Ceasul cu diamante. O adevărată bijuterie pe încheietura mâinii dumneavoastră

Michal Pindura 0 14.01.2018

Ceasuri cu diamante pentru doamne Tissot T-Wave

Acest lucru a știut și Marilyn Monroe, diamantele sunt cei mai buni prieteni ai femeilor. Desigur, diva și-a permis să susțină acest lucru. S-a mișcat în cercurile bărbaților bine situați, actorilor celebrii, politicienilor influenţi, care deseori îi arătau înclinația lor prin cadouri pretențioase și bijuteri luxuriante.

Fraza cunoscută, pe care Marilyn fredona în filmul Domnii preferă blondele din anul 1953, ca să zicem așa, s-a popularizat. În decursul anilor am auzit-o și din gura roșcatei Nicole Kidman din Australia în filmul Moulin Rouge și cu bucurie a împrumutat-o și Christina Aguilera în muzicalul Burlesque. Se pot înşela toate aceste stele în diamante?

Ceasuri cu diamante pentru doamne Calvin Klein Minimal K3M211CS

Este clar, că diamantele sunt cu siguranță cele mai îndrăgite pietre prețioase din „marile patru”, care formează  în afară de diamant și de rubinul roșu, smaraldul verde și în majoritate safirul albastru. Au iluzia irepetabilă, focul invincibil (este aceea strălucire, care este caracteristică diamantelor șlefuite), și nimic nu se poate compara cu rezistența și prestigiul lor. La urma urmelor fiecare știe, că diamantul reprezintă cel mai mare lux și împreună cu bijuterii exprimă ceva excepţional. Am putea denumi logodnele, aniversările, promovările, nunți, petrecerea de sf. Valentin.

TIP: diamantele se șlefuiesc cel mai des în patru forme: rotund (briliant), pătrat cu colțuri rotunde (prințesă), marchiza și gradat (smarald).

Cele mai dese șlefuiri de diamante

Bijutierii și ceasornicarii, care lucrează cu diamante, cunosc foarte bine, ce sunt în stare. Câteva pietre șlefuite, așezate cu măiestrie și cu simț, transformă  fiecare bijuterie sau ceas într-o altă dimensiune. Și modelele simple datorită lor dobândesc o frumuseţe neobişnuită, farmec și carismă, pe care celelalte bucăți, la care diamantele nu au ajuns, o pot doar invidia.

Când se spune „diamant” multe femei și mai ales bărbați lor, când se gândesc la prețul ceasului, care este împodobit cu ele , li se înmoaie genunchi. Desigur, pe piață se găsesc și modele îngrozitor de scumpe de la maeștrii bijutier recunoscuți, care sunt împodobite cu diamante șlefuite plasate tehnic. Nu toate ceasurile cu diamante pentru doamne sunt totuși un vis de neatins.

Ceasuri cu diamante pentru doamne Certina DS First C030.250.36.106.00

Este îndeajuns un singur ochi de foc micuț, poate mai multe pietricele strălucitoare introduse în indicii și miracolul este pe lume. Diamantele mai mici nu sunt atât de scumpe, încăt să mărească semnificativ prețul ceasului și în același timp împodobesc mult mai bine, decât o piatră mare de câteva carate. Dacă vă uitați, cât de frumos  și în același timp cât de decent  ridică frumusețea ceasurilor elveţiene Calvin Klein, Certina sau Tissot, veți înțelege, de ce aceste pietre scumpe și ceasurile împodobite cu ele sunt atât de cerute.

Ceasuri cu diamante pentru doamne Doxa 460.15.053.07

TIP: Ați știut, că denumirea de carate, cu care se exprimă greutatea diamantelor (1 carat=0,2 grame) este derivată din denumirea arabă a fructelor copacului de roşcovă.. Semințele lui tari, de regulă cântăresc 0,195 g, iar în antichitate se foloseau ca şi contra greutăți la căntărirea aurului, argintului și pietrelor prețioase.

Dacă ați căutat pentru dumneavoastră sau pentru cineva important din viața dumneavoastră un ceas cu diamante, nu vă lăsați păcăliţi de strălucirea convingătoare a diamantelor în așa fel, încât să nu verificați, dacă sunt chiar diamante reale şi originale. Fiecare ceas, care conține chiar și o pietricică, trebuie să aibă certificat, în care se găsesc informațile standard despre culoare, claritate, șlefuire, greutate și numărul diamantelor. Dacă doriți să fiți în totalitate sigur, nu vă bazați pe clipa, când veţi scoateți ceasul din cutie. Încă înainte de cumpărare cereți de la vănzător, să vă arate certificatul.

Ceasuri cu diamante pentru doamne Tissot Chemin des Tourelles T099.207.11.116.00

Dacă despre ceasurile pentru femei se vorbește că pot înlocuii o bijuterie, pentru ceasul cu diamante acest fapt este valabil de două ori. Este o bijuterie, care nu cărunţeşte și cu fiecare privire la ecran vă aminteşte cu bucurie nu doar propia lor ci și de excelenţa dumneavoastră.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente