Casio Edifice EQB-800 – pentru concursurile de întrecere nimic mai bun de la Casio nu exista

Michal Pindura 0 12.11.2017

Casio Edifice EQB-800 - pentru concursurile de întrecere nimic mai bun de la Casio nu exista

Un cronograf quartz dezvoltat, cel mai bine adaptat la sporturile cu motoare. Astfel se exprimă compania Casio despre cel mai nou model din colecția Edifice. Nu ne vom contrazice, modelul EQB-800 din oțel este momentan vârful ofertelor din mărcile japoneze și pentru iubitorii de motoare are încorporate câteva avantaje pe care nici o altă firmă de ceasuri nu vi le va oferii.

Pentru cronograful quartz vă oferim însă o mică explicație. Dacă am pune laolaltă ultimele generații de modele Casio Edifice din seria EQB și am începe să analizăm toate funcțiile lor, în locul cronografului quartz am opta pentru un cronograf digital, termen care ar fi mai potrivit. Pentru calitățile disponibile la „eqbe”, această expresie este singura corectă cu care ar trebui să se obișnuiască și băieții de la Casio.

Dacă deja avem explicația logică a colecției Edifice EQB, continuăm cu modelele EQB-800. Ceea ce am văzut în martie în fotografii, ne-a asigurat, că toamna, colecția Casio, ne va oferi ceasuri elegante dar și sportive. În comparație cu EQB-600, acesta ar trebui să aibă un design mai personalizat, mai multă culoare albastră (albastrul este una dintre culorile reprezentative ale familiei Edifice) ecranul și carcasa formată mai dinamic.

Acum, când ceasul Casio Edifice EQB-800 a ajuns un produs de vânzare, putem să strigăm în gura mare că așteptările, trezite de fotografiile producătorului, care de obicei sunt mai frumoase decât rezultatul, au fost cu siguranță împlinite. Acestea sunt modele cu o curea tahimetrică albastră ca cerul și cu ecran 3D, a căror aspectul de concurs este dat de indici bombaţi tip trapez, însoțite de trei ecrane mici dar mai ales cu două specialităţi, ace mai accentuate. Le-am compara cu siluetele avioanelor de luptă, dar nu vrem să intrăm prea mult în lumea fantastică, trecem mai bine la funcțiile cu care sunt dotate.

Casio Edifice EQB-800, ďalší z modelov vybavených technológiou Smartphone Link

Aici, în primul rând, trebuie să amintim că modelele EQB-800 cuprind împreună cu altele tehnologia Smartphone Link, care le-a fost încorporată de inginerii Casio. Deci este evident, că reușesc prin bluetooth să sincronizeze timpul cu telefonul mobil, să seteze ora la nivel mondial fără fir în mai mult de 300 de localități și fără probleme poate seta alarma în aplicația Casio Watch. Dar în aplicația actuală disponibilă pentru sistemul Android și iOS sunt atribuite funcții noi pe placul oamenilor, care trăiesc în apropierea mașinilor rapide. A fost doar o întrebare a timpului, când va dori Casio să obțină mai mult din legătura veche cu Red Bull Racing și din parteneriatul actual cu echipa Scuderia Torro Rosso, dar să folosească și experiența sa cu formula F1.

Casio Edifice EQB-800

În eforturile sale de a afișa cele mai complicate informații de măsurare a timpului, Casio nu a ales scurtătura analogico-digitală. Totul pe ecran care este protejat de sticla din zafir, este analogie curată. Adevărul însă este că, unele arătătoare au fost nevoiți să unească cu altele, dar cu astfel de lucruri la modelele Edifice clienții sunt deja obișnuiți. Pe lângă timpul arătat de acele centrale fosforescente, cu ajutorul lui Neo-Brite pe ecran există cronometrul Target Time Indicator (poziția 12:00), care începe numărătoarea inversă cu 10 secunde înainte de atingerea timpului dorit. Asta ajută, pentru a prevedea în ce loc ar trebui să apară mașina și astfel ajută la orientarea punerii semnalelor, dar în același timp observatorul poate urmării cu ușurință concurentul favorit.

Acul la ora nouă servește și la stopurile exacte 1/20 secunde (în smartphone până la 1/1000 secunde) și mai afișează starea încărcării acumulatorului din litiu și conectarea fără fir (la apăsarea butonului lângă ora opt). Mișcarea acului gigant asigură aparatul micuț cu țeava dublă. În comparație cu aparatul normal oferă,un moment rotativ mai mare și mai curat, cu circuitul acelor mai exact și mai rapid. În partea de jos a ecranului mai este prezent arătătorul de timp în dublu timp, un indicator miniatură AM/PM și calendarul între ora trei și patru.

Casio Edifice EQB-800, detail ciferníka

Datorită mulțimii de funcții analogice pe ecran Casio Edifice EQB-800 este un ceas destul de mare. Diametrul carcasei 53,5 x 49,2 x 13,1 mm nu va fi pentru fiecare și ceva asemânător este valabil și pentru greutatea care este undeva sub 200 de grame. Racing măsurătoare de timp din start nu pot fi mici. Doar indicatoarele mari pot asigura citirea bună a datelor pe ecran și folosirea ușoară chiar și cu mânușile de concurs. În plus, acest ceas are o rezistență bună la apă 100M și obțin consumatorul de partea lor cu o încărcare practică solară Tough Solar cu o capacitate de 23 de luni în modul economisire.

Modelele Casio Edifice EQB-800 sunt de vănzare la preț de 1570 lei.

Sursă Casio

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente