Calvin Klein ține linia – noutățile pentru vara 2017 sărbătoresc stilul de oraș și minimalismul

Michal Pindura 0 25.06.2017

Calvin Klein ține linia - noutățile pentru vara 2017 sărbătoresc stilul de oraș și minimalismul

Dacă ar trebui să menționăm trei aspecte, care ne plac la marca Calvin Klein, ar fi creația elvețiană, design simplu și curat și perioada extrem de mică, care trece de la lansarea noutăților până la distribuirea lor în magazine.

Totul scris este perfect valabil și în acest an al sezonului actual. Titlul Swiss Made este acolo, unde trebuie să fie, minimalismul rămâne fără modificări majore și viteza, prin care modelele noi ajung la clienți, este poate și mai mare. În timp ce alte mărci au nevoie de anumită perioadă și noutățile prezentate la cea mai importantă acțiune în acest domeniu (bineînțeles, este Baselworld) trimit spre vânzare la sfârșitul veri, Calvin Klein nu așteaptă atât. Sezonul de vară este în plină desfășurare, este nevoie de accesorizare de calitate CK, care este în modele de ceasuri fashion un aspect foarte rar.

La cel mai importantă expoziție Calvin Klein s-a remarcat prin multe modele originale, prin care a adus în colecții existente sânge proaspăt plin de bucuriile verii si prin sute de posibilități, cum să petreceți lunile viitoare. Acest aspect dovedește și campania clasică și precisă cu oameni tineri*, care se prezintă tipic în video-uri clasice în care se folosesc culori alb-negru și îi arată în poziții lejere preponderent în zone de oraș unde se simte ceasul Calvin Klein ca și peștele în apă și acolo îi stă cel mai bine.

Ca să nu prelungim fără rost acest articol, din aceste noutăți vom alege două serii reprezentative și anume CITY și MINIMAL, care au făcut creatorii în așa fel, ca să reprezinte cel mai bine atmosfera orașului dar să-și și mențină ce iubesc la ele consumatorii – simplitate și liniile calme.

CALVIN KLEIN CITY

Colecția actualizată City oferă atât bărbaților cât și femeilor sofisticare și precizia elvețiană. Modelele ceasurilor se prezintă prin atemporalitate și designul creat pentru oameni cu stilul de viață modern. Carcasa din oțel inoxidabil șlefuit este combinată cu șlefuire rotunda, respectiv cu modelul ud al cadranului.

Calvin Klein City K2G2G1Z3

Calvin Klein City K2G2G14L

Calvin Klein City K2G2G14P

Calvin Klein City K2G2G14X

Calvin Klein City K2G231G6

Calvin Klein City K2G231VN

Calvin Klein City K2G231XH

Calvin Klein City K2G231XH

Un aspect interesant este că, Calvin Klein a avut curaj și domnilor pe lângă substratul din antracit de culoare gri a oferit cadranul în culori închise: albastru închis, verde închis și violet-roșu. Dar doamnelor a oferit nuanțe de pastel mai ușoare și mai mult combinate: albastru, gri crem și de oțel. După modelare toate modelele sunt create cu o curea secționată cu segmentele mijlocii șlefuite sau cu piele naturală.

CALVIN KLEIN MINIMAL

După părerea nostră cele mai reprezentative articole pentru acest sezon. Designul ușor influențat de ceasurile vintage se bazează pe logo de dimensiuni mari trase pe toată suprafața cadranului. Este un fel de risc, numere foarte mari pe cadran sunt într-un conflict direct cu denumirea colecției și nu trebuie să mulțumească pe toți iubitori de designul curat. Dar cunoașteți asta, cine nu riscă nu are cum să câștige ????

Calvin Klein Minimal, modely pre sezónu jar/leto 2017

Calvin Klein Minimal K3M21BZ6

Calvin Klein Minimal K3M211T3

Calvin Klein Minimal K3M211WL

Calvin Klein Minimal K3M211Z6

Calvin Klein Minimal K3M221G6

Calvin Klein Minimal K3M2112Z

Calvin Klein Minimal K3M21526

La dispoziție sunt opt modele cromatice, dotate cu o brățară de oțel inoxidabil 316L și cu curea de piele sau din silicon flexibil care asigură, comoditate maximă la purtare. Nu s-a uitat nici de mecanisme de înaltă calitate. În comparație cu modele City le lipsește din cauza ,,minimalizării maxime” acul secundar, dar asta nu influențează în niciun caz provenința lor elvețiană – mai concret este vorba de calibru 901.001 din fabrica ETA.

*Explicație la sfârșit: dar vă rugăm, să nu luați exemplu de la ei și înainte să săriți în bazin puneți ceasul jos – rezistența lor la apă este în mod normal de 30M/3 ATM, ceea ce înseamnă, că vă puteți lăsa stropiți de o ploaie de vară în timpul festivalului fără să-l afecteze, dar nimic mai mult.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente