Casio G-Shock Mudmaster GWG 100 – calea de mijloc aurie cu prețul la nivelul bazei

Michal Pindura 0 19.08.2018

Casio G-Shock Mudmaster GWG 100 - calea de mijloc aurie cu prețul la nivelul bazei

GWG 1000, GG 1000, GG 100… Cine se poate descurca cu ele? Modelele din seria iubitoare de noroi G-Shock Mudmaster sunt apropiate nu doar cu denumirile codate, dar se pot confunda și cu designul relativ asemănâtor și funcțile oferite. Dacă doriți să aveţi o privire de ansamblu, ar trebui să știți, că în anul 2016 suvenirul inclus GWG 1000, umplut cu ultimele tehnologii domină chiar pe vârful colecției Mudmaster până în ziua de azi și cu asta corespunde și prețul lui. Copia versiunii GG 1000 prezentată anul trecut a fost lipsită de dotarea outdoor premiată, chiar dacă la jumătate de preț nu a pierdut nimic din parametrii de rezistență ale fratelui său mai mare. Și cu ce a venit Casio în anul 2018?

Noi vedem așa, că Japonezii au încurcat situația mai mult. Modelele noi GWG 100 analogico-digitale sunt poate undeva la mijlocul scării imaginare ale mulțimii de funcții, dar Casio a surprins perfect cu ele și prezentatorii pe marile forumuri de ceasornicărie, care o clipă nu au știut să se hotărască, unde în scara firmei aparțin defapt noutățile. Ca să explicăm, despre ce vorbim exact, am pus unu lângă celălalt toate trei și ne-am concentrat pe caracteristicile lor cheie.

G-Shock Mudmaster GWG 1000 (2016)

Încărcare solară – DA
Dotarea cu senzori – DA (busolă, termometru, barometru, altimetru)
Radio control – DA
Preț – 3146 lei

G-Shock Mudmaster GG 1000 (2017)

Încărcare solară – NU
Dotarea cu senzori – DA (busolă, termometru)
Radio control – NU
Preț – 1346 eur

G-Shock Mudmaster GWG 100 (2018)

Încărcare solară – DA
Dotarea cu senzori – NU
Radio control – DA
Preț – 1345

Deja vedeți și voi? Chiar dacă actualele Mudmaster GWG 100 înving GG-urile de anul trecut în două din trei criteri urmărite – diferit de ele, nu le lipsește încărcarea solară Tough Solar și nici sincronizarea timpului prin radio cu transmițători pe distanțe mari Multiband 6 – prețul lor este exact la fel. Nu negăm, că pentru clienți posibilitatea alegeri este o veste superbă, dar nu ar fi rău, dacă Casio ar formula clar cu ce sunt modelele individuale specifice și cu ce diferă unul de altul.

Dacă am adus deja lucrurile la măsura corectă, noutățile Casio G-Shock Mudmaster GWG 100, care cântăresc 88 de grame, pun pe faţă toate cărțile, pe care le dețin. Repetăm, că senzorii, care măsoară presiunea atmosferică, înălțimea, temperatura și poziția favorabilă față de părțile lumii au fost datorită prețulu fix total eliminate. Pe cealaltă parte puteți calcula cu obiecte tradiționale cum sunt rezistența față de șocuri, rezistența la apă pentru scufundări de 200M și rezistența față de noroi și praf.

Casio G-Shock Mudmaster GWG 100-1A

În carcasa din oțel-răşină cu dimensiunea favorabilă de 56,2 × 54,9 × 17,3 mm, care, de altfel probabil copiază exact mărimea modelelor GG 1000 (56,2 × 55,3 × 17,3 mm), în afară de tehnologiile numite şi-a găsit loc și mulțimea obișnuită de funcții, care constă în timpul mondial în 48 de orașe, cronometrul de sutim, cronometrul de 100 de minute, cinci alarme zilnice, calendarul înainte programat, indicatorul stării de încărcărcare a acumulatorului sau iluminarea total automată a LED-ului UV dublu Neon Iluminator cu consum redus de energie. Pentru informare, GWG 1000 au în dotare iluminarea standard cu ajutorul  LED-ului dublu și GG 100 se bazează pe un singur LED.

Noutate Casio G-Shock Mudmaster GWG 100-1A8

Atunci pentru cine sunt dedicate noutățile? Mai ales pentru cei, care se bucură de aspectul robust GWG 1000, dar nu le convine prețul lui așa de mare și carcasa supradimensională. Deasemenea GWG 100 sunt dedicate pentru oamenii, care la lucrul lor sau la hobiuri nu au nevoie de senzorul dublu al modelelor G-Shock GG 1000 și invers le lipsește comfortul, care oferă combinația încărcării solare și conexiunea prin radio.

Ceasul Casio G-Shock Mudmaster GWG 100-1A8

V-ați găsit în rândurile de mai sus? Atunci vă rămâne să vă alegeți doar din trei variante accesibile:

CASIO G-SHOCK MUDMASTER GWG 100-1A

Casio G-Shock Mudmaster GWG 100-1A

– carcasă neagră
– detalii negre
– curea neagră
– display LCD inversat

CASIO G-SHOCK MUDMASTER GWG 100-1A3

Casio G-Shock Mudmaster GWG 100-1A3

– carcasă neagră
– detalii aurii
– curea verde
– display LCD standard

CASIO G-SHOCK MUDMASTER GWG 100-1A8

Casio G-Shock Mudmaster GWG 100-1A8

– carcasă neagră
– detaliile roșii
– curea gri
– display LCD standard

Sursa: Casio

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente