Destul cu gri și negru. Redati iernii culori vibrante cu ceasurile Fossil Tailor

Michal Pindura 0 11.01.2017

Destul cu gri și negru. Redati iernii culori vibrante cu ceasurile Fossil Tailor

V-ați obișnuit deja cu iarna? Dacă ați oftat și v-ați găndit ,,ce să mă fac”, poate este chiar acum timpul ideal, ca să percepeți iarna într-o lumină mai bună. Dar, ce îi lipsește? Înghețul se joacă cu desenele pe sticla ferestrelor, copii au vacanță, adulții concediu, din acoperișuri atărnă țurțuri lungi și noaptea datorită așternutului alb nu este chiar așa de întuneric.  Dar totuși ar mai lipsii ceva?

Dacă s-a schimbat față de alte anotimpuri ceva spre mai rău, este strălucirea pozitivă a a vestimentației noastre. Unde sunt culorile, unde sunt umbrele vibrante? În locul lor pe străzi vedem doar negru, gri și alte tonuri melancolice, care provoacă doar tristețe. Din fericire pentru fiecare boală avem consiliere. Este deajuns dacă conectați un pic de fantezie, să nu vă fie frică, dar cel mai important să vreți altceva decât șoricei grii pe lângă D-voastră.

Fossil Tailor Multifunction ES4092

Să nu vă fie frică, nu trebuie să faceți schimbări dramatice.  La totalul ,,săpării” imaginii trebuie înainte de toate să vă simțiți.  Puteți să începeți liniștit cu ceva mai mic. Drumul ideal imeadiat la o decizie nedureroasă a ouftiturilor de iarnă sunt accesorile stilate-coliere, cercei sau ceasuri. Chiar dacă sub gecile lungi și groase nu se prea văd (în afară de genți), doar senzația că aveți ceva colorat pe piele se reflectă pe starea D-voastră.

Ca și chemare a inclus marca americană Fossil în ultima sa colecție a ceasurilor cu brățări modele neformale din seria Tailor Multifunction, pentru care depresia de iarnă este absolut un cuvânt străin. Culorile lor vi și nețipătoare sunt exact ceea ce zilele din decembrie până în februarie cer. Albastru regal și roșu vinului (sau burgundia, dacă doriți) sunt nuanțe, ce au ce să oferă pe tot timpul verii, dar momentul lor adevărat începe din prima zi a toamnei și sfărșește cu ultima din iarnă.

Fossil Tailor Multifunction ES4121

În legătură cu culoarea albastră și burgundia , designerii de la Fossil s-au scos cu adevărat. Nu le-au condamnat în rolul figuranților, din potrivă au îmbrăcat practic în ele toate ceasurile de la cureli de piele fine până la suportul cadranului. Chiar cadranul o să fie locul, în care desigur o să vă uitați cu drag. Datorită așezării liniare a arătătorilor datei multifuncționale și unui set complet de aplicări a indexelor este frumos simetric și citeți. Bine concepute sunt și acele- sunt destul de largi, la mijloc refractate pentru un joc mai bun al luminii și nu lipsesc nici articole luminoase. La ambele modele detalile pe cadrane sunt concepute în umbra aurului roz, cu care au obținut un plus și aer luxos.

Carcasele noutăților sunt produse din oțel inoxidabil,  suprafața lor este acoperită cu un strat mat metalic PVD. Ca să nu fie foarte simple și plictisitoare, în loc de curelele obișnuite au primit „oldschool“ picioare curbate care arată ca și cum ar fi pornite de o sârmă groasă. Corpurile cu dimensiuni feminine 34×9 mm, sticlă minerală și impermeabilitate 50M/5ATM este adecvată pentru baie și înotul de suprafață.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente