Ceas, ca și cadou de Crăciun? Cu aceste modele o să-i faceți bucurie fiecărui bărbat

Michal Pindura 0 30.11.2016

Ceas, ca și cadou de Crăciun? Cu aceste modele o să-i faceți bucurie fiecărui bărbat

Și le avem aici din nou. După un an, Crăciunul, ne bate iară la ușă și mai mult decât altcândva  în timpul anului adună vechile întrebări de tipul: ,,ce o să-i cumpăr soțului meu, soției, bunicii sau celei mai bune prietene…, ca să știe că imi pasă de ei?”. Dacă cu sfaturile, ce și cum să cumpărăm este plin inetnetul, nici noi nu vrem să râmănem în urmă.

Ce puteți să faceți mai bine decât să cumpărați cadourile de Crăciun înainte, v-am amintit întru-un blog recent. Credem , că așa a-ți și făcut J De această dată nu vrem să scriem nici despre asta, cât de bine este să avem rezerva timpului și să nu ne bazăm doar pe zilele scurte înainte de Ajun, când aglomerația este în vârf și D-voastră nu o să mai aveți posibilitatea de a returna cadoul cumpărat.

Cele mai frumoase sărbători ale anului sunt pentru noi irisimo.ro o mare oportunitate de a șterge  praful din serialul nostru preferat despre ceasuri, care nu ar trebui să lipsească nici sub bradul vostru de Crăciun. Motivele continuării acestor texte avem mai multe:  timpul s-a mutat, moda s-a schimbat, tehnologia s-a dezvoltat.. Ceea ce a fost IN înaite cu doizprezece luni atăzi este trecutul, la care nu o să ne întoarcem.

Crăciunul este o sărbătoare excepțională și solicită un ceas excepțional, de calitate și mai ales original. Din moment ce nu dorim să amestecăm merele cu perele, textul de astăzi este destinat în primul rând celor ce își bat capul cu alegerea cadoului domnilor, adică soțului, tatălui, fiului sau nepotului. Înțelegem, nu este de loc ușor. Înainte de a vă prezenta tipurile noastre de ceasuri, cu care garantat o să faceți o bucurie fiecărui bărbat, ar trebui să vă puneți întrebarea, la ce tip de bărbat planificați un cadoul. Este un domn în vârstă? Un sprotiv activ?  Un adolescent nebun? Sau un biznismen serios? Nu uitați, estimarea corectă este jumătate din succes.

Dacă totul vă este clar, cui îi cumpărați ceasul și știți cât sunteți dispus/dispusă să cheltuiți (nu este totul doar despre preț), nu ne râmăne nimic alt ceva, decât să dăm spațiu modelelor individuale clasificate în categorii rezumative:

CEAS PENTRU PASIONAȚII DE SPORT ȘI OUTDOOR

Mărcile: TISSOT T-TOUCH, CASIO PRO TREK, TIMEX EXPEDITION, LUMINOX

Ceasurile pentru acești bărbați sunt robuște, resistente iar prin funcție și construcție adaptate stilului de viață și provocărilor, cu care este posibil de a intra în contact în timpul sportului în natură. Este oportun, să fie impermeabile față de apă măcar până la 100/10ATM și după recomandări pentru un anumit scop să oferă funcțile cum ar fi cronometru, barometru și altimetru.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE VYZNÁVAČA ŠPORTU A OUTDOORU

Rândul de sus:

Tissot T-Race Touch T081.420.97.057.07 Tour de France 2016

Casio Pro Trek PRW 6000Y-1A

Rândul de jos:

Luminox Recon 8831.KM

Timex Expedition TW4B02900

CEAS PENTRU BĂRBATUL CARE IUBEȘTE TEHNOLOGIA

Mărcile: CASIO G-SHOCK, CITIZEN, SEIKO, BERING

Pntru bărbați poate cea mai atractivă categorie. Cu tehnologiile, cu care sunt dotate aceste ceasuri se poate juca ore întregi, dar mai ales sunt pregătite pentru a împlinii scopul lor principal. Încărcarea solară scutește de la schimbarea bateriei, sincronizarea radio a ceasului asigură precizia absolută și bogata dotare  cu senzori ajută la măsurarea acelor unități, pentru care mai de mult erau necesare aparate speciale.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE CHLAPA MILUJÚCEHO TECHNOLÓGIE

Rândul de sus:

Casio G-Shock GW 9300DC-1

Citizen AT9036-08E

Rândul de jos:

Seiko SSC425P1

Bering 34440-707

CEASUL PENTRU ELEGANTUL STILAT

Mărcile: FESTINA, TOMMY HILFIGER, FOSSIL, CALVIN KLEIN

Acești bărbați nu au nevoie de funcții cuantice nici de ultra rezistență. Mult mai mult le pasă de aspectul lor și de modul cum se prezintă pe plan extern. Uitați de ceas fără valoare de la piață. Vă recomandăm să vă bazați pe mărcile la modă lustruite și cu design fin-da, și bărbații suferă la brandurile răsunătoare. Dacă în plus adresarul cadoului Dvs. de Crăciun se orinează în ceasuri, pariu la sigur sunt oneste ceasurile mecanice.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE ŠTÝLOVÉHO ELEGÁNA

Rândul de sus:

Festina Automatic 6846/1

Fossil CH3034

Rândul de jos:

Tommy Hilfiger 1791244

Calvin Klein CITY K2G271Z6

CEASURILE PENTRU UN MANAGER OCUPAT

Mărcile: CERTINA, TISSOT T-TREND, JUNKERS, CIMIER, VOSTOK

Mai presus de toate punctualitatea! Pentru manager sau biznismen jocă un rol important fiecare secundă. De aceea vă recomandăm , să alegeți din ceasurile, care nu suferă de lipsa preciziei, oferă viziunea despre timp în mai multe fusuri orare și pe lângă asta arată astfel încât, locul lor să își apere  în combinații cu o îmbrăcâminte așezată bine. Țineți cont și de originea ceasului. Cele mai de preț sunt cele cu marcă elvețiană, respectiv producția germană.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE VYŤAŽENÉHO MANAŽÉRA

Rândul de sus:

Certina DS 8 C033.450.22.031.00

Tissot Couturier Automatic T035.428.36.051.00

Rândul de jos:

Junkers Worldtimer 6892-2

Vostok YM86/565B288

CEAS PENTRU ADOLESCENT

Mărcile: POLICE, DIESEL, KOMONO, DANIEL WELLINGTON, CASIO G-SHOCK

Ceea mai liberă categorie, în care nu trebuie să vă fie frică de o dimensiunile curajoase, culorile vii și nici de modele îndrăznețe. Aici este valabil, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Ascultați-l pe adolescent, singur o să vă spună, ce zboară momentan, ce ceasuri poartă colegii lui și ce ar vrea el să poartă. Puteți să mergeți pe drumul supradimensiunii, invizibilităţi şi provocării. Prin privire, de la tendințele de design, nu uitaţi nici de sportivi, ale câror nevoi reuşesc să fie uşor luate în considerare.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE TÍNEDŽERA

Rândul de sus:

Police PL14536JSB/12A

Diesel DZ4406

Rândul de jos:

Komono The One Black W1904

Daniel Wellington 0203DW

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente