Curea din piele sau din textil? Nu decideți, în setul de cadouri le veți primi pe amândouă

Michal Pindura 0 15.03.2017

Curea din piele sau din textil? Nu decideți, în setul de cadouri le veți primi pe amândouă

Seturi de cadouri. Imediat când se spune această propoziție în mulți dintre noi se va găsi un sentiment de fericire. În primul rând pentru că, nu există o persoană cârei nu-i plac cadourile și în al doilea rând pentru că, setul de cadouri și mai ales acela care aparține de modă – este aproape mereu garanție că toate articole în el se potrivesc perfect.

Seturi de cadouri pe care le puteți achiziționa de la noi, conține în mod normal din ceas și din brățări identice, pandantive sau cercei. Alegerea accesoriului dă de știut, că în 9 din 10 cazuri (și poate trebuia să mai punem ceva zecimi) este vorba de seturi, care își vor găsi un loc sigur în garderoba feminină, unde vor deveni un articol de succes în colecțiile de bijuterie greu creată de fiecare femeie. Cine nu le-ar vrea? Combinația accesorilor la outfit este cu ele foarte ușoară, toată procedura în mod normal foarte lungă va fi scurtată la câteva secunde și rezultatul… acela mereu, chiar mereu, se merită. Femeile se bucură dar bărbații?

Timex Weekender Box Set TWG012500, pachet

Aceasta mică nedreptate în seturi de cadouri au observat cu noi și  designeri mărcii americane Timex. Au avut o misiune grea cu două scopuri, 1. Să îndeplinească rolul setului de cadou, 2. Să creeze în așa fel , să mulțumească conținutul lui si o femeie și un bărbat. Deoarece nu toți bărbații ar înțelege rostul unei brățări sau altor articole asemănătoare, și-au găsit o cale mai ușoară de unisex, care se potrivește pe măna unui bărbat și unei femei.  O rezolvare compromisă fără compromisuri se numește Timex Weekender Box Set TWG012500

Timex Weekender Box Set TWG012500

Într-o casetă frumoasă și neagră din carton tare pe suprafața din textură de lemn deschis se află modelul dintr-o serie mult căutată de clienți Weekender, care împinge stilul casual în lejeritate elegantă prin curea din piele fină. Fix lângă el este plasată altă curea, dar de data asta mai mult sport pentru prindere din nilon marin albastru. Dacă v-a trecut prin cap idea că veți pierde prea mult timp cu schimbarea curelelor fiți liniștiți. Curele se schimbă ușor cu ajutorul mânerelor care sunt plasate jos pe ceas și este rezolvat. În practică se pune, nu veți număra nici pana la zece și pe mănă același ceas dar de fapt îi altul, care se potrivesc la blugi dar și la sacou.

Timex Weekender Box Set TWG012500, de bărbați

Apropo ceasul Timex Weekender Box Set este în primul rând despre el. Este vorba de un model quartz cu 3 ace cu dimensiuni de cadran 40 x 9 mm. Ambele numere arată că Timex ține chiar cont pentru ceasuri universale. Sigur nici doamnele nici domnii nu se vor plânge, că este un ceas mare sau chiar mic. Cadranul este frumos rotunjit și prin asta i se face formatul mai sensibil fără să discalifică în vreun fel oricare sex. Good job, Timex.

Sub sticla minerală luminează ceasornicul alb cu numere și marcaje negre contraste. Plasarea părților este gândită, ușor de citit. Este ajutat prin fontul clar al marcajelor de ceas și tot așa ajuta scara de secunde pe ceasornic. Interesant este marcajul 24-ore (zisă Military Time), care este tipică la modelele tip Field, unde se presupune utilizarea în armată. Pentru altă utilizare în teren nu este acest ceas făcut. Cu rezistență la apă 30M/3ATM este mai bine să se mențină distanta de apă, se poate folosi doar în ploaie sau când se spală vasele. Este un ceas de stil pentru oraș și așa și râmăne.

Timex Weekender Box Set TWG012500, de femei

Ce este standard la ceasul Timex și la un nivel înalt, este vizibilitatea ceasornicului în condiții reduse de vizibilitate. După apăsarea coroanei spațiul alt cu ajutorul tehnologiei Indiglo se schimbă în discul verde-albastru cu o luminozitate mai ridicată decât este necesară pentru vizualizarea orei.

Verdictul nostru: Timex Weekender Box Set TWG012500 este un set de cadouri clasic, care nu deosebește ci unește. Se vor regăsi în el și bărbații si femeile. Dar cel mai important este, că veți primi în el și ceva în plus, pentru care în mod normal trebuia să plătiți.

Imagine: instagram.com/urbanedcsupply, instagram.com/dailymagicspell

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente