BEN SHERMAN – cultura engleză a străzilor direct pe închietura D-voastră

Michal Pindura 0 25.12.2016

BEN SHERMAN - cultura engleză a străzilor direct pe închietura D-voastră

Ceasurilor BEN SHERMAN ceva le datorăm. Le-am inclus în ofertă încă la sfârșitul lui octombrie, până acum pentru Crăciun și cumpărăturile legate de ele le-am ținut deoparte de blogul nostru. Acest lucru ar trebui să se schimbe. Modele acestei mărci britanice totuși nu merită acest comportament vitreg.  În cele din urmă, judecați singuri.

Se pare că nu există o marcă engleză, cum este BEN SHERMAN. De după râzboi Teddy Boys, prin subcultura Mods, suporterilor fodbalului până la  Brit Pop, Ben Sherman a avut la cultura britanică străzile întodeauna extrem de aproape.

Ceasuri bărbătești BEN SHERMAN

Firma cu sediul în sudul Angliei, oraș de coastă din Brighton a fost înfințată în anul 1963 de bărbatul, pentru care viața a fost doar despre căutarea celor mai bune lucruri. Nu suporta stereotipurile, refuza normele și din potriva rezultatelor slabe ale talentului comercial sau chiar datorită lui niciodată nu a încetat să îl tragă la artă. Acest bărbat a fost Arthur Benjamin Sugarman. La vărsta de 25 de ani a părăsit țara natală și a plecat în SUA, unde pe parcursul șederii timp de șaptesprezece ani și-a schimbat numele la Ben Sherman. 

Ceasuri bărbătești BEN SHERMAN

După întoarcerea acasă deschide în Brighton primul său magazin la Duke Street. Acest magazin, cum s-a arătat mai târziu, a fost locul nașterii cultului numit cămașa din Oxford. Camășile cu cuburi cu guler  de închidere au căpătat  un succes imens în rândul tinerilor, care au apreciat la ele calitatea, decolteul așezat și design unic. Marca repede a expandat peste Europa și Statele Unite. După ce, Ben Sherman în anul 1975 a vândut firma și s-a mutat în Australia, vestimentația lui a devenit pentru oamenii tineri modul expresiv de a-și exprima părerile și opiniile.

Aceeași funcție cu privrie de ansamblu își opresc și ceasurile la modă de mână cu inscripția BEN SHERMAN LONDON. Modele originale propuse, pe cadranele cârora se remarcă anunțul cămășilor legendare pe care se remarcă textura asemânătoare materialului, sunt destinate pentru purtarea de câtre oameni activi, care merg pe drumul lor indiferent de împrejurare.

Ceasurile BEN SHERMAN, detaliu

Ceasurile inspirate de stilul clasic american universitar apelează la cei care știu să aprecieze designul modern susținut calitativ de carcasele prelucrate din oțel inoxidabil, curelele fine din piele sau impermeabilitatea brățărilor din oțel.

Dacă nici D-voastră în străduirea de diferențiere la alegerea accesorilor nu lăsați nimic la întămplare, modelele  BEN SHERMAN cu accentul lor tipic sigur o să vă cucerească.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente