Casio Edifice EQB-501 – noutate evolutivă cu o mai bună utilizare a potențialului Bluetooth

Michal Pindura 0 01.10.2017

Casio Edifice EQB-501 - evolučná novinka s lepším využitím potenciálu Bluetoothu

Să spunem drept, ceasurilor quartz actuale am putea greu,dar foarte greu să le reproșăm că nu sunt precise. Nu putem să le bărfim nici pentru că, le-a lipsit inteligența- de multe ori reușesc bucățile, care ar trebui să fie domeniul ceasurilor smart.

Se pare că cel mai mare fraier în acest sens este japonezul Casio. Topurile lui G-Shock nu au din acel an cea mai mică problemă cu combinarea primirilor semnalului ceasului din trei surse diferite. La emițătorii ceasurilor atomice ,,standard” și satelitele GPS nu demult s-a adăugat conectivitatea bluethoot, datorită câreia datele de calibrare sunt capabile să obțină medierea de la operatori de mobile sau servere de timp.

Toate astea sunt frumoase, dar așa cum bine sună această poveste, o așa sumă o să își ceară Casio pentru producția sa. Dacă nu o să aderați la corpurile ,,antibalistice” iar inimii dvs. este mai aproape eleganța sport, cunoaștem ceasuri, care nu o să vă creeze furtună în portofel. Au fost prezentate anul acesta la Baselworlde, aparțin sub aripile seriei Edifice și sunt dotate cu sistemul Bluethoot Acurate Time. Numele lor este EQB-501.

În textul anterior despre modelele hipercomunicative Gravitymaster GPW-2000 totuși despre tehnologia Bluetooth Acurate Time am pierdut câteva cuvinte, nu strică câte-ceva de repetat. Încercăm mai nou-cu întrebare. Ați știut că smartfonul dvs. este în continuu conectat cu opretarorul sau cu servere online sincronizate cu ceasurile anatomice, de la care primește informații regular despre ora exactă? Desigur, ați știut asta. Atunci de ce să nu le dăm și ceaurilor, daca este posibil?

Casio Edifice EQB-501XD-1A

Bluetooth Acurate Time este defapt un fel de pod între telefon și ceas. Dacă smartfonul are Bluetooth activat și ceasul asociat se află la distanță corespunzătoare, compararea timpului reciproc are loc de patru ori pe zi. După înregistrarea variației ora în ceas se corectează automat, fără necesitatea de confirmare sau orice acțiune din partea purtătorului de ceas. Patru controale de timp în timpul zilei nu au intervale fixe stabilite, se acomodează flexibil la modificările în zonele orare și la schimările de la ora de vară la ora de iarnă.

Casio Edifice EQB-501XDD-1A

Oceľové novinky Casio Edifice EQB-501 môžu byť bezdrôtovo spravované nám už dobre známou aplikáciou Casio Watch+, dostupnou pre operačný systémy Android a iOS. Pomocou nej Noutățile din oțel Casio Edifice EQB-501 pot fi gestionate fără fir cu o aplicație bine cunoscută Casio Watch+, accesibilă pentru sistemul de operare Android și iOS. Cu ajutorul ei setați ora la nivel mondial și local, alarmele, transferă 100 de date măsurate prin chronograf, localizați ușor telefonul pierdut iar în ofertă sunt și notificările de email. În ceea ce privește doar funcțile ceasului, acesta se poate egala cu modelele mult mai scumpe de la inovatorul japonez .

Diametrul carcasei 44,4 mm, aspectul și materiale folosite EQB-501 sunt potrivite pentru purtarea zilnică. Datorită rezistenței la apă 100M puteți să vă permiteți un înot dar imediat sub suprafața apei.

Casio Edifice EQB-501XDD-1A, ciferník

Cadranul protejat de sticla minerală ușor bombată este asemânătoare ca la rudelor apropiate EQB-500 , plin de indicatoare, scale la care se adaugă descrierea asociată acestora. La ora 12 este localizat indicatorul 24-ore, care la ora nouă completează din nou subcadranul timpului în altă zonă cu indicator AM/PM ,,lipit”. Pe poziția orei patru se găsește indicatorul datei în format- ziua în săptămână, îmbinată cu indicatorul vitezei rotunjit. În realitate este vorba doar de o utilizare ma efectivă și mai simplă a tahimetrului. Ceasurile se încarcă solar. Acumulatorul încărcat complet le ține în viață opt luni.

În magazine Casio trimte două variante. EQB-501XD-1A combină carcasa și brățara din oțel inoxidabil neacoperit , cu fundalul negru al cadranului și detaliile roșii sportive. EQB-501XDB-1A sunt la fel din oțel, cu capac acoperit cu strat PVD și accente albastre și vezi pe cadran.

Prețul pentru piața din România a fost stabilit la 1481 (EQB-501XD-1A), respectiv 1570 lei (EQB-501XDB-1A).

Sursă: Casio

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente