Citizen RED ARROWS World Chrono A.T. AT8060-09E – hibridul excelent al ceasurilor de piloți și de Racing

Michal Pindura 0 22.02.2017

CITIZEN AT8060-09E RED ARROWS

Ați observat? Dacă se bucură un cuvânt de o popularitate mare în ultima vreme toți îl folosesc foarte frecvent, este cuvântul hibrid. Îl putem întălnii în legătură cu subvenții pentru mașini electrice, o explozie mare este și între laptopuri – tablete hibride și despre ceasuri hibride de la producătorul japonez Casio, care pot primi semnalele calibrate din antene terestre ceasurilor atomice și din sateliți GPS, deja am reușit să vă informăm pe paginile revistei noastre. Așa cum presupuneți, nici în acest articol nu va lipsi cuvântul hibrid. Imediat vom explica de ce.

De vină este marca Citizen. Unul dintre cei trei, cei mai mari producători japonezi de ceasuri, nu în urmă cu atât de mult timp a lansat un nou model, pe cadranul căruia are un loc de onoare inscripția Red Arrows și pe medalionul încorporat pe spate se exceptează emblema (sau stema) a grupării britanice acrobatice. Pentru cei care nu ar cunoaște legenda acrobației aeriene, vă prezentăm aici câteva informații: în grupa Red Arrow fondată în anii 70 al secolului trecut, sunt selectați doar cei mai buni piloți ai Royal Air Force cu peste 1500 de ore de zbor; de bază se află în orașul britanic Scampton; zboară cu avioanele de luptă Hawk cu două locuri și formația actuală are în prezent șapte membri. Rolul Red Arrows este prezentarea aviației britanice în întreaga lume.

CITIZEN AT8060-09E RED ARROWS

Citizen RED ARROWS World Chrono A.T. AT8060-09E este noutate și este destinată stilului sport. Este un cronograf de bărbați și are aceea onoare să fie ambasadorul faimoaselor ,,Săgeți roșii” în lumea ceasului. Intenționat am evitat să-l încadrăm între ceasuri de piloți. Sigur, se pot încadra între ele, dar nu trebuie sa fiți foarte priceput, ca să vă dați seama că modelul AT8060-09E are caracteristici hibride. Pe lângă parametrii de piloți, la care se încadrează fără îndoiala și este obligatoriu timpul universal în 26 de orașe/fuse orare și luneta interioară rotativă în ambele părți, care permite pilotului care știe să utilizeze logaritmul să calculeze vitezele de zbor, consumul sau timpul de zbor, funcții sau designul inspirat de la ceasul Racing.

CITIZEN AT8060-09E RED ARROWS

Caracterul de curse acestei invenții este creat din spiritul Red Arrows și este destul de clar, că Citizen nu a creat acest ceas doar cu un scop și care vor fi condamnate să se utilizeze doar într-o cabină de avion. Una dintre cele mai recente invenții în colecția de calatorii World Chrono A. T. oferă trecere hibridă între talentul de pilot și dotări potrivite pentru o zi normală sau presiune de curse. Mecanismul H800 vă va oferi comoditate. Cu ajutorul tehnologiei de încărcare solară Eco Drive  va fi ceasul mereu încărcat și va putea fi folosit fiabil timp de jumătate de an fără să atingă raza soarelui piesa din cadran. Uitați de schimbarea bateriei, ajunge lumina naturală sau artificială si acest ceas nu vă va trăda niciodată. Despre nivelul de încărcare mereu vă va informa indicatorul.

CITIZEN AT8060-09E RED ARROWS

Un mare ajutor pentru persoanele care sunt sensibile la precizia ceasului este prezența radioului de sincronizare al ceasului cu una dintre cele 5 antene cu undă lungă situate în întreaga lume (2 x Japonia, 1 x SUA, 1 x Germania, 1 x China). Calibrarea se face ori automat sau se poate porni manual. Confortul asemănător este oferit si de calendarul veșnic. Dacă setați ceasul corect, nu va fi surprins de an bisect nici de diferență între zilele lunii.

CITIZEN AT8060-09E RED ARROWS

Trecem la aspectul de Racing al acestei invenții. În primul rând aspectul ei este prezentat prin curea de piele cu fata perforată, de sub ea se vede fundalulul textilului roșu. Cu aceasta culoare se potrivește carcasa din oțel inoxidabil cu dimensiuni 43 x 12 mm, inelul pe lângă butoanele laterale cu destule accente dinamice de culoare roșie pe cadranul efectiv, are rolul de a deosebi pârțile alese de fundalul gri. Roșu energic mereu însoțește ceasurile Citizen Red Arrows și noi ne bucurăm, că este așa.

CITIZEN AT8060-09E RED ARROWS

Cine nu s-ar mulțumi cu aspectul Racing, are la dispoziție cronograf cu două centre, cu precizia de măsurare de 1/10 de secunde. Calcularea datelor memorate este foarte ușoară – deoarece ceasul este prelucrat contrast, poziționat standard și plasarea registrelor. Nu și în ultimul rând din cauza sticlei antireflective din safir.

Ca și hibrid se poate considera utilizarea stilului cunoscut și a funcțiunilor. Pe piață sunt doar foarte puține modele de ceasuri, care se pot duela în comparații directe cu Citizen AT8060-09 E ARROWS World Chrono A.T. Dacă s-ar și întâmpla așa, cu siguranță nu ar putea concura în rezistentă la apă 200 de M/20 ATM nici în termenul de garanție. Acesta este prelungit la marca Citizen la 5 ani.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente