Ce s-a întâmplat cu marca Lambretta? În noua colecție de dame Cielo 34 s-a prezentat ca și niciodată înainte

Michal Pindura 0 07.05.2017

Ce s-a întâmplat cu marca Lambretta? În noua colecție de dame Cielo 34 s-a prezentat  ca și niciodată înainte

Uitați de tot, ce a fost și începeți de la zero. Nu vă speriați, nu am scos din sertar niciun manual de motivație nici nu vom încerca să vă schimbăm viața. Propoziția de introducere era potrivită și vă vom prezenta noutățile de primăvară/vară din colecția de femei de la marca Lambretta, nu ne-a  venit în cap doar așa.

Situația este creată de o schimbare care se întâmplă rar în lumea ceasurilor. Dacă și dvs. țineți în minte marca Lambretta ca și un lucru atipic, care își ținea designul la distanţă de zeci de kilometrii de la designul clasic al altor firme, a venit timpul să ne schimbăm părerea. Ne puteți crede, vă așteaptă o delicatesă de ceasuri fashion una mai bună decât alta.

Modele Lambretta Cielo 34

Dar începem de la bun la început. Dacă vă întâlneați cu marca Lambretta până acum în marea majoritate a cazurilor pe drumuri și nu ați avut habar, că în afară de scutere tipice agile în culori pastelate are această companie italiană în portofoliu ei și alte produse, poate vă va ajuta informația, că datorită fabricației licențiate veți putea să vă bucurați de spiritul neastâmpărat al motocicletelor legendare și altfel, nu numai în curse nebune prin străzile italiene înguste.

Licența pentru fabricarea ceasurilor a primit deja de mult firma suedeză Capella Industries. Nu este chiar așa de important, dar designerii acestei companiei au fost cei, care înainte de sezonul de primăvară 2017 a depus un efort eroic. Din rățușcă urată (vă rog să nu ne luați prea în serios, ceasul Lambretta nu a fost niciodată urât, numai i-a lipsit ceva) este astăzi o lebădă minunată și mai ales surprinzătoare prin stilul ei și purtarea ei va aduce mereu fericire pentru fiecare fată sau femeie care iubește accesoriile nu prea combinate.

Lambretta Cielo 34

Nu prea combinate din toate noutățile Lambretta cele mai caracteristice bucăți sunt din seria Cielo 34. Pentru că și dintre ele se găsesc anumite diferențe, le vom sorta după ceasuri create cu o curea fină de piele și acele, care în loc de ea au preferat pânză fină din oțel – meshu.

Lambretta Cielo 34, cadran alb

Modelele quartz cu brățară de piele – disponibile în multe nuanțe de culori de la neagră până la verde deschis – putem fără probleme să spunem că sunt un exemplu tipic de eleganță clasică cu o picătură de viitor. Ceasul cu un diametru de cadran exemplar de femei este cam ultimul trend ca lumea, în care se încearcă să se reflecte dorința de designul liniar. Carcasele sunt șlefuite de reflectare, fără tendințe de ornamente și protejate de substratul PVD argintiu, respectiv din unul din cele două tonuri auriu și atractiv. Este perfect, că designerii nu au renunțat la curățenia aspectului nici la capătul curelei…. Da, vedeți bine – nu sunt deloc. Clemele sunt direct integrate în carcasă, prin care silueta ceasului este frumos rotundă. Singurul lucru care iese afară, este coroana dințată cu dimensiunea ideală.

Lambretta Cielo 34, cadran negru

Alt aspect, care ajută enorm la definirea designului curat al ceasului Lambretta Cielo 34, este cadranul lui. De la margine până la mijloc este puțin îndoit înăuntru și aspectul seamănă cu farfurie sau cu castron și prin zona centrală plasată mai jos. Aici în grupul logo-ului mărcii se află și cele trei ace destul de vizibile – două  pătrate pentru ore și minute și al treilea foarte ascuțit pentru secunde. Asemănător ca și cureaua și cadranul este protejat de sticlă minerală, oferă la alegere gamă largă de nuanțe și culori. Dar cele mai apropiate de gusturile noastre sunt variantele cu substratul principal alb și cu acele auri.

Lambretta Cielo 34 Mesh Swarovski

Așa cum este normal, fiecare familie are premianții săi. În colectia Cielo 34 este varianta elegantă cu cureaua de mesh și mai ales versiunea lui exclusivă cu doisprezece cristale Swarovski care înlocuiesc marcherule de ceas. Cu aceste modele strict feminine, care rezistă la criterii foarte stricte se încadrează luxul accesibil, aduceți în outfit-ul dvs. o esență foarte prețioasă de vrăjeală italiană și strălucire, cu care veți atrage atenția cum ar fi ceva normal, și cu acest ceas veți obține noblețe, dar nu cu prea multe modele de accesorii care se potrivesc la evenimente oficiale, dar și la evenimente mai retrase.

Poze: instagram.com/lollishop_pl

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente