Casio G-Shock GA-700 – sportiv cu control de la profesioniști și preț popular

Michal Pindura 0 23.07.2017

Casio G-Shock GA-700 - sportiv cu control de la profesioniști și preț popular

A scrie despre ceasurile G-Shock este pentru om, o provocare și o descărcare. Una și celaltă se datorează prevalenței și conștientizării calităților lor. Pe o parte toată lumea îi cunoaște și așa cum de de la experții din domeniul ceasurilor așa și de la un text se așteaptă o performanță mare. Pe de o altă parte, în informarea despre noutățile vaste din atelierele japonezului Casio poate liniștit să omite introducerea, în care s-ar repeta a patra oară, ce fel de ceasuri sunt G-Shock și direct ar trece la subiect –ceasuri independente.

Deci, introducerea ar fi ???? să trecem la esența lucrului: la unele din ultimele completări sportive cu denumirea codată GA-700.

În noiembrie anul trecut modelele prezentate din linia Trending (ceea ce înseamnă că, în afara rezistenței oferă un design conceput de oraș și puteți fără rușine să îi denumiți cu termenul ,,accesoriu de modă”) imediat după ce, din schițele prototipurilor au devenit ceasuri reale, și-au atribuit o interesantă supremație. Sunt primele modele analog-digitale accesibile la preț, cu un buton mare de iluminare localizat pe partea din față și cu durabilitatea bateriei de 5 ani.

Colecția aproape completă  Casio G-Shock GA-700

Dimensional crescute politicos „geurile” cu dimensiunea carcasei 57,5 × 53,4 × 18,4 mm nu se ascund cumva cu faptul că și-au împrumutat în dotare sa pilonul strategic de la seria profii Rangeman și Mudmaster. Cine nu s-ar lăuda cu asta, așa este? Butonul extins activator de iluminare LED Super Illuminator cu durata iluminării 1,5 sau 3 secunde este amplasat strâns sub cadran astfel încât pentru apăsarea lui să fie necesar cât mai puțin lucru cu mâinile iar întreaga operație să dureze cât mai puțin. Cresătura adâncă a suprafaței de contact ghidează precis degetul, previne alunecarea lui iar înconjurarea butonului cu proiecții robuste elimină apăsarea accidentată, care ar putea apărea în timpul sportului de contact.

Ceasurile Casio G-Shock GA-700-1B pe încheietură

Asemânător ca și la familia ciclistică sau skateboard GA-500, și aici inginerii au pus pe cadran oportunitatea unui nou mod de turnare a rășinei, din care sunt modelate acele piramidale tridimensionale cu strat luminișcent. Acele cu aspect care imită metalul sunt reativ largi, ce este într-adevăr perfect în ceea ce privește utilizarea ergonomie, dar din moment ce intervin în „spațiului aerian“ pe ecranele LCD inverse, apare întrebarea dacă nu o să creeze dificultăți la citirea datelor de pe ecran. Răspunsul este: nu o să fie. La activarea modurilor, utilizând una din perechile afișărilor digitale, acele se mută intr-o poziți în care, să nu acoperă nimic important.

Casio G-Shock GA-700-1A

La toate versiunile accesibile momentan, numite negră GA-700-1B, albastră GA-700-2A, roșie GA-700-4A , negră și roșie GA-700-1A este valabilă egalitatea de gen a funcților și caracteristicilor. Asta înseamnă că, la fiecare puteți să vă bazați pe rezistență la șocuri, rezistență la apă de scufundare 200M/20 ATM și sticlă minerală adâncită. Având în vedere prețul 535 lei ar trebui să fie clar deasupra soarelui că, la Casio nu ia mers să producă un „criminal” îngroșat de tehnologii, dar de un ceas cu multi-scop, funcții și la un preț accesibil.

Casio G-Shock GA-700-1A, bloc de control

Capitolul despre încărcarea solară, senzoare și sincronizarea radio astfel putem să îl sărim direct. Dacă le vreți, japonezii o să vi le ofere cu drag la adăugarea unei anumite sume de bani. Dacă nu insistați la ele, cu o greutate de 69 grame modelele G-Shock GA-700 sunt pregătite să vă servească cu credință și siguranță iar datorită ansamblării compusă din fusul orar în 48 de orașe (+UTC), cronometrul cu sutime cu capacitatea măsurării 23:59’59.99” (split time, înregistrare locul 1. și 2.) 60-minute de numărătoare inversă cu scâderea după zecimi de secundă, cinci alarme zilnice, din care una cu funcția snooze, calendar preprogramat până în anul 2099 și cu sunetele semnalului.

Casio G-Shock GA-700-1A, curea este fabricat din rășină poliuretanică

Abilitățile de mai sus sunt gestionate de calibrul quarțz Casio 5522, condus de bateria cu litiu tip buton cu o viață de cinci ani. Rezistența declarată se obține la o utilizarea a subiluminării cadranlui de 1,5 secunde și 10- secunde ale sunetului alarmei zilnic.

Foto: Casio, www.casiowatchparts.com

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente