Neactiv

Acest produs nu este disponibil momentan. Dacă sunteți interesat, contactați-ne pe info@irisimo.ro sau cu ajutorul formularului de contact. Vom verifica disponibilitatea și vă vom contacta.

Poate vă interesează:

DESCRIERE

Marcă HUAWEI
Colecţie HUAWEI Band 7
Model 55029075
Garanţie 2 ani
Culoarea verde
Rezistent la apă 50M/5ATM
Compatibilitate IOS / Android
Afişaj atingere / always on / AMOLED
Tipul unisex
Tip smart
Rezoluția ecranului 194x367 px
Capacitatea bateriei 180 mAh
Moduri sportive 96
Durata de viață a bateriei - modul standard (zile) 14

Curea

Materialul plastic

Carcasă

Material polimer întărit
Forma pătrat
Grosimea 9,99 mm
Lăţimea carcasei 26 mm
Lungimea carcasei 44,35 mm

Ambalare

  • ambalaj original HUAWEI
  • garanție oficială

Funcții

Alarmă zilnică, Exerciții de respirație, Fazele lunii, Brățări fitness, Calorimetru, Pedometru, Calendarul ovulației, Măsurarea oxigenării sângelui, Măsurarea activității cardiace, Măsurarea stresului, Monitorizarea somnului, Music Control, Notificări, Prognoză meteo, Design cu cadran personalizabil, Recovery Time (timp de recuperare), Ceas smart, Moduri sportive, Cronometru, Avertisment inactivitate, Avertizare asupra nivelului de hidratare, VO2 MAX
Descrierea detaliată a funcțiilor

De ce să cumperi de pe IRISIMO

  • garanție și service post-garanție autorizat
  • depozit propriu
  • personal instruit profesional
  • operăm pe piață de aproape 20 de ani
  • livrare expres
  • scurtare gratuită a brățării
  • suntem un magazin verificat de clienți
  • gravura si ambalaj cadou
  • card cu dedicație
  • proces de retur simplu și ușor
  • servicii bonus gratuite pentru produsele selectate
  • bunuri exclusive la oferta
  • plăți online sigure
why_us

Descrierea detaliată a funcțiilor

Material carcasă: polimer întărit

Materialul curelei: plastic

De mai multe ori este din cauciuc sau rășină de silicon. Acest tip de curea este caracterizat printr-o flexibilitate ridicată, este hipoalergenic, rezistent la apă si nu absoarbe transpiratia. Nu răcește și se adaptează bine la forma încheieturii mâinii.

Alarmă zilnică

La ora setată alarma se repetă și sună în fiecare zi.

Exerciții de respirație

Eliberați stresul și reduceți nivelul de stres. Începeți exercițiile de respirație, urmați instrucțiunile de pe ecranul ceasului și reveniți în pace.

Fazele lunii

Această funcție afișează faza actuală a lunii. Faza actuală este afișată cu ajutorul iconiței speciale pe ceasul digital, iar pe cel analogic (ceas cu ace), pe cadranul mic.

Brățări fitness

Calorimetru

Ceasul calculează consumul de calorii în timpul exercițiilor.

Pedometru

Funcţia sport cu senzor, utilizabilă, accelerometru triaxial încorporat. Contorul de paşi poate fi pornit manual, sau se porneşte automat la începerea unei plimbări sau alergări. Pe ecran se afişează numărul total de paşi şi numărul de paşi pe oră, la dispoziţie mai este şi setarea valorii ţintă de paşi de la 10 000 până la 50 000 de paşi, a cârei atingere este însoţită de sunetul sonor. Pe cadranul ceasului este indicată desfăşurarea mersului cu atenţionare în cazul unei activităţi insuficiente.

Calendarul ovulației

Măsurarea oxigenării sângelui

Măsurarea activității cardiace

Cu ajutorul senzorului optic încorporat, activitatea inimii este monitorizată până la maximum 220 de bătăi pe minut. Este posibilă înregistrarea și afișarea ritmului cardiac curent, care este baza pentru stabilirea ritmului țintă, evaluarea ritmului minim și maxim, o indicație grafică a zonei de ritm curent și un grafic al cursului ritmului cardiac.

Măsurarea stresului

Monitorizarea somnului

Odată activat, monitorizează și înregistrează funcțiile corpului selectate în timpul somnului. Pe baza datelor stocate de la senzorul de mișcare și de la frecvența cardiacă, este posibil să se analizeze în aplicație cursul și calitatea somnului, precum și să se detecteze cauza aproximativă a oboselii dimineții.

Music Control

Cu ceasurile aveți acces instantaneu la muzica preferată oricând, oriunde. Apăsați butonul de redare și scufundați-vă în tonurile care vă vor cuprinde gândurile, sentimentele și activitatea.

Notificări

Ceasurile inteligente vă pot alerta cu privire la mesajele sau evenimentele primite cu un semnal sonor. Notificările pot fi configurate pentru rețele sociale, SMS, e-mail, aplicații, calendar și alarmă.

Prognoză meteo

Ceasul prezintă prognoza vremii pentru următoarele câteva ore, pe baza schimbărilor presiunii atmosferice.

Design cu cadran personalizabil

Modificaţi aspectul cadranului rapid și ușor. Opțiunile sunt practic nelimitate și depinde doar de d-voastră dacă folosiți poza preferată sau designul cadranului unui ceas de lux.

Recovery Time (timp de recuperare)

Timpul de recuperare reprezintă estimarea a cât timp va dura recuperarea forțelor organismului Dvs. în urma solicitării și când acesta o să fie pregătit pentru o solicitare la intensitate maximă, în cadrul nivelului Dvs. de aptitudini fizice. Ceasul ține cont de lungimea și intensitatea solicitării, precum și de oboseala totală acumulată din unitățile antrenamentelor anterioare. Timpul de regenerare a forțelor ține cont de datele unităților antrenamentelor anterioare, luând în considerare și posibilitatea unui antrenament mai devreme de recuperarea integrală a organismului.

Ceas smart

Ceasul smart oferă după conectarea fără fir(bluetooth) la un telefon mobil compatibil, posibilitatea de a folosi funcții și tehnologii avansate. La dotarea standard, ceasul inteligent include notificările evenimentelor, măsurătorile paşilor sau urmărirea activităților. În funcție de design, are afișaj LED, un cadran analogic (modele hibride) sau o combinație a acestor moduri de afișare a informațiilor.

Moduri sportive

Cronometru

Cronometrul permite măsurarea intervalelor de timp.

Avertisment inactivitate

Pe baza datelor primite de la senzorii de mișcare, ceasul indică necesitatea efectuării activității pentru atingerea consumului de energie planificat.

Avertizare asupra nivelului de hidratare

Ceasul vă informează periodic despre necesitatea hidratării corpului, asigurând condiții optime pentru procesul de antrenament.

VO2 MAX

VO2 MAX, sau rata maximă a consumului de oxigen este unul dintre cei mai importanți indicatori ai performanței aerobe. Este raportat ca o rată relativă care indică cantitatea de oxigen consumată în mililitri pe kilogram de greutate corporală pe minut. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât mai mult oxigen intră în mușchi.

Rezistent la apă: 50M/5ATM

Ceas rezistent la apă 50M/5ATM este destinat pentru a rezista la contactul cu apă (spălătorie, ploaie), pentru înot la suprafață, fără scufundări. Gradul rezistent la apa 50M / 5ATM indica faptul standard în ISO 6425. Testele ISO includ schimbările de temperatură, adâncimea, presiunea (apă, aer), după diferite perioade de timp, în cameră și în manipularea dispozitivului ceasului.

Acest produs nu este un dispozitiv medical și nu este destinat diagnosticării, tratării sau prevenirii vreunei boli. Datele și rezultatele monitorizării sunt doar orientative.

Evaluarea acestui produs

Până acum nici o evaluare.

Am o întrebare privind produsul

Până acum nici o întrebare.

Cumpărătorul are dreptul de a rezilia contractul în primele 14 zile de la livrarea produsului. Mai mult decât atât, noi oferim posibilitatea de a returna produsul în termen de 12 luni (în aceleași condiții legale privind perioada de 14 zile).

Mai multe informaţii cu privire la returul produselor până în 12 luni găsiţi aici.

Accesorii recomandate