Dați-i verdelui verdele. Nuanța Greenery este culoarea anului 2017

Michal Pindura 0 05.02.2017

Dați-i verdelui verdele. Nuanța Greenery este culoarea anului 2017

Dubla putere a resunat. Cu anul 2016 s-a terminat în zona designului, frumuseții și a modei sezonul domniiei perechii de culori Rose Quartz și Serenity. Și spunem drept- ni s-a ușurat. Verdictul ambiguu experților de culori din institutul Pantone a oferit totuși la cumpărarea și ansamblarea outfiturilor o mână mai liberă , dar credem că fiecare,  care în mijlocul lui decembrie stă la ,,chekinguri” ce specialiștii în comunicarea culorilor inventează pentru următoarele doizprezeze luni, în sine s-a rugat, ca să se întoarcă la o singură nuanță, care o să indice trendurile în anul 2017. Din fericire, așa s-a întâmplat. Și direct scriem, la alegerea nuanței Greenery au de la noi mâinile sus.

Greenery, culoarea anului 2017

Răcoritoare, simbolizează primăvara, neutră, minimalistă. Așa este Greenery, culoarea, care din ianuarie până în decembrie o să influențeze totul, ce se va întămpla în spectrul lifestile. Nuanța cu număr intern 15-0343 este caracterizată ca și galben-verzui, evochează natura care se trezește la viață, reînoirea vieții și reîntoarcerea la energie.

 

Directoarea executivă a companiei Pantone Leatrice Eiseman nuanța Greenery dă nuanței Greenery și o altă dimensiune: ,,Este un pic așa un râspuns al nostru la atmosfera din socitate și politică- în vremurile nesigure o să aducă siguranța și liniștea,” a menționat.

Nuanța Greenery domnește molurilor ghidate

În domeniul de aplicare al definițiilor și descrierilor culorii anului 2017 la fel am putea introduce conectarea ideiilor ei la trendurile vegetariene, măncărurilor mai sănătoase sau până la urmă chemarea și deconectarea de la tehnologie, care ne înconjoară din ce în ce mai mult. Greenery ar trebui să fie un trimis al stilului de viață cumpătat. Ca diferență de la culoarea anului 2013, nuanței de smarald Emerald 17-5641, care simbolizează luxul, culoarea actuală cea mai trendy trebuie să simbolizeze discreția, relația cu mediul și descoperirea materialelor reciclabile.

Greenery este hitul absolut al colecții actuale

Cea mai importantă întrebare legată de culoare anului în continuare nu a picat. Sigur o să se găsească oameni, cărora este îndeajuns, de ce a fost aleasă , dar pe noi ne interesează altceva: cum o purtăm. Inspirațile le puteți căuta în fotografiile de la molurile ghidate, unde temele cu denumirea ,,Greenery” au achitat nume gălăgioase. La gustul verdelui neutru, care cineva îl poate percepe ca și curat de sezon (ar fi păcat), au ajuns cei de la Gucci, Zac Posen, Balenciaga sau Michael Kors.

Pantone Spring 2017 Color Report

Asemânător ca și Pantone în manualul său Spring 2017 Color Report designerii au combinat-o cu alte culori neutre, nuanțe pastelate și deoparte nu au rămas nici reflecții metalice. Dacă v-ați creat o legătură specială cu culorile de top ale anului trecut Rose Quartz și Serenity, puteți cu încredere să le purtați. Combinațiile în care Greenery are cuvântul important, cel mai bine o să fie evidențiate în cele mai multe bucăți la îmbrăcamintea  hainelor de marcă, geci lejere până la salopete. Dacă nu aveți curaj să purtați atăta verde, regina anului 2017 și variațiile ei puteți în outfit să o primiți pri accesorii în frunte cu cercei, coliere sau ceasuri cu brățări.

TISSOT EVERYTIME DESIRE T109.610.38.032.00
CIMIER BIRDIE LADY 2499-SZ081
TIMEX WEEKENDER TW2P91800

Ceasuri cu accenturi de verde

Dacă vă puneți în fața nuanței Greenery oricum, verdele o să fie conducătorul absolut al colecțiilor de primăvară, câteva bucăți fresh nu ar trebui să lipsească nici din garderoba D-voastră.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente