,,Bătălia” modei pentru încheietura feminină: Marc Jacobs Sally vs. Michael Kors Slim Runway

Michal Pindura 0 23.10.2016

Módny "battle" o dámske zápästia: Marc Jacobs Sally vs. Michael Kors Slim Runway

Concurența în domeniul ceasurilor în orice caz nu are legătură doar cu modelele bărbătești  încărcate cu funcții. Cu cel puțin aceelași entuziasm și luptă pentru inimile și încheieturile clienților (în acest caz a clientelor) reușesc să pătrundă în sine ceasurile la modă feminine. Zburarea scânteilor va fi cu atât mai mare cu cât întălinrea lor are la bază rivalitatea în molurile de pezentare. Iar acest fapt are cu siguranță perechea Marc Jacobs MJ1418 Sally și Michael Kors Slim Runway MK2477.

Gustul picant al luptei între concetățeni a duelului  de modă adaugă alte grade ale realității, astfel ambele mărci la fabricarea ceasurilor proprii  se bazează pe deplin pe capacitatea Fossilului american. Și acesta este unul din motivele – desigur,în afară de includerea  în categoria accesorilor de modă-  – de ce cele două modele sunt similare în mai multe moduri. Probabil, diferă  marca și dimensiunea carcasei, dar la căutarea diferențelor în afară de aceste atribute trebuie să privim exclusiv la designe și diferențele lui. Desigur nu sunt puține.

Marc Jacobs Sally MJ1418 a Michael Kors Slim Runway MK2477 | Hodinky.sk

Dacă deja am început cu paralele între ambii adversari, aducem informația la sfârșit. Parametrii, cu care ambii duelanți ar putea identic să se laudă sunt carcase din oțel cu o rezistență la apă utilizabilă 50M/5ATM (potrivit pentru înotul la suprafață, duș, etc.), sticle minerale și curele din piele prelungite și cataramă. Din această perspectivă, este vorba de enclave de agenți de modă tipici,  care prin dotare nu jignește, dar semnificativ nici nu te surprinde. Dacă deja aceste trenduri există la ceasuri respectate  ale modei actuale puterea lor este cu totul altundeva.

Marc Jacobs Sally MJ1418, zadná strana, remienok | Hodinky.sk

Sugestiile ambelor modele au ieșit din ateliere designerilor respectați și acest lucru este vizibil. Sunt cu stil, demne de încredere, arată feminin, cu atmoseferă Mekky modei din  New Yorku. La cercetare, ce poziție au ceasurile în ierarhia setată de creatorii lor o să ajungeți la faptul că la Michael Kors ele sunt parte ale răsfățului liniei lui, Marc Jacobs le-a mutat într-o serie mai ,,mică” seraia Marc by Marc Jacobs. La prelucrare, statusul diferenței pe treptele de fabrică de fapt nu s-a remarcat nici cum. 

Michael Kors Slim Runway MK2477, zadná strana, remienok | Hodinky.sk

Ce o să observați la compararea directă ca și primul lucru, sunt dimensiunile. Mai exact că, nu sunt la fel. In timp ce Michael Kors Slim Runway cu scorul său până la 41mm dimensiuni bărbătești s-au plasat în grupa populară  (nu este întotdeauna așa) de ceas „Boyfriend”, care nu sunt neapărat potrivite pentru  fiecare femeie, Marc Jacobs Sally respectă regulile stabilite, iar cu 38 mm a fost plasat la granița capătului superior a diametrelor,  care pot fi considerate ca fiind pur feminine. Din denumirea noutății de la designerul mai vechi (este Michael Kors) reiese, că o să suferă la siluetă, astfel, poate să facă față cu ușurință unui potențial handicap dat de dimensiunile ei. Cu opt milimetri de grosime ale carcaselor din oțel sunt îndradevâr amândoi oponenți egali.

Pe scenă intră o altă disciplină- design-ul. Încât este vorba despre o zonă subiectivă, evităm un final mare. Amândouă modele merg fiecare pe drumul său, ca să declarăm că unul este mai bun decât altul  nu îndrăznim. Slim Runway, protejează suprafața PVD în culoarea galbenă a aurului, prin design sunt mai directe, cu mai multe zone drepte și cadran curat cu substrat lustruit. În acest sens, sunt mai clasice și la asta corespund de asemenea situarea centrală a acelor oblice  „dauphine”.

Marc Jacobs Sally MJ1418, bočný pohľad | Hodinky.sk

Omologul lui Sally, modificat la suprafață cu PVD, în nuanțe de aur roșu, este rotund. Rundă este carcasa, coroană rotunjită cu cabochon inserată și curbele nu lipsec nici de pe curea . Punctul culminant al eforturilor de a evidenția romantismul este cadranul cu relief modelat floral. Pentru o realitate completă indexurile aplicate ale ceasurilor de la Michael Kors dă uitării scrisul MARC care a înlocuit markerii de la ora doisprezece până la trei. Poate că singura insulită a simplității aici sunt acele, dar chiar și astea au repartizat micul secundar într-un câmp separat.

Michael Kors Slim Runway MK2477, bočný pohľad | Hodinky.sk

Datoria de la cadran înapoiază Michael Kors rivalului său  prin curea. În loc de o piele netedă de culoarea crem, cu care vine Marc Jacobs primește modelul Slim Runway ,,pietricele” neregulate. Decorul ne amintește de luxosul șagrin Galuchat, care este o piele special tratată din paradis, dar toată lumea o poate  substitui cu altceva.

Scrisul a fost mai mult decât destul, la rănd este verdictul final. Și eroilor i se întămplă… poate devenii orice femeie, care se decide pentru un anumit ceas… Dar o clipă, mai este aici și prețul. Michael Kors Slim Runway MK2477 229 EURO, Marc Jacobs Sally MJ1418 283 EURO. Deja știți, cine a căștigat? ????

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente