Ce aspect ar trebui să aibă un ceas de vară? Exact așa.

Michal Pindura 0 10.06.2018

Ce aspect ar trebui să aibă un ceas de vară?

Fiecare știe, ce este vara. Este un anotimp uimitor dominat de căldură, comfort, îmbrăcăminte ușoară cu mânecă scurtă și … mojito ????  Cine nu s-ar bucura de toate astea? Așa, cum nu are rost să subestimăm pregătirea înainte de vacanță, este un păcat egal dacă înainte de vară vă concentrați doar la cumpărarea îmbrăcăminții și uitaţi de ceas.

Dotarea de vară pregătită cu grijă are o fisură cât lumea fără alegerea ceasului adecvat. Ca să nu se întâmple asta, nu trebuie să facem nici o vrajă. Este îndeajuns, dacă la cumpărare vă amintiți de aceste cinci tipuri garantate:

1. MERGEȚI PE NUANȚELE DESCHISE ALE CADRANULUI

Culorile închise aparțin toamnei și iernii, vara își cere luminozitate. Este valabil atât pentru îmbrăcăminte cât şi pentru ceasul de mână. Spre deosebire de tonurile întunecate greoaie, culorile mai deschise au puterea de a acționa asupra oamenilor cu o impresie mai ușoară. Și despre asta este vorba vara. De aceea direcția corectă sunt modelele cu cadranele, pe care domină nuanțele bej, gri deschis, eventual champagne.

2. CURELELE TEXTILE SUNT CELE BUNE

Curelele textile sunt vara cele mai potrivite

Ca să faceți din ceasul dumneavoastră preferat un „cabriolet” de vară nu trebuie să vă gândiți neapărat la schimbarea lui. Pe perioada din iunie până în august puteți doar să înlocuiți cureaua din piele sau brățara din oțel cu o curea textilă și mai aerisită. La alegere aveți curelele populare de tip NATO a căror schimbarea se poate și fără a manipula cu baretele (axe cu arcuri la capete), sau curelele clasice de nylon. Avantajul curelelor textile este combinarea lor ușoară cu îmbrăcămintea – la fiecare tricou puteți avea cureaua cu culoarea corespunzătoare.

TIP: brățara din oțel înlocuiți cu brățările mesh. Asemânător ca și textilul și prin mesh circulă aerul și mâna nu transpiră sub el.

3. CARCASELE MAI MICI SUNT UN PARIU SIGUR

Carcasele mai mici sunt vara pariul sigur

Este o presupunere, că în timpul verii ceasul dumneavoastră datorită mânecilor scurte va fi mai mult sub privirea împrejurărilor. Sfatul nostru sună aşa: dimensiunea carcasei nu ar trebui să fie prea mare. Dacă de obicei purtați dimensiunea 42, liniștit puteți scade 2 milimetrii. Din nou este vorba doar despre aerisire și micșorarea zonei, pe care mâna dumneavoastră ar putea transpira în timpul zilelor tropicale. Al doilea motiv este evitarea disproporției între ceasul robust și îmbrăcămintea ușoară.

ATENȚIE:  dimensiunea mai mică nu ține cont de ceasul sportiv. Acesta diferă de modelele sociale și trebuie să-și îndeplinească și funcția practică, la care câteodată hotărăște fiecare milimetru.

4. AURIU, ASTA-I VARA

Următorul din colecțiile de vară este ceasul cu carcasa placată cu aur sau – dacă aveți pentru ea – carcasa din aur. Culoarea aurului evocă soarele, acționează sublim și la outfiturile de vară se potrivește foarte bine. Regula de aur însă este, să lăsăm aurul să iasă în evidență și să evităm excesele de design și împodobiri, ca să nu iasă din dumneavoastră o figură comică, pe care cândva o vedeam în videoclipurile hip-hop. Altfel spus: totul cu măsură.

5. REÎMPROSPĂTAȚI-VĂ CU CULORI

Dacă nu merge altfel, pot asigura reîmprospătarea de vară și accente culoarate pe ceasul dumneavoastră. Însă, întodeauna aveți în minte că, culorile vii, trebuie ținute sub control. Ceasurile cărora au fost permise culorile mai expresive, trebuie să fie doar o componentă a outfitului dumneavoastră, nu dominația lui.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente