Ce spune ceasul tău despre tine? Ești practic sau model?

Michal Pindura 0 01.03.2017

Čo o tebe povedia tvoje hodinky? Si praktický muž alebo pózer?

Nu este niciun secret, că bărbații actuali folosesc ceasul ca și un accesoriu conform și vestimentației. Chiar dacă ceasul este practic tot acela ca și acum 100 de ani, a devenit din rolul lor principal de a arăta ceasul, ca și la alte accesorii o posibilitate de a exprima părerea și un indicator de genul de persoană. Și ce spune ceasul pe care îl dețineți despre dvs.? În ghidul nostru scurt poate vă veți regăsi ????

Timex

Sunteți un bărbat practic și totul trebuie să aibă un sens. Ceasul este pentru dvs. important, dar nu este cel mai important articol al stilului. Nu aparțineți între oameni, care prin ceasul lor își arată fals ,,luxul” lor și de fapt în bancă plătesc trei împrumuturi. Spre deosebire de ei știți să investiți banii în dvs. și în lucruri practice, care vă creează o adevărată plăcere.

TIMEX TW2P83900

Model afișat: Timex Originals Waterbury TW2P83900

Ceas sport

Sunteți un veșnic competitor, competițile sunt mândria și slăbiciunea dvs. După ce ați încheiat o afacere importantă mergeți să înotați un kilometru zilnic, să puneți corpul în mișcare la alergat sau să folosiți pedalele la bicicleta dvs. în tot ceea ce faceți vreți să fiți cel mai bun și mereu când aveți posibilitate, niciodată nu ratați ocazia să comparați forțele cu prietenii-colegii dvs.

LUMINOX AUTHORIZED FOR NAVY USE A.N.U 4241

Model în imagine: Luminox Authorized For Navy Use A.N.U 4241

Ceasul cu o curea lată

Calm, relaxare dar cel mai important ,,eu sunt aici șef”. Cureaua lată de obicei reprezintă, că și ceasul este mare, se poate observa de la distanță și foarte curajos. Așa sunteti și dvs. oriunde ajungeți trebuie să știe toți de dvs. Cum ați spune tuturor: „Uitați-vă la mine, uitați-vă atent și nu lăsați ochii din mine.“

POLICE PL13400JSB/02

Model afișat: Police PL13400JSB/02

Ceas elvețian cu o curea de piele

Este clar, din tot sufletul și din toată inima sunteți epicurian și cu potențial de a vă clasa între primi 10 mii. Chiar dacă ați putea să vă permiteți si ceas generos din aur, ați ales calitate și clasicul, care nu va fi demodat niciodată. Aceste două aspecte sunt foarte importante pentru dvs. Nu sunteți  excentric nici o persoană flegmatică, vă place mâncarea bună, anturaj plăcut și știți că societatea vă place.

CERTINA C034.417.16.037.01

Model în imagine: Certina DS Podium C034.417.16.037.01

Rolex

Acesta este un calibru mare și un ego ridicat până la cer. Știți ce este succesul, ați realizat foarte multe și banii câștigați în afaceri mari. Vă simțit superior și știți să arătați dur oamenilor de care nu aveți cea mai bună părere că nu vă place de ei. Totul este valabil, dacă ceasul dvs. nu a fost făcut de un băiat minor din China pentru o farfurie de orez. Dacă purtați replici sunteți mai jos decât el.

Rolex Oyster Perpetual Datejust

Nu purtați ceas

Separați deșeurile responsabil, visați despre electromobil – sunteți ecolog și prin faptul că nu purtați ceasul arătați iubirea dvs. fată de natură? Ce ați face cu ceasul? Ora și minuta vă arată iPhonul, măna goală va fi decorată cu o brățară trendy de piele. Prietenii dvs. cred că faceți prea multe compromisuri, dar vă este mult mai bine așa, dacă în locul de carne mâncați mâncare vegetariană și timpul pe care îl pierd alții cu bărbierire, dvs. îl utilizați pentru tratarea bărbiei dvs. bine crescute. 

Zápästie bez hodiniek

Dacă v-ați găsit în una dintre aceste caracteristici, sau știți despre altele, ni le puteți menționa în comentariu pe pagina noastră de facebook.

 

Ilustrații: www.chrono24.com

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente