Festina Extra – ceas încrezător retro, care știe, că este extra

Michal Pindura 0 04.12.2016

Festina Extra - ceas încrezător retro, care știe, că este extra

A câta oară pe blogul nostru ne găurim în tema designului retro? Desigur la adunarea modelelor, cârora aparență izvorește în perioadele trecute, nu o să ne ajungă degtele ambelor mâini. Chiar pentru prima dată avem onoarea cu ceasurile, care sunt ceva mai mult decât media. Ele sunt, de fapt, EXTRA!

Noua colecție quartz a mărcii spaniole Festina cu conștientizarea denumirii Extra este unicată nu numai datorită denumirii. Aspectul neded al bucăților de damă și bărbătești-în total sunt 33- derivate din seria iconică a ceasurilor, pe care Festina, atunci încă mândra marcă elvețiană, a ales sub denumirea identică înainte cu aproximativ șapte decenii.

Festina Extra, ceas  bărbătesc 39 mm

Renașterea modelelor selectate din 1948 vrea una dintre brandurile cele mai de succes din segmentul de ceasuri elegante să dovedească că modele unice cu design strălucit sunt capabile să reziste la trecerea timpului. Ca să primească noutățile retro atât de mult spațiu în media, pe măsură ce merită pe bună dreptate, Festina a invitat să o promoveze actorul scoțian Gerard Butler.

Cu adevărat , pentru această sarcină ceasornicarii din Barcelona nu au putut să își găsească un om mai bun. Cea mai strălucită stea dintre ambasadorii mărcii se stlizează în material publicitar  în rolul omului de afaceri de succes din New York din anii cincizeci, care datorită ceasului Festina Extra s-a remarcat în prezent. Aici, în prezența modei, datorită meritului calității noii colecții devine din el un gentleman extraordinar.

Festina Extra Gerard Butler

Pentru această conexiune o aplaudăm pe Festina la fel de tare, ca și reușită, ușor a lumii veche, dar totodată  un aspect actual înalt a completărilor proaspete. De obicei, există parole de însoțire a spoturilor publicitare cu ceasuri exagerate, dar acum nu avem o altă posibilitate, ca și cu sloganul „Moda se schimbă, stilul rămâne”, decât să fim de acord. Curbe elegante și modele de decor sobru sunt dovada, că ceea ce a fost odată extraordinar, are șansa printr-o abordarea corectă  să prindă din urmă  și, eventual,  să depășească tendințele de astăzi.

Festina Extra, ceas damă 29 mm

Cum am amintit deja, colecția Festina Extra este formată din treizeci și trei de modele cu o mare predominanță a bucăților feminine. La fiecare dintre ele, nu contează dacă este vorba despre ceasuri de 39 mm cu caracter bărbătesc sau 29 mm, sau în caz 20 mm bucățile stabilite pentru evidențierea frumuseții feminine, carcasele lor  sunt realizate din oțel inoxidabil 316L. În conformitate cu moda contemporană sunt însoțite de curele din piele, respectiv, brățări din oţel inoxidabil sau din oțel confortabil ușor de purtat  ,,țesatură”. Starea de spirit retro este în afară de brățările neobișnuite, care amintesc de brățările cu întindere (stretch), cristale minerale bombate. Cristale  la un astfel de ceas nici măcar nu ne putem imagina.

Festina Extra – construcția carcasei

Dacă am avea la final să îi mulțumim Festinei pentru ceva personal, ar fi fantastic de simplificate și EXTRA prelucrate atractiv subcadranele funcției secundei mici. Axele lor sub forma crucii completează perfect  acele exclusive duo ,,dauphine” și marcajele aplicate ale orelor. Nu vorbim despre faptul că sunt exact ceea ce ceasul de re-emitere are nevoie, ca să credem fiecare cuvânt al designului lor.

Colecția Festina Extra

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente