BABY-G drăguț și rebel. De vină este Hello Kitty

Michal Pindura 0 05.03.2017

BABY-G drăguț și rebel. De vină este Hello Kitty

Bărbații iubesc marca Casio. G-Shock invincibil are tot, la ce vă gândiți. Dar noi femeile? Și pentru noi ar fi aici câteva posibilităţi. Acele dorințe de un stil mai înalt își pot alege după gusturile sale din modelele curente Sheen, după gusturi mai sportive își pot alege doamnele ceasul Baby-G… Dar totul este așa serios, fără a se ține cont de distracție și de umor. Deja de mult s-a cerut o schimbare. Și noi o avem! Vă prezentam ceasul Baby-G BA-120KT-7A Hello Kitty.

Casio Baby-G BA-120KT-7A

Am vrut să scriem, că ne-a surprins Casio foarte plăcut, cum nu a făcut-o până acum, dar după aceea ne-am amintit, că nu este prima dată, când două dintre cele mai cunoscute mărci din Japonia au unit forțele. Personajul Hello Kitty – atenție, nu este o pisică, cum vi se pare, dar o fetița drăguță animată care provine din Marea Britanie – s-a prezentat deja mai de mult în ceasul Baby-G. Însă atunci era un model doar de copii și sigur nu l-ați lua cu dvs. în oraș ca și un accesoriu original de modă.

În modelul Casio Baby-G BA-120KT-7A este Hello Kitty deja mult mai matură, mai rebelă, încorporată în motivul actual de grafice. Deci nu este actual ca și actual. Modelul ceasului este inspirat de street cultură și de desene de stradă din anii 70. Aceste erau la modă în perioada respectivă, când firma Sanrio și designerul ei Yuko Shimizu a creat acest fenomen cu numele Hello Kitty.

Proprietățile desenate ale ceasului

Cum se presupune din clasificarea modelul analog-digital, construiește pe succesul și pe dotările seriei BA-120, care este cunoscută în zeci de variante de culori și cu dimensiuni compacte care se potrivesc pentru fiecare mană de femei. Desenele cu subiectul Hello Kitty aparțin de cadran și de curea. Dar niciunde nu se exagerează cu el. Dacă nu ar fi lângă ora trei fundița tipică roșie, care se potrivește cu culoarea vârfurilor acelor de ceas din centru, poate nici nu ați observa prezența ei. 

După ce întoarceți ceasul este deja total altfel. Din capacul din oțel se uită la dvs. gravare cu laser Hello Kitty pusă jos cu șapca pe cap și cu fața completată de acele ceasului. Dacă nu știam cum stau treburile, am spune, că designerii Casio presupunea, că în acele pârți se vor duce cel mai des privirile viitorilor proprietari și foarte inteligent au pus lângă toate subtitrări și clasificarea funcțiilor tuturor tastelor. Dar este puțin altfel – aceste subtitrări sunt obișnuite la modelele BABY-G.

 Pachetul ceasului Casio Baby-G BA-120KT-7A

Luând în considera că marca nu a pierdut după cooperare cu Hello Kitty nimic din poziția sa sportivă, în lista de funcții și proprietăți ne întâlnim din nou cu rezistenta la apă de înot la 100 de m, rezistentă la impacturi, fuse orare, cronometru, temporizator, 5 alarme cu repetarea alarmei, calendar automat și LED lumină. Vom rectifica acum 46,3 x 43,4 x 15,8 de mm. Vom pune și date despre greutate frumoasă de doar 47 de grame.

Ceasul Casio Baby-G BA-120KT-7A Hello Kitty vindem într-un pachet exclusiv conținând , sprayeată” o cutie albă de metal și un card special cu motivul Hello Kitty.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente