Festina Chrono Bike 2018 – stelele ciclismului în simbolul culorilor şi mai multă dinamică

Michal Pindura 0 08.07.2018

Modely Festina Chrono Bike so silikónovými remienkami

Dacă cineva s-a gândit, că Festina după dezlegarea parteneriatului cu celebrul Tour de France aruncă ciclismul peste punte, cu siguranță a înțeles, cât de tare greșise. Ca în fiecare an și înainte de sezonul actual designeri acestei mărci spaniole, au primit sarcina de a propune cele mai caracteristice versiuni noi de cronometre quartz Crono Bike. Cum s-au descurcat?

Špeciálnu edíciu Festina Chrono Bike opäť propaguje Richard Virenque

A trebuit să se lupte cu două provocări. Prima, după părerea noastră cea mai grea, a fost crearea a ceva ce n-a mai fost văzut. Timp de 25 de ani de angajări în lumea ciclistică, probabil Festina a încercat multe și chiar dacă designeri ei nu suferă de lipsa de idei, posibilitățile lor la creații progresive sunt în fiecare an limitate. A doua cerință a fost din categoria nevoilor – fără încorporarea elementelor, care măcar simbolic ar unii ceasul cu ciclismul și biciclete, nu ar fi cele reale Chrono Bike, cu care suntem obișnuiți. și acum, când cu siguranță ați apucat să vedeți fotografiile modelelor pentru anul 2018, ne întrebăm: grupul de designeri a efectuat un lucru bun?

#chronobike2018 #variations #newarrivals #festina #festinawatches

Príspevok, ktorý zdieľa Zoltán Ilkei (@zilkei),

Patrusprezece versiuni, din care multe execuții standard și o specialitate, se poartă din nou pe valul dinamicii, de și de data aceasta se bazează mai mult ca oricând pe culori. Cu nuanțe mai distinctive Festina s-a jucat regulat, însă apariţia lor a fost o materie periferică cu existența limitată pe accentele cadranului. În noutățile Chrono Bike 2018 au primit mai mult spațiu și trebuie să recunoaștem că, cureaua galbenă, portocalie, albastră și roșie din siliconul profilat, cu care amintesc foarte tare de bucățile de anul trecut Originals 20330, au în timpul sezonului ciclistic – legat de lunile de primăvară și vară – justificarea sa.

Časť novej kolekcie Festina Chrono Bike 2018

Grupul de șase ceasuri prelucrate ceva mai elegant, din oțel, cu culori lucrează cu grijă și în așa fel încât să poată fi purtate nu doar în compania grupului de prieteni, care împărtășește dragostea dumneavoastră pentru ciclism. La cadranul opalescent disponibil în mai multe culori, la fel ca și la frații săi echipați mai sportivi, se adaugă butonul diferit la culoare, cu care se pornește cronometrul pe poziția orei două.

Modely Festina Chrono Bike s oceľovými náramkami

În ceea ce priveşte parametrii și aspectul carcasei din oțel cu rezistența la apă de 100M/10ATM, trebuie să pomenim din nou seria Originals 20330. Inspirația în forma lunetei negre acoperită cu un strat PVD și picioare șlefuite este incontestabilă. Însă diferit de ele corpul Chrono Bike 2018 acționează mai sălbatic mai ales datorită butoanelor mai mari. Din aspectul agresiv nu le ia nimic nici certitudinea, că față de colecția Originals 20330 este diametrul carcaselor mai mic cu exact 3 milimetrii. Festina cu siguranță a hotărăt, că prin dimensiunea de 44 mm satisface un cerc mai larg a potențialilor clienți.

Nuanțele ciclistice în noile versiuni s-au răspândit pe cadran și tradițional nu au ocolit nici butoanele. Dacă vă uitați mai atent, în subcadranul cronometrului, ar trebui să găsiți referire la discurile de frână ale bicicletelor rurale, luneta interioară interferată de indecşi aplicaţi cu tampoane luminiscente veţi unii cu ușurință roțile dințate ale schimbătorului și în butoane ar trebui să vedeți plăcuțele de frână. La un singur ceas ajunge, nu credeți?

Špeciálna edícia Festina Chrono Bike 2018

Pe șpița seriei Festina Chrono Bike deja tradițional excelează cireașa vestită în forma ediției speciale, a cărei promovarea a fost tradițional încredințată în mâinile ciclistului excepțional și astăzi recunoscutul comentator Richard Virenque. Acest model iese în evidență peste celelalte mai ales datorită combinației generoase ale culorii negre mat cu nuanța aurului roz și implementarea cristalului de safir rezistent (restul trebuie să se decurce cu sticla minerală). În ambalajul său, la singurul din toată colecția, a încâput și cureaua de piele de rezervă și instrumentul, care ușurează schimbarea ei.

Sursa: Festina

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente