Certina DS Action COSC Chronometer – sărbătorirea preciziei înalte şi a preţurilor surprinzător de mici

Michal Pindura 0 17.09.2017

Certina DS Action COSC Chronometer - sărbătorirea preciziei înalte şi a preţului surprinzător de mic

Întodeauna ne bucurăm, când putem să vă aducem prin intermediul textelor noastre informaţii despre noutăţiile de orice tip. Trăim din asta la propriu, deoarece ştim că, nu doar firmele ceasornicare , dar şi pe voi cititorii noştri şi clienţi, vă interesează, care ceas este mai bun decât restul. Este destul de logic. Cine ar dori să îşi cumpere un trabant, dacă poate să îşi cumpere un Mercedes. În cazul noutăţilor Certina DS Action COSC Chronometer este acel „Mercedes” mai ieftin decât vă puteţi imagina.

Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.11.047.00

Noile modele, împreună sunt cinci, nu au multe în comun privind designul cu modelele mai vechi din colecţia sport DS Action. În timp ce predecesorii, nu sunt doar din punct de vedere estetic mai buni, dar şi parametric în mod clar, clasificate în categoria de scufundări, noutăţile abordează altfel problema. La acelaşi diametru 41 mm şi păstrarea părţii „diver“ dotările, inclusiv coroana şurubabilă, capacul întreg şurubabil cu carcasă din oţel cu măsuri de securitate care conțin numele de DS Security, aspectul lor le mută din adâncul mării spre terenul solid.

Hodinky Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.11.047.00

Din repertoriul lor funcţional s-a şters mezenterul din satin şlefuit cu scala cadrului minutului de scufundare și marcherii au făcut obiectul unor excepții, lângă markerii orei șase și doisprezece aplicate sub formă de piramidă au fost înlocuite cu vârful conic. Îndrăznim să presupunem că, modificările efectuate, datorită cărora modelele Certina DS Action COSC Chronometer sunt fără mici probleme purtabile practic la orice tip de vestimentaţie, o să aibă de la consumatori un vot pozitiv. Ceasurile au un aspect civil, elegant, iar dacă reuşiţi să treceţi prin faptul că, au facilitat nivelul de rezistență la apă de la 300 la 200M, veţi obţine din ele un adevărat accesoriu decent.

Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.11.057.02

Desigur, sub demnitate, nu percepem doar modul în care noile Certina afectează mediul înconjurător. Cu toate acestea se pot lăuda față-verso cu sticla din safir anti-reflex și o parte importantă a cadranului (până la urmă şi acul secundului! ) tratat cu un amestec fluorescent Superluminova®. La versiunea de bază (nu mai ieftină) care nu este mai puțin impresionantă şi nici ajustarea lucioasă a cadranului sau brăţara din oţelul de cinci rânduri terminată cu o închizătoare sub formă de fluture cu o pereche de butoane.

Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.16.057.01

Pe un bărbat îl face om demn comportamentul și punctualitate sa, foarte asemănător este și cu aceste ceasuri. În design sunt excelente, dar ce este mai bun acum vine. Ca să nu mai ţinem suspansul, mergem direct la subiect: modele DS Action COSC Chronometer sunt echipate cu un calibru quartz performant, a cărui precizie a fost verificată de institutul de testare acreditat Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres (COSC).

Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.22.037.00

Aparat ETA F06.411 Precidrive cu trei ace, produs în Elveţia prezintă la o temperatură constantă de 23 ° Celsius variație de ± 10 secunde pe an. Aceasta înseamnă că într-o zi timpul indicat de ceas se mută departe de momentul de referință de neglijabilitate 0.027 secunde!Calibru compensat termic EOL are o funcție care poate indica slăbirea bateriei. La o utilizare a bateriei cu o capacitate de 55 mAh indică cursa ETA capacitatea operațională timp de opt ani întregi.

Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.22.087.00

Site-urile străine nu s-au abţinut de la comentarii cu privire la prețul surprinzător de mic la noile Certina. Nu ne vom abţine nici noi. Ce aţi spune dacă la cea mai accesibilă variantă C032.851.16.057.01 cu cadran negru si curea din piele neagră nu trebuie să daţi mai mult de 430 de euro și nici măcar cea mai scumpă versiune C032.851.22.037.00 cu brățară cu două tonuri și strat auriu PVD nu v-ar uşura portofelul cu mai mult de 2025 de lei? Asta este realitate, nu fantezie.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente