Citire pentru: 10 tipuri cum puteți sărbători Ziua femeilor

Michal Pindura 0 26.02.2017

Citire pentru: 10 tipuri cum puteți sărbători Ziua femeilor

Femeile noastre…. Ce am face fără ele? Lucrează, au grijă de noi, ne oferă iubirea lor. Este destul, așa-i? Sigur că da, măcar odată pe an ar trebui să se simtă oricare femeie ca și o regină. Un prilej mai bun decât Ziua internațională a femeilor și data ei ar trebuie să o știm cu toții (sau notat pe prima pagină a notițelor) oricare bărbat, cam greu am găsi.

martie ar trebui să fie o zi, când vor fi toate femeile în întreaga lume – unice pentru ele, unice pentru bărbați. Și cum așa? Puteți încerca printr-un cadou perfect. Există multe idei ce ar putea să fie, dar cum puteți să știți care este cel mai potrivit? Dacă nu aveți o idee concretă, cum o să arătați respectul dvs. față de ele, vă puteți lăsa inspirași de ideile noastre. Fiecare are puterea de a crea un zâmbet pe fața femeilor. Vă rămâne doar să vă alegeți ????

1.Fiți atenți și lăsați-le să respire după o zi lungă

Să serviți după o zi grea de lucru o cană de cafea aromată sau ceai de calitate direct în living pe canapea sau într-o cafenea apropiată și intimă și nici să nu vă mișcați, este o idee bună. Dacă vă doriți să ajungeți și mai departe, luați iubirea dvs. la o cina luxoasă și romantică în hotel cu un peisaj minunat. Sau o puteți surprinde să pregătiți dvs. cina sau să faceți prăjituri. Și asta este de ajuns, ca să fiți un bărbat atent.

Fiți atenți și lăsați-le să respire după o zi lungă

2. Bilete pentru cinema sau teatru

Alegere superbă, dacă femeii dvs. îi plac astfel de posibilități de relaxare. Dacă la cinema puteți să mergeți și de două ori pe zi, la alegerea piesei de teatru fiți foarte atent. Este foarte fain să știți, dacă preferă musicaluri sau este un tip pentru care preferă genuri mai serioase. Dar, ca și un bărbat adevărat asta știți cu siguranță.

4. Wellness este o alegere sigură

Dacă o cană de cafea este pe scara de relaxare pe locul doi, wellness are sigur număr zece. Bineînțeles, toate procedurile, care sunt în oferta centrelor wellness costă ceva, dar dacă vă băgați, vă puteți lăsa prin masaj sau în jaluzii răsfăța și dvs.

5. Decorații de baie

De ce să faceți multe drumuri pentru wellness, dacă îl puteți face si acasă? După o zi grăbită este baie cu spumă, mirositoare însoțită de lumina strălucitoare de la lumânări posibilitate perfectă, cum să vă relaxați. Luând în considerare că dvs. sunteți stăpânul situației – alegeți mirosul de sare, dvs. decideți, dacă puneți pe vană un pahar cu șampanie și căpșuni…

Decorații de baie

5. O carte bună nu are ce strica

Carte este un cadou perfect. Nu este legată de nici un loc. Femeia dvs. poate trăi poveștile din ea pe drum spre lucru, în timpul pauzei de masa, sau seara în pat. O puteți întreba în mod indirect, ce ar dori să citească, sau vă puteți sfătui în librărie. Însă cel mai bine o să faceți, dacă o să vă uitați pe dulap unde pune cărțile ei. Imediat o să vă dați seama ce fel de carte o atrage și ce să-i cumpărați.

6. Pentru bucătărie

Bucătăria este a doua locuință a ei? Permanent vă bucurați de mâncăruri noi? În acest caz sunteți pe drumul cel bun, ca să faceți Ziua internațională a femeilor de nota zece. Vă puteți orienta spre decorații de bucătărie, accesorii pentru prăjituri sau pentru gătit sau oale de calitate. Vă garantăm, că într-un magazin specializat nu o să știți unde să vă uitați mai repede.

7. Freză nouă, cosmetică, îmbrăcăminte…

Care femeie nu ar vrea să se placă ei sau oamenilor din jurul ei? Faceți-vă creator de modă și luați-o la o plimbare pentru înfrumusețare si de trenduri. În fiecare centru comercial mai de calitate aveți zeci de posibilități. Dacă aparțineți de acei bărbați, care nu pierd legătura cu moda, nu rămâneți să stați în cafenea, dar mergeți la cumpărături cu femeia dvs. veți vedea, succesul este asigurat.

8. Ceva exclusiv pe mană

Sigur, ar putea fi si o brățara, dar știm despre ceva și mai bun – ceas elegant de femei este un cadou perfect pentru orice eveniment, Ziua internațională a femeilor nu poate fi exclusă. Îmbunătățește outfitul, subliniază frumusețea feminină și este și un punct tare, de care vă puteți sprijini mereu, dacă este nevoie să știți cat este ceasul.

Ceva exclusiv pe mană

Bazați-vă pe gusturile și intuiția noastră. I se va potrivi un ceas mai simplu sau mai decorat? Va fi o marcă din categoria fasion sau o să străluciți cu precizia elvețiană? Cu siguranță, o alegere cea mai potrivită este un ceas de la una dintre casele de modă. Clasicul este Michael Kors și Marc Jacobs, cele mai vândute sunt modelele de la Festina și Esprit.

Fiind că cumpărați acest ceas ca și un cadou, nu este important prețul, dar dacă o să-i placă. Dacă nu aveți habar cum ar trebuie să fie, lăsați-vă să va ghidați de instinctele bărbătești. În general este valabil că cea mai bună variantă este cea mijlocie – modele elegante, care se pot purta la evenimente mai formale și mai puțin formale.

9. Nu este de ajuns cu sclipire

Vi se pare, că femeia, pe care vreți să o surprindeți de 8 martie este ca si o cioară? Îi place tot ce sclipește și strălucește? Atunci este definitiv – la alegerea cadoului o să ne orientăm de la bentițe până la curele. Totul între este permis și bine venit. Cu cât este mai sclipitor accesoriul, cu atât mai bine.

Nu este de ajuns cu sclipire

Sfatul nostru sunt cerceii cu noblețe – bineînțeles de marcă și atemporale. Așa veți găsi le marca Skagen. Designerii au combinat în ei perle sintetice cu oțel inoxidabil cu forme lejere de culoare aurie sau argintie. Nu veți găsi acolo logourile de prim plan nici parți extravagante. Dacă vă doriți chiar aceele, vă rog să alegeți din sortimentul mărcii Guess.

10. Buchet de flori

În top zece idei pentru Ziua internațională a femeilor nu are voie să lipsească un buchet de flori. Lalele, trandafiri, orhidee… Florile sunt un cadou universal, care poate să pară ca și o ultimă variantă, dar noi nu cunoaștem o femeie, care nu s-ar bucura de un buchet mare de flori.

Ziua internațională a femeilor este o sărbătoare, care ne oferă multe variante, cum putem femeilor din viața noastră să manifestăm, că sunt pentru noi indispensabile. Suntem siguri că prin unul din sfaturile noastre o să reușiți.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente