Cum să măsurați circumferința mânii, ca ceasul să vi se potrivească perfect? Luați ca ajutor rigla noastră

Michal Pindura 0 18.06.2017

Cum să măsurați circumferința mânii, ca ceasul să vi se potrivească perfect? Luați ca ajutor rigla noastră

Nu a trecut mult timp, când pe pagina noastră de Facebook și în magazinul fizic, am sfătuit clientele noastre, cum trebui să își măsoare dimensiunea mâinii, ca ceasul să stea perfect. Am sfătuit, am ajutat, pentru că știm, că și acest lucru banal, are specificațiile sale mici, pe care este foarte bine să le cunoașteți înainte, să puneți modelul dvs. preferat și dorit în coșul de cumpărături și să lăsați să vi se livreze.

Manualul și ajutorul la măsurare, pe care am decis să vă prezentam, este destinat preponderent pentru clienți, care plănuiesc să-și cumpere ceasul cu  brățară secțională. Îl puteți folosi pentru siguranță și la cureaua de piele sau din textil, dar în aceste cazuri scurtarea ei și prelungirea se face prin mutarea cataramei de la curea la alt orificiu.

Manualul în formatul text și grafic este universal atât pentru bărbați cât și pentru femei sau copii cu circumferința mâinii de la 5 de până la 25 de centimetrii. Se atinge mai ales de riglă pe care o puteți imprima și veți afla cu siguranță, la ce mărime ar trebui să vă scurtați cureaua ceasului.

Înainte să începeți cu măsurarea, luați în considerare, că lungimea curelei se măsoară împreuna cu carcasa și catarama ceasului – adică așa, cum ar fi ceasul pus pe măna dvs. Numai dvs. decideți, dacă preferați închiderea ceasului mai liberă sau mai strânsă, dar vă sfătuim, ca să nu trageți rigla foarte tare. În vreme mai caldă, creste circumferința mâinii cu puțin și ceasul ar putea să vă strângă. La o lăsare mai liberă pentru schimbare este necesar să țineți în minte că ceasul care vă ajunge lângă palmă vă va încurca în momentul în care veți folosi măna sau când veți face sport.

Dar haideți să trecem la instrucțiuni:

1. În primul rând descărcați în dimensiuni 1:1 (fără modificarea paginii) imprimați acest document PDF. Formatul corect al imprimării îl puteți verifica cu rigla de birou.

Scurtarea curelei, pas 1.

2. Dacă nu puteți sau nu doriți să imprimați rigla, vă va ajuta și metru de croitorie.

Scurtarea curelei, pas 2.

3. După imprimare tăiați cu foarfeca rigla și puneți-o pe lângă mână astfel încât partea mai subțire să o trageți prin gaura tăiată. Trageți corespunzător – așa, ca să vă simțiți comod.

Scurtarea curelei, pas 3.

4. Numărul care se află cel mai aproape de gaură prezintă circumferința mânii dvs. și este aproape identică, ca și lungimea curelei împreună cu carcasa ceasului.

Scurtarea curelei, pas 4.

După circumferința măsurată, pe care o menționați în notița coșului de cumpărături, vom scurta cureaua ceasului la dimensiunea solicitată. Părțile scurtate de la ceas vă vom trimite împreună cu ceasul, în cazul în care veți avea nevoi de ele pentru prelungirea curelei la lungimea din fabricație.

Scurtarea curelei facem fără costuri suplimentare, lăsați pe noi acest lucru. Nu că nu am avea încredere în dvs. dar pentru orice eventualitate – deoarece la defectele ceasului create de manipulare necorespunzătoare nu se acceptă reclamația. Și asta sigur nu doriți să vi se întâmple.

Dacă nu vă este ceva clar din acest manual, sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente