Ce cadou de Crăciun le facem copiilor? Ceasuri pentru băieți și fetițe

Michal Pindura 0 11.12.2016

Ce cadou de Crăciun le facem copiilor? Ceasuri pentru băieți și fetițe

Poate să spună oricine orice, Crăciunul este înainte de toate despre copii. Copiii sunt cei care se bucură cel mai mult din brăduț, dulciuri dar mai ales din cadouri. De aceea al treilea serial din blogul nostru despre tipurile de cadouri de Crăciun am decis să îl dedicăm lor.

Vă încadrați și D-voastră în rândul acelor părinți sau bunici care îninte de cele mai frumoase sărbători ale anului își bat capul cu alegerea cadoului de Crăciun pentru copii sau nepoții? Aveți înțelegerea noastră. Omul mic nu înseamnă de fiecare dată numai probleme mici J Din potrivă, la copii trebuie să vă gândiți de o sută de ori ce trebuie  să le aducă Moș Crăciun. Ei nu știu să se prefacă dacă cadoul nu le place imediat după deschidere- ce se poate întămpla foarte ușor, dacă nu ghiciți cel mai nou model Lego sau nu alegeți Barbie  destul de sclipitoare- o să vedeți o dezamăgire sinceră, tristețe sau direct plâns sfâșietor.

Ceasuri pentru copii cu Superman

Pe de altă parte, în afară de îndeplinirea dorințelor copiilor ca un părinte adevărat memorate în subconștient că, cadoul de Crăciun nu ar trebui să fie doar o altă jucărie, care poate să bucure, să stărnescă interes, dar după o săptămână o să zace părăsită undeva în colț. În acest moment pe scenă intră lucrurile cu valoare: cărți cu povești, diferite jocuri sau ceasuri pentru copii. Cărțile înbunătățesc limbajul, jocurile dezvoltă creativitatea  și inventivitate iar ceasurile… ceasurile, prin obținerea astfel de obiceiuri de timp corecte și clădirea independențe nu se compară nimic.

DISNEY FROZEN W002018

Este adevărat, că aceste caracteristici ale ceasurilor nu trebuie să fie ceea ce, pe micul atlet sau prințesă sub pomul de Crăciun poate surprinde. Din fericire, producătorii ceasurilor știu exact ce își doresc copiii astăzi. Bucurie o să le facă culorile vii și temele din filmele lor animate preferate. Si asta-i! Băieți nu o să poată lua ochii de pe cadranele pe care fuge Blesk McQueen din disney Cars, iar fetițele retrăiec personajul prințesei Elsa în aceea secundă în care o să le porniți ceasul cu pozele din povestea Regtului de Gheață Frozen. La alegere sunt și modelele cu Cenușăreasa sau șoriceii Mikey și Minie. 

DISNEY CARS W001116

Dacă domnișoarele mici o să  fie fermecate de orice lucru drăguți și sclipitor, elevele sunt un pic mai pretențioase. Pentru ele ceasurile ideale sunt de la designerii mărcilor JVD, ESPRIT sau Disney, dar nu cu prințese poate mai de grabă cu Violetta. Foarte asemânători sunt și băieții. Dacă înlocuiți cu mașini mai sport modelele de băieți sau ceasurile cu Spiderman, respectiv cu Superman, ați căștigat. Care din micii exploratori nu ar visa, că o să devină jucător de hochei celebru sau un super-erou.

ESPRIT SAVANNA TREK GREEN ES108334007

În ghidul nostru de Crăciun, nu putem uita nici modelele pentru elevii mai mari. Ei de mult nu percep ceasul ca o jucărie sau ajutorul la cunoașterea ceasului. De la ceasuri majoritate își doresc să arate matur, cu stil ca să se poate lăuda cu ele în clasă. Cu modelele pentru copii Festina Junior le dați totul și mai mult- plasticurile de calitate a înlocuit cu și mai multă calitate și bineînțeles oțel chirurgical toatal hipoalergen. În cazul în care, ceasurile visate sunt digitale, vă puteți inspira de la marca Lorus. Aceste ceasuri compărați doar atunci dacă copilul știe să citească ceasul de pe cel cu ace (analog).

LORUS R2387HX9

Acum deja știți, din care ceas puteți să alegeți, nu strică căteva sfaturi.

  1. Ca și primul lucru țineți minte, că ceasurile pentru copii nu ar trebui să fie foarte scumpe. Este foarte posibil, că copilul poate să strice ceasul sau să îl piardă și o să vrea unul nou.

  2. Al doilea sfat sună c-am așa, ceasurile pentru cei mici ar trebui să fie jucăușe, dar fiți atenți ca, cadranele să fie clare, ușor de citit și să nu devieze mult priviera de la ac și număr.

  3. Informați-vă de materiale folosite. Ceasurile de calitate sunt produse din plasticul de primă clasă și oțel, care nici la o purtări foarte îndelungate nu o să elimină toxine. Pentru copii mai mici alegeți ceasurile din materiale calde (cauciuc, silicon, textil). Brățările din metal ar putea să îi răcească.

  4. Aveți în vedere impermeabilitatea la apă. Nu este vorba despre cea mai mare impermeabilitate la apă, la joacă copiii se undă și ceasurile ar trebui să fie pregătite pentru acest lucru. Nivelul impermeabilității ar trebu să înceapă de la 30M/3ATM. Ceas cu rezistente scăzute la umiditate sunt dispuse la înec.

  5. Ultimul sfat ține de sticla utilizată. Zafirul nu se regăsește în ceasurile pentru copii, acrilul ar fi imediat zgăriat. Unitatea este sticla minerală. Este destul de tare și nu crește fără motiv prețul ceasului.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente