcționare pe piața românească de ceasuri și bijuterii și 16 ani de existență a companiei-mamă, acesta va trece printr-un proces de rebranding și va fi redenumit IRISIMO. Odată cu noul nume, vor fi introduse o nouă siglă și un nou site web inovativ.

16 ani reprezintă un timp îndelungat în viața fiecărui magazin electronic, timp în care există multe schimbări majore sau minore. Acest lucru se aplică și magazinului proCeasuri.ro. Compania, care s-a impus în segmentul în care activăm, cel al vânzărilor de ceasuri de mână și bijuterii, a avut o perioadă de succes excepțională. De la un mic stand în centrele comerciale, brand-ul a crescut cu mii de clienți mulțumiți și operațiuni în mai multe țări europene. Pe măsură ce proprietarii mărcii au adăugat o gamă tot mai bogată de ochelari de soare și alte accesorii la modă în sortimentul de ceasuri și bijuterii originale, numele de profil  irisimo.ro a devenit nepotrivit pentru magazinul electronic în expansiunea sa rapidă.

DE CE SE SCHIMBĂ NUMELE ȘI DE CE IRISIMO?

Atunci când s-a decis modificarea numelui și identitatea corporativă, un factor decisiv a fost faptul că, acum compania operează în diferite țări sub mai multe nume. Și, deși importanța unei piețe românești puternice încurajează precauția, acordul definitiv pentru schimbarea mărcii a venit aproape imediat după ce magazinul ceh proHodinky.cz, cel maghiar proKarórák.hu și cel slovac hodinky.sk s-au alăturat familiei IRISIMO după finalizarea cu succes a rebranding-ul. Unirea mărcilor locale sub un singur brand internațional, care între timp a reușit să ajungă și la clienții din Bulgaria, Croația, Slovenia, Lituania și Letonia, părea astfel a fi singura modalitate de a deveni un jucător global respectat în Europa Centrală și de Est.

Tocmai din cauza nevoii de unificare, a fost ales un nume original, universal aplicabil, care va fi ușor de pronunțat, chiar mai ușor de reținut și care reflectă filosofia brandului. Pentru IRISIMO, clienții sunt întotdeauna pe primul loc, datorită ceasurilor și bijuteriilor elegante, ei își pot evidenția stilul și vor străluci cu adevărat.

Prin urmare, noul nume a fost inspirat de numele zeiței mitice a curcubeului, Iris, aceasta fiind descrisă purtând un voal sclipitor, și acel moment rar în care toată lumea din jur va observa frumusețea, gustul și stilul unic al unei persoane care poartă unul dintre accesoriile oferite de IRISIMO. IRISIMO este locul ideal în care fiecare își va găsi propria sa unicitate, se va elibera de stereotipuri plictisitoare și se va simți confortabil.

NOUA ERĂ SE NUMEȘTE IRISIMO

Odată cu schimbarea numelui, vine o nouă eră în ceea ce privește asistența pentru clienți, site-ul web și sigla, acestea se vor modifica, dar în același timp se păstrează toate lucrurile bune pe care clienții le-au apreciat până acum și cu care s-au familiarizat.

Ce se schimbă:

- adresa paginii web | www.irisimo.ro
- adresa de e-mail | info@irisimo.ro
- sigla brandului
- design-ul magazinului online
- gama de produse va fi mult mai bogată

Ce rămâne la fel ca înainte:

- prețurile nu se schimbă în niciun fel și, dacă se vor schimba, vor fi mai mici
- livrare expres cu livrarea mărfurilor în termen de 24 de ore
- servicii premium
- abordare personală
- originalitatea produselor
- detaliile de autentificare și istoricul comenzilor clienților noștri rămân valabile

CU CE AFECTEAZĂ SCHIMBAREA O ACHIZIȚIE?

Răspunsul este simplu - cu absolut nimic. Continuați să faceți cumpărături cu un revânzător autorizat, de încredere, care se angajează să respecte principiile de achiziții sigure, care oferă mai mult față de minimul cerut de lege. Cu alte cuvinte, irisimo.ro este aici pentru toată lumea care dorește să încerce ceva nou, fără a pierde calitatea garantată, originalitatea mărfurilor și serviciile premium bonus, inclusiv servicii speciale orientate spre client, cum ar fi garanția extinsă pentru 36 de luni, serviciul VIP și posibilitatea de a returna bunurile într-o perioadă de până la un an.

Descoperă unicitatea ta pe irisimo.ro. Amintiți-vă, IRISIMO vine pe 10 martie.

Adăugă comentariu

Comentarii (2)

Viorel Adrian Asteptam si prelungirea de inca un an garantie,ceea ce eu nu am beneficiat,dar totusi va urez mult succes si pe mai departe!
FELOMELA Sunteti buni! Mult succes in continuare!