Festina Classic Chrono – sportul a rămas la o parte, acestui cronograf se potrivește mai mult eleganța

Michal Pindura 0 05.04.2017

Festina Classic Chrono - sportul a rămas la o parte, acestui cronograf se potrivește mai mult eleganța

Ceas pentru bărbați cu funcția cronografului este un model clasic și masiv cu un aspect dinamic și clasic. În mod normal da, dar nu mereu. Designerii mărcii spaniole Festina în noutățile din colecția Classic au arătat manualul, cum se poate face cronograful, căruia aspect poate trece fluent din stilul clasic până în noutatea elegantă.

În total opt versiuni quart cu marcările 16996, 16997, 16998 și 16999 nu datorează stilului sau elegant numai dimensiunii de câțiva milimetrii. Asta ar fi prea simplu. Din potrivă. Diametru carcasei mixat șlefuit și lustruit din oțel este fără amenajare suplimentară de suprafață, sau  tratat cu stratul PVD de culoare auriu, maro sau albastru este semnificativ de 43,5 mm.  Pentru a se crea un aspect social considerabil s-au ales alte posibilități.

Colecția Festina Classic Chrono

În primul rând: importantă este pielea. Toate modelele din seria nouă sunt combinate cu o curea din piele de înaltă calitate cu modelul embos de piele de crocodil. Oriunde, unde astfel de curele se folosesc, este vorba de o eleganță. Și este și cazul acestui ceas. Cureaua cu lățimea de la 19 până 21 de mm sunt în mai multe variante și în mai multe culori: negru, maro și albastru închis. Cureaua este încheiată cu catarama clasică.

În al doilea rând: carcasa îngustă. În mod general este valabilă regula, cu cât este carcasa mai îngustă, cu atât este mai formal caracterul ceasului. Noutățile au carcasa îngustă, lustruite și mai ales fără alte elemente deranjante de genul treptei de minut sau de tahimetru. Nici nu este nevoie de așa ceva dacă pe cadran este destul loc?

Festina Classic Chrono 16996

În al treilea rând: dacă tot să fie cronograf, atunci maxim cu două ținte. Dacă vă doriți să atingeți cu ceasul dvs. un aspect simetric și vreți să fie dotat cu cronograful, siguranța sunt două registre plasate în același nivel, respectiv, ca și în acest caz, un registru completat de indicatoarele de ceas în formatul de 24 de ore. Cadran – în acest caz protejat de sticla minerală și poate fi ,,liber” nu pare să fie prea încărcat și simetria lui prezintă ordine. După același principiu indicatorul datei era plasat la fel cu puțin mai sus de indexul orei șase, unde creează stabilitatea optică a logo-ului și scrisul Chronograph.

Festina Classic Chrono 16998 și 16999

Și la sfârșit în al patrulea rând: puțin retro nu are cum să strice. Tastele de setare mai clasice, dar mai ales acele principale în formatul „lancette“ cu spațiile luminiscente sunt acele, pe care le mai numim detaliile de crearea stilului. Fără ele nu ar fi așa. O parte importantă pentru aspectul elegant are, bineînțeles, numărul roman de ora doisprezece, dar noi presupunem că, unul este suficient. Dacă ar fi mai multe numere, ar putea să pară deranjant și ar face prea plin locul pe cadran cu substraturi fine care rup lumina reflectată.

Modele clasice Festina Classic Chrono cu ajutorul proprietarilor sus menționaţi ne putem imagina pe mâna bărbatului – gentleman-ului, care cere de la ceasul lui funcționalitate și design ales.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente