Culoarea roșie se potrivește ceasului. Bucurați-vă de putere și de temperament

Michal Pindura 0 15.05.2017

Culoarea roșie se potrivește ceasului. Bucurați-vă de putere și de temperament

Ce sentimente evocă în dvs. culoarea roșie? După experții de temperamente este curaj, fără compromisuri și puterea. Dar pentru purtarea ei în formă de îmbrăcăminte sau de accesorii însă nu se potrivește tuturor, ceea ce după părerea noastră este păcat. Culoarea roșie este pentru mulți un subiect tabu, dar sofisticarea ei și în multe cazuri și un aspect atrăgător este cel mai clasic pentru această culoare.

Accesorii de culoare roșie este asigurarea aprinderii unei flăcării în vestimentația dvs. Este valabil mai ales în cazul în care doriți să atrageți atenția spre dvs. și prin outfit-ul dvs. doriți să faceți o declarație de modă, care va fi auzita de toti (sau se va vedea). Dacă veți apela, ca să purtați culoarea roșie, la ceasuri încrederea dvs. vi se va returna imediat și de câteva ori mai mult.

1.) veți câștiga prin el un accesoriu special
2.) veți afla, că își va face datoria perfect de la nouă până la cinci în cursul săptămânii lucrătoare
3.) cu uşurinţă veți rezolva cu el și evenimente importante
4.) arătați prin el, că puteți mai mult, nu numai ceva de nivel mediu

Ceas roșu pentru lucru

Recunoaștem, cu roșu la serviciu nu trebuie să fie cel mai ușor lucru. Însă, în urechile noastre nu a ajuns vestea, să aibă angajatorii probleme cu ele. Nici cei care sunt așa de stricți legați de dresul firmei și în mod normal nu au probleme cu modelele alese cu grijă și cu detalii decente, le acceptă și nu protestează.

GANT PARK HILL II MID GT042001

Chiar dacă roșu poate deranja (taur și pătura roșie să fie un exemplu), în formă, cum arată ceasul de femei Gant Park Hill II Mid GT042001, are ca scop în primul rând echilibru și reducerea efectului rece, care ar putea fi creat de carcasa șlefuită din oțel în combinația cu cadranul gri-argintiu.

FESTINA MULTIFUNCTION 16994/3

Dacă situația solicită, culoarea roșie știe să facă aspectul dvs. perfect profesionist. Nuanțe mai închise de vin curelei de piele a ceasului Festina Multifunction 16994/3 este suplimentat cu o carcasă sofisticată neagră, cu dimensiuni de 41 de mm ceea ce are aproape de idealul bărbătesc. Mai departe de menținerea decorului nu este nici cadran închis cu înconjurarea de ,,burgundia” a subcadranului.

Ceas roșu care aparține de outfit-ul lejer

Nu mergeți astăzi la birou? Lăsați culoarea roșie să strălucească și așa.  Cu prietenii la prânz sau la plimbare prin oraș puteți fi mai relaxată.  Cu blugi negrii și cu puloverul, ușor veți accentua designul legendar al ceasului Mondaine A669.30305.11SBC. Calitatea elvețiană în el se combină cu cadranul atemporal care este imediat de observat și cărui predomina secundarul în formatul de acadea.

MONDAINE A669.30305.11SBC

Domnilor cu culoarea roșie se poate lega performanța sportivă sau mașini rapide de sport. Idea noastră secretă, cum prin ceasul roșu veți prezenta energia dvs. este modelul cronografului Certina DS Podium Big Size C001.639.97.057.02. Specialitatea Racing cu un mecanism extrem de precis, cu o carcasă ușoară de aluminiu și cu o curea rezistentă de cauciuc, este creat pentru activități de genul, în care câștigare sau pierdere decide o secundă.

CERTINA C001.639.97.057.02

Ceas roșu pentru seară

Chiar apusul este acel moment, care deschide ceasului roșu uși noi. După apus culoarea lui roșie va fi totuși vizibilă și amabilă să prezinte despre dvs. că sunteți deschiși spre comunicare și pentru cunoștințe noi. Cu venirea nopții strălucirea accesoriilor se stinge asemănător ca si machiajul, de aceea nu strică să vă ajutați cu nuanțe de roșu și să încercați ceva special.

TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.16.118.00

La o petrecere unde merge și de numele dvs., este o alegere sigură automatul pentru femei Tissot Chemin Des Tourelles T099.207.16.118.00. Cureaua strălucitoare de lac din piele de vițel este modificată în stilul pielii de crocodil, pe cadran găsiți nacru natural și înăuntru mecanism exclusiv de tras cu o rezervă considerabilă de 80 de ore.

CIMIER BIRDIE 2499-SS011

Dacă nu aveți de gând să participați la un banchet celebru în prezența conducătorilor politici, sau altui eveniment celebru, care ar cere fracul, o alegere foarte bună este ceasul cu stil golf Cimier Birdie 2499-SS011. Un model făcut în Elveția din oțel cu sticlă din safir este la fel de potrivit în societate cât și în sport și prin calitatea lui, dar nu prea apăsat de marcă spune despre dvs., că nu sunteți un bărbat plictisitor și monoton. Culoarea roșie vă rog să alimentați cu măsură – așa, ca să fie de ajutor și să nu vă facă rău la crearea stilului dvs.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente