CLUSE – supernova modernă în domeniul ceasurilor cu stil pentru femei

Michal Pindura 0 05.11.2017

CLUSE - supernova modernă în domeniul ceasurilor cu stil pentru femei

Aţi dat click pe blogul de astăzi din curiozitate, ce senzaţie vă vom prezenta? În acest caz nu aţi putut să faceţi ceva mai bun. Marca Cluse este defapt un fenomen real în categoria ceasurilor cu stil pentru femei.

Cluse Minuit Mesh Gold/White CL30010

Povestea ei diferă foarte puţin de a altor mărci fashion, dar poate chiar aceste mărunţişuri au decis că, numele Cluse cunosc probabil toate domnişoarele născute în jurul anului 2000. Nu ştim despre o altă marcă, care în mai puţin de patru ani ar atinge ceea ce Cluse. Se vinde în întreaga lume, o poartă femeile încrezătoare care se bazează pe propriul stil şi în popularitate pe reţele de socializare se plimbă şi un astfel de punct forte cum este Daniel Wellington.

Cluse Minuit Mesh Gold/Silver CL30024

… ŞI S-A NĂSCUT STEA

Totul a început în anul 2013 în olandezul Amsterdam. Doi oameni de afaceri locali Rudyard şi Ed şi-au propus să înceapă propria afacere, dar totodată au simţit nevoia de a fii cu ceva mai mult, decât nişte simplii microîntreprinzători. Prin produsele lor au vrut să povestească povestea minimalismului, eleganței clare inspirate de Franţa şi găsirea frumuseţii naturale în simplitate.

Dacă analizăm lucrurile, de loc nu ne mirăm fondatorilor mărcii Cluse că şi-au îndreptat atenţia spre ceasuri. Există oare un tip mai bun de accesoriu de modă, care ar exprima ideea concentrării pe faptul ce este mai important în viaţă şi să permită să admire momente de neuitat?

Cluse La Roche Rose Gold Black Marble/Grey CL40006

CHIC FRANCEZ ŞI DESIGN EXCLUSIV

Ceasurile de mână Cluse sunt pline de mici referiri la senzualitatea și farmecul actorilor Audrey Tautou şi Marion Cotillard (ahh, cine nu ar iubii eliberarea Ameliei din Montmartre?) Oferind în același timp prospețime și design de primă clasă creat de designeri renumiți.

Chiar dacă modele Cluse înainte de toate sunt materializarea minimalismului, întodeauna se va găsi în ele ceva ce, într-o fracțiune de secundă va stinge riscul plictiselii şi aspectului steril. Să fie brăţările din mesh prelucrate calitativ, decorul din marmură cu aspect luxos pe cadrane sau culorile pastel sau metalice ale curelelor din piele, efectul perfect este asigurat.

Cluse La Bohème Rose Gold White/Pink CL18014

PENTRU FIECARE FEMEIE CEVA

Dacă la ceasurile Cluse este ceva cu adevărat excepţional, acel lucru este calitatea, cu care sunt capabile să ridice elementele de stil individuale, ca să gasească în ele doamnele şi domnişoare pline de energie accesorii clasice. Cu modele acestei mărci poţi fii expresivă şi discretă, seducătoare şi decentă. Noi personal le apreciem şi pentru faptul că, designul lor perfecţionist nu încercă să-l echilibreze cu preţuri foarte mari. În cazul în care vă pregătiţi de cumpărături iar ca şi ţintă sunt ceasurile de calitate, este îndeajuns suma de 400 lei şi nu o să fiţi nevoită să vă limitaţi la alegere.

Cluse La Roche Rose Gold White Marble/Grey CL40005

Doriţi şi mai mult? Puteţi avea ???? Dacă vă place să experimentaţi, marca Cluse vă va convinge şi cu posibilitatea schimbării uşoare a curelelor. Pentru desprindere nu o să aveţ nevoie de nici un aparat, doar de unghiile dvs. Baretele care asigură cureaua, sunt uşor de desprins, în cateva secunde din ceasul dvs. veti avea unul cu totul diferit.

Výmena remienkov je otázkou pár sekúnd

Alăturaţ-vă celor zeci de mii de femei din întreaga lume și descoperiți frumusețea ceasurilor Cluse.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente