539,00 lei *
440,00 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 440,00 lei **
În stoc 5+ buc Preț promoțional până la 31.05.2024
Livrăm: 3-4 zile lucrătoare
Taxă poștală de la 9,90 lei Mai multe despre opțiunile de transport

Aţi găsit un preţ mai bun Vă facem o ofertă

Două camere integrate

Pe lângă camera frontală, care este ideală pentru apeluri video, veți găsi și o cameră secundară în ceasul Cally CL005. Locația sa a fost concepută cu scopul de a îmbunătăți rezultatele fotografiei de la distanță și de a îmbunătăți ergonomia atunci când fotografiați împrejurimile.

Fără BPA

Fiind unul dintre puținele ceasuri inteligente pentru copii de pe piață, modelele Cally CL005 au un certificat REACH valabil, care garantează că nu conțin substanțe nocive BPA și alți compuși care ar putea dăuna pielii sensibile a copiilor.

Și mai multe opțiuni de comunicare

Noua generație de ceasuri Cally acceptă aplicațiile populare WeChat și Google Translate. Cu WeChat, copilul tău poate trimite mesaje text și vocale. Datorită Google Translate, are și un serviciu de traducere neuronală disponibil direct în ceasul său, care îl va ajuta să traducă cuvinte sau documente întregi în peste 100 de limbi în câteva secunde.

Durată lungă de viață a bateriei

Uitați de încărcarea zilnică și de grija că ceasul dvs. va rămâne fără energie în timpul zilei. Datorită unei baterii Li-Pol cu o capacitate de până la 1000 mAh, ceasul inteligent Cally va necesita o încărcare după aproximativ trei zile de utilizare normală.

Sunați-vă unul pe celălalt

Posibilitatea de a efectua și de a primi apeluri vocale în ambele sensuri este o modalitate excelentă de a vă conecta cu copilul dumneavoastră și de a fi alături de el atunci când are nevoie sau pur și simplu vrea să vă audă. Introduceți în ceas o cartelă SIM compatibilă cu date și conectați-vă cu copilul dumneavoastră în orice moment. Difuzorul cu volum ridicat poate face față chiar și unui mediu foarte deranjant. Ceasul poate stoca până la 30 de numere de telefon ale persoanelor care sunt importante pentru copil.

Întotdeauna este mai mult de văzut

Vreți să știți în ce fel de mediu și companie se află copilul dumneavoastră? Sunați-i folosind camera HD cu unghi larg încorporată și asigurați-vă că sunt în siguranță. Microfonul de înaltă calitate transmite cu fidelitate sunetele din jur, astfel încât vă puteți elibera de stres printr-un apel video.

Numere necunoscute? Nu au nicio șansă!

Nu vrei ca și copilul tău să sune numere necunoscute sau să-l sune un străin? Pur și simplu blocați numerele necunoscute și va putea efectua apeluri numai cu contactele salvate în agenda telefonică.

Întotdeauna în contact cu mesaje vocale și text

Comunicați împreună, distrați-vă, rămâneți în contact. Folosiți mesajele text și vocale pentru a vă transmite mesaje rapide atunci când nu este posibil sau poate fi nepotrivit să vă sunați. Trimiteți mesaje din aplicație către ceasul dumneavoastră, de unde puteți răspunde direct.

Unde este? GPS-ul vă ajută

Când vine vorba de a vă supraveghea copilul atunci când nu este cu dumneavoastră, nu există un ajutor mai bun decât urmărirea mișcării și localizarea prin GPS cu asistență Wi-Fi. Folosiți aplicația și baza de date a hărții pentru a afla exact unde se află. De asemenea, puteți primi o notificare de îndată ce depășește limitele unei zone de siguranță pe care ați stabilit-o.

DESCRIERE

Marcă CALLY
Colecţie Kids 4G GPS Gen 2
Model CL005
Garanţie 2 ani
Culoarea albastru
Rezistent la apă 30M/3ATM
Compatibilitate IOS / Android
Afişaj IPS / atingere
Limba aplicației EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / SL / FI / EL / RO / SV
Tipul copii
Tip smart
Rezoluția ecranului 240x280 px
Capacitatea bateriei 1000 mAh
Stocare internă 4 GB
Durata de viață a bateriei - modul standard (zile) 3-4

Curea

Materialul plastic
Tipul închiderii Închidere standard

Carcasă

Material plastic
Forma pătrat

Ambalare

 • ambalaj original CALLY
 • garanție oficială

Funcții

Cronometru, Alarmă, Calculator, Pedometru, Calendar anteprogramat, Ceas smart, Fără BPA , Apel, Fotografiere, Fotografiere de la distanță, Monitorizare de la distanță, Apel video, Localizare GPS, Cartela SIM, butonul SOS, Carcasa GEO, Înregistrare de sunet, Carte de telefoane, Mesaje SMS, Orarul, Player muzical, Video player, Funcția de a nu deranja, Oprire de la distanță, Cameră frontală și laterală integrată, Traducător
Descrierea detaliată a funcțiilor

De ce să cumperi de pe IRISIMO

 • garanție și service post-garanție autorizat
 • depozit propriu
 • personal instruit profesional
 • operăm pe piață de aproape 20 de ani
 • livrare expres
 • scurtare gratuită a brățării
 • suntem un magazin verificat de clienți
 • gravura si ambalaj cadou
 • card cu dedicație
 • proces de retur simplu și ușor
 • servicii bonus gratuite pentru produsele selectate
 • bunuri exclusive la oferta
 • plăți online sigure
why_us

Descrierea detaliată a funcțiilor

Material carcasă: plastic

Mai mult din cauciuc, sau o rășină de silicon. Acest tip de material se caracterizează printr-o flexibilitate ridicată, hipoalergenică, rezistentă la apă si nu absoarbe transpiratia.

Materialul curelei: plastic

De mai multe ori este din cauciuc sau rășină de silicon. Acest tip de curea este caracterizat printr-o flexibilitate ridicată, este hipoalergenic, rezistent la apă si nu absoarbe transpiratia. Nu răcește și se adaptează bine la forma încheieturii mâinii.

Cronometru

Cronometrul permite măsurarea intervalelor de timp.

Alarmă

Ceasul dispune și de alarmă. Aceasta poate fi setată pentru ore diferite. Dacă alarma este activată, sună.

Calculator

Posibilitatea utilizării operațiunilor matematice simple, precum adunarea, scăderea, înmulțirea, împărțirea.

Pedometru

Funcţia sport cu senzor, utilizabilă, accelerometru triaxial încorporat. Contorul de paşi poate fi pornit manual, sau se porneşte automat la începerea unei plimbări sau alergări. Pe ecran se afişează numărul total de paşi şi numărul de paşi pe oră, la dispoziţie mai este şi setarea valorii ţintă de paşi de la 10 000 până la 50 000 de paşi, a cârei atingere este însoţită de sunetul sonor. Pe cadranul ceasului este indicată desfăşurarea mersului cu atenţionare în cazul unei activităţi insuficiente.

Calendar anteprogramat

Ecranul afișează data curentă. Este anteprogramat, deci nu trebuie setate lunile scurte și cele lungi, nici anii bisecți. La majoritatea ceasurilor este setată această dată până în anul 2099.

Ceas smart

Ceasul smart oferă după conectarea fără fir(bluetooth) la un telefon mobil compatibil, posibilitatea de a folosi funcții și tehnologii avansate. La dotarea standard, ceasul inteligent include notificările evenimentelor, măsurătorile paşilor sau urmărirea activităților. În funcție de design, are afișaj LED, un cadran analogic (modele hibride) sau o combinație a acestor moduri de afișare a informațiilor.

Fără BPA

Siguranța copilului este primordială. Puteți fi sigur că părțile din plastic ale ceasului nu conțin BPA sau alți compuși care ar putea dăuna pielii sensibile a bebelușului.

Apel

Datorită apelurilor vocale bidirecționale, poți să te conectezi cu copilul tău și să fii aproape de el tot timpul.

Fotografiere

Folosind camera integrată, este posibil să faci poze din împrejurimi sau selfie-uri de înaltă calitate.

Fotografiere de la distanță

Păstrați o imagine de ansamblu perfectă a ceea ce face copilul dvs. și unde se află. Utilizați această funcție pentru a activa de la distanță camera ceasului și pentru a face o fotografie pe care o puteți vizualiza imediat.

Monitorizare de la distanță

Vrei să știi ce se întâmplă în jurul copilului tău? Porniți microfonul ceasului de la distanță pentru a afla.

Apel video

Efectuați un apel telefonic folosind camera HD încorporată, care vă oferă o imagine de înaltă calitate.

Localizare GPS

Localizați locația copilului dvs. folosind tehnologia GPS prin satelit și coordonate precise.

Cartela SIM

Ceasul are un slot pentru cartela SIM care permite accesul la date și la alte servicii ale operatorului de telefonie.

butonul SOS

Când copilul dumneavoastră este în pericol sau într-o situație în care nu poate face față, el sau ea va trimite rapid un semnal de urgență la un număr de telefon prestabilit prin apăsarea butonului SOS.

Carcasa GEO

Determinați cercul exact în care copilul dumneavoastră se poate mișca. Veți fi anunțat pe telefonul mobil când părăsește zona desemnată.

Înregistrare de sunet

O caracteristică grozavă pentru cei uituci. Este posibil să înregistrați și să salvați note vocale, instrucțiuni ale profesorului, dar și orice alte sunete în memoria internă.

Carte de telefoane

Stabiliți cine poate apela la ceas. Creați o agenda telefonică în aplicație și numerele străine vor fi blocate automat.

Mesaje SMS

Este posibil nu numai să citiți mesaje text scurte, ci și să le răspundeți și să creați altele noi direct de pe ceas.

Orarul

Puteți pregăti orarul școlii în confortul aplicației, iar copilul îl va putea verifica oricând pe afișajul ceasului.

Player muzical

Ceasul este gata să se transforme într-un player muzical portabil. Un difuzor integrat va oferi un sunet de înaltă calitate.

Video player

Nu aveți nevoie de o tabletă sau de un telefon mobil pentru a reda videoclipurile preferate. Încarcă-le pe ceas și copilul tău le va avea mereu cu ei.

Funcția de a nu deranja

Nu vrei ca copilul tău să fie deranjat de prietenii lui atunci când ar trebui să meargă la școală? Activați această funcție în aplicație și ceasul nu va fi disponibil pentru apelurile sau mesajele primite.

Oprire de la distanță

Dacă credeți că ceasul vă poate deranja sau distrage atenția copilului, îl puteți opri de la distanță oricând.

Cameră frontală și laterală integrată

Ceasul contine doua camere. Cel din față este ideal pentru apeluri video și selfie-uri, cel lateral este pentru a fotografia împrejurimile și îl poți folosi și pentru fotografii la distanță.

Traducător

Serviciul Google Translate este gata să ajute la traducerea cuvintelor sau a documentelor întregi în peste 100 de limbi în câteva secunde.

Rezistent la apă: 30M/3ATM

Ceas rezistent la apă 30M/3ATM este destinat pentru a rezista la contactul cu apă (ploaie, spalatorie de mașini). Gradul rezistent la apa 30M / 3ATM indica faptul standard în ISO 6425. Testele ISO includ schimbările de temperatură, adâncimea, presiunea (apă, aer), după diferite perioade de timp, în cameră și în manipularea dispozitivul ceasului.

Tipul închiderii: Închidere standard

Mijloacele cele mai răspândite de fixare care se folosesc cel mai des pentru umerasele de piele și silicon. Pur și simplu închideți cataramă în găurile necesare în funcție de necesitate.

Acest produs nu este un dispozitiv medical și nu este destinat diagnosticării, tratării sau prevenirii vreunei boli. Datele și rezultatele monitorizării sunt doar orientative.

Evaluarea acestui produs

Până acum nici o evaluare.

Am o întrebare privind produsul

Până acum nici o întrebare.

Cumpărătorul are dreptul de a rezilia contractul în primele 14 zile de la livrarea produsului. Mai mult decât atât, noi oferim posibilitatea de a returna produsul în termen de 12 luni (în aceleași condiții legale privind perioada de 14 zile).

Mai multe informaţii cu privire la returul produselor până în 12 luni găsiţi aici.

Accesorii recomandate

CALLY TG-CALLY-GEN2
În stoc
39,00 lei
CALLY BAND CL006strap
În stoc
49,00 lei
CALLY BAND CL004strap
În stoc
49,00 lei

* Acesta este prețul la care bunurile sunt oferite spre vânzare de către producător sau prețul pe care producătorul declară că îl recomandă clienților finali și la care acestea sunt vândute de obicei.

** Acesta este prețul de referință, adică cel mai mic preț la care bunurile au fost vândute de către comerciantul cu amănuntul în ultimele 30 de zile înainte de acordarea reducerii.

440,00 lei