Cele mai bune ceasuri pentru sporturile de iarnă? Clar G-Shock de la Casio

Michal Pindura 0 15.01.2017

Nici nu am realiza și deja au trecut. Sărbătorile s-au terminat, festivitățile lângă mesele bogate la fel. Cu perioada Crăciunului și după Revelionul și sărbătorirea Anului Nou s-a terminat și lenea dulce , timpul în care unii dintre noi am pus câteva grame.

Dacă și voi aparțineți la oamenii, care în timpul sărbătorilor se răsafață, astefl încât după Sărbători ajung la greutatea inițială foarte ușor datorită mișcării și a sportului, poate chiar acum în aceste zile geroase (mai reci) rezolvați întrebarea, cu ce dotare și unelte sport ies în condițile astea meteo, care reușesc perfect  să verifice nu numai imunitatea și călirea, dar și rezistența și calitatea accesorilor sportive.

Nu o să le oprească nici zăpada nici temperaturile foarte înalte sub zero. Pentru sporturile de iarnă doar G-Shock de la Casio

Faptul că sunt la sporturile de iarnă, și este una că mergeți pe pârtiile de schii, pescuitul la copcă, patinaj sau verificați condiția D-voastră în timpul unei plimbări pe cel mai apropiat munte înzăpezit, necesitatea câtorva lucruri rezistente la apă și câteva straturi de îmbrăcăminte, poate nu aveți nevoie să știți de la noi. Dar până așteptați că o să vă dăm câteva tipuri, ce ceasuri nu o să piardă funcționalitatea temperaturii înalte sub zero, burniță nici apa în timpul dezghețului, sunteți aici corect.

Ce ar trebui să știți despre ceasurile expuse la îngheț? În primul rând, nu toate sunt prin construire adaptate să-i reziste. Nu că modelele obișnuite și-ar da demisia din funcție imediat ce bate vântul pe ele sau dacă cade un fulg de nea, dar dacă vine vorba de ceasurile, care sunt pregătite să se supună oricărui sport, în caz activitățile în frig- poate chiar și la extreme- și pe lângă asta nu trebuie să fie ascunse sub mâneca jachetei, este bine să fi mai exigent și să îți dorești mai mult.

Casio G-Shock GW9400 Burton

Cum deja sigur știți,  dispozitivele electronice, la care aparțin și ceasurile quartz, nu le prea place iarna. Semnificativ scade durata de viață a bateriei, ecranul  LCD  prin întărirea cristalelor lichide capacitatea afișării informaților și gerul se semnează negativ desemenea și prin fragilizarea materialelor plastice. Probabil ieșirea ar fi, ceasurile mecanice, se descurcă fără baterie, totuși roțile lor dințate sunt foarte vulnerabile și șocurile, cârora nu le putem prevenii în timpul sportului, le pot deteriora ireversibil.

Iarna grea solicită soluții grele- modelele alese G-Shock de la Casio. Ceasurile preferate de sportivii cu adrenalină, alpiniștii și aventurierii pentru versatilitatea lor, au în plus față de rezistența ridicată la apă și rezistență la șocuri și vibrații și temperatură susținută, la care încetează să mai pornească mașinile. Bateriile lor din mediul ambiant rece separă stratul gros de material plastic termic slab conductor și lizibilitate ecranului nu scade  nici la o temperatură de -10 °C. De ce să trageți mâneca de fiecare dată când doriți să vă uitați la ceas? Prindețile direct pe geacă sau mânuși și ați scăpat de griji.

Najlepšie hodinky na zimné športy? Jednoznačne G-Shocky od Casia

Mai ales pentru fanii sporturilor de iarnă care se deplasează de la snowboard la schiatul obișnuit și în timpul gerului crâpăcios inginerii de la Casio propun modelele G-Shock GLS. Aceste  bucăți „winter resistant“ o să lucreze impecabil și la -20° C.

Versatilitatea sport a G-Shockurilor, față de frig este doar la început. În afară de ea au în talon sarcinile funcțiilor practice, cu care niciodată nu o să adormiți la antrenament (mai multe alarme), puteți măsura performanțele D-voastră la alergat (temporizator cu capacitate până la 24 de ore, 1/100 din cronometru) iar unele modele detectează chiar temperatura ambiantă la zecime de grad care poate veni la îndemână atunci când alegți ceara potrivită pentru schiuri.

nu ați primit ,,geurile” de la Casio sub brăduți? Comandați-le astăz și chiar mâine deja puteți testa rezistența lor la frig, pe propria piele.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente