Ceasuri de la regele extravaganței italiene. Modelele Just Cavalli sunt cu stil și șocante

Michal Pindura 0 23.04.2017

Ceasuri de la regele extravaganței italiene. Modelele Just Cavalli sunt cu stil și șocante

Regele extravaganței. Regele strălucirii. Toate aceste titluri aparțin unei singure persoane- artistului Roberto Cavalli. Este bărbatul a cărui echipele de creație s-au ocupat de designul celor mai creative ceasuri fashion din oferta noastră.  Cine este Roberto Cavalli, cum a apărut marca Just Cavalii și ce ceasuri puteți să așteptați de la ea, veți afla în următoarele rânduri ale blogului de astăzi.

Roberto Cavalli, astăzi în vârstă de 77 de ani înțeleptul modei, s-a născut în anul 1940 în Florența.  Deși a provenit din începuturi modeste, cu atât mai bogat a moștenit talentul de la părinții și bunicii lui. Mama lui a fost croitoresă, bunicul pictor impresionant, deci nu e de mirare că Roberto la o vârstă fragedă a prezentat talentele lui artistice. De la primele experimente cu pielea suprimată, prin experimente cu o varietate de tehnici decorative și de învățare sistematică cu privire la structura pielii deja în timpul studiilor a elaborat  ca un specialist în domeniul produselor din piele.

Prima colecție de modă a lui Roberto Cavalli

În perioada de după terminarea școlii, când a avut deja în spatele lui brevetarea metodei propuse de imprimare a pielii, a început să lucreze bucățile de piele prin cusut, din care au luat naștere inițial pături și jachete. O adevărată glorie și recunoaștere a câștigat Roberto Cavalli doar în anii 70 ai secolului trecut. A avut grijă de asta scandalul, care a rovocat prezentația primei lui colecții în sala Albă a Palatului Pitti în anul 1972. Reviste de moda italiene, atunci nu au putut înghite, că tânărul designer a avut curajul să scoată în mol, modelele denim subestimate, care mai mult decât atât au fost cusute în stil patchwork. Chiar și aici, cu toate acestea, este adevărat că publicitatea chiar și rea este publicitate. Pe Roberto Cavalli aceste extempore l-au mutat de la lumina reflectoarelor, dar în cele din urmă l-au ajutat să se numere printre cei mai buni cretori de modă italieni și mondiali, cum ar fi Versace sau Dolce & Gabbana .

Ceasurile Just Cavalli cu cadrane în stilul pielii de șarpe

În anii 90., împreună cu soția lui, pe atunci actuală Eva Duringer revine pe scena cu propria sa marcă. Și a fost o întoarcere spectaculoasă. Spectacolul, a avut loc în inima modei din Milano și a confirmat faptul că Roberto Cavalli este o adevărată celebritate a modei. În timpul următorilor zece ani cu succes, Cavalli a extins colecția îmbrăcămintelor pentru femei și a venit și timpul de a introduce noile branduri. Unul din ele a fost în anul 2000 Just Cavalli. Portofoliul mărcii, creat pentru oameni tineri în prezent cuprinde îmbrăcăminte pentru bărbați, lenjerie de corp, ochelari, accesori pentru domiciliu și, bineînțeles ceasuri de mână.

Ceasuri  Just Cavalli care seamănă cu un șarpe

Toate seriile ceasurilor Just Cavalli au fost concepute în așa fel încât, prin caracterul lor de accesorii de modă extrem de elegante să apeleze la generațiile mai tinere  de clienți. Pentru modelele de bărbați și damă, Just Cavalli sunt forme tipice îndrăznețe, modele cu contrast de culori vii. Întodeauna sunt destinate, pentru a forma un întreg cu actuala linie de îmbrăcăminte de brand.

Ceasurile Just Cavalli sunt elegante, creative și în orice caz pregătite să vă impresioneze cu ceva, cu ce alte mărci nu au curajul. Este valabil în primul rând pentru modele de damă, cu care Cavalli demonstrează de foarte multe ori, fantezia lui fără granițe și dăruirea pentru motivele animale.  Nu este  vorba doar de modelele  clasice din pielea de leopard sau șarpe, ci de concepția întreagă. Nimic neobișnuit nu sunt ceasurile , care se învărt asemânător ca un șarpe pe lângă încheietură sau ceasurile, cârora cadranul din șarpe a fost pictat manual bucată cu bucată.

Cadranul ceasurilor Just Cavalli este pictat manual

Ceasurile de bărbați sunt cunoscute ca și stabile, decente și mai mult formale. Dar nici la ele Cavalli nu a iertat incorporarea detaliilor su stil cum sunt proeminențele piramidale pe brățari sau modelul ghioșat gravat pe cadrane. La dispoziție sunt, de asemenea, piese sprotive cu curea caucicată.

Just Cavalli se mândrește cu materiale de calitate și prelucrare de primă clasă. Ceasuri sunt realizate direct în Italia, sunt echipate cu quartz japonez (aparate cu baterie) și cele mai multe dintre ele sunt rezistente la apă, cel puțin la nivelul de 30M/3ATM. Modelele de bărbați și femei sunt realizate din oțel inoxidabil și cadranele lor protejează sticla minerală dură.

Ceasurile de bărbați Just Cavalli

După Roberto Cavalli lumea ceasurilor și moda au multe în comun. În interviul pentru magazinul Women’s Wear Daily, uneori denumit și biblia modei, a spus:,, Ca si culegător de ceasuri am observat că ceasurile la fel ca și hainele de seară definesc exact caraterul și starea minții unei persoane, care îi poartă”. Dacă sunteți aproape de lux, sofisticare și nu vă este străină nici opulența, cu ceasurile Just Cavalli vă puteți exprima cu ușurință.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente