Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals – cele mai strălicitoare ceasuri ale sezonului vă vor lumina pe dvs. și pe outfiturile dvs.

Michal Pindura 0 08.10.2017

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals F20331/1

Daca este ceva destul vara, atunci acel lucru sunt razele soarelui. Au fost zile – și nu așa de mult- când ne-am ascuns de razele fierbinți la umbră. Acum când toamna ne bate la ușă, putem  să uităm de câutările umbrei și de multe ori injurii la adresa razelor fierbinți. Zilele sunt mai scurte, iar soarele care ne îmbunătățește dispoziția este tot mai puțin… Și vouă vă lipsește atât de mult? Daca începe să se prindă de dvs.melancolia de toamnă și vreți să o depășiți, avem pentru voi o rezolvare exclusivă- noutățiile de damă Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals.

Colecția strălucitoare a apărut încă în timpul verii, când designerii mărcii spaniole și-au stabilit că toamnei mohorăte vor aduce un fulger puternic de lumină, pe care reușesc să îl cucerească doar pietrele Svarovski. Și că acestei lumini este din belșug! În total șaptesprezece modele cu stil surprinzător, cadrane cu pietre lustruite așezate foarte des, fără mici greutăți vor mulțumii gusturile oricărei femei.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals, mesh

La alegere sunt variante din oțel prelucrate în nunanțe de arginitu, aur galben pana la culorea calda a cuprului. Pe noi ne-au fermecat cel mai mult bucățile cu brătări subțiri din mesh care ajută frumos la susținerea strălucirii, dar cu nimic mai puțin atractive nu sunt nici variantele cu curele din piele disponibile în tonuri de albastru, maro, bej și alb. Variabilitatea nuanțelor oferite vor mulțumii mai ales doamnele, care în accesorii pentru evenimente obișnuite sau speciale caută funcționalitatea și un farmec irepetabil.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals, mesh 2

Toate cele amintite la modelele Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals sunt doar pe locul doi. Locul unu aparține cadranelor, pe care strălucesc pietrele mărunte. Swarovski este maestrul strălucirii iar cristalele lui in asemenea numar nu pot ramanae neobservate. Nu contează dacă sunt negre, albastre sau galbene, efectul este perfect. Nu o să exagerăm dacă vom scrie, că de mult nu ne-a ajuns în mâini un ceas, care ar fi o declarație de stil atât de clară ca aceste frumuseți de la Festina.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals F20331/2

DImpresia care ne-au lăsat-o cadranele noutăților mai consolidează minimalistul lor layout cu trei ace elegante. Ne permitem sa spunem că, indiciile sau alte elemente orientative ar face ca întreaga galaprezentare în rolul principal cu cristalele Swarovski să ia din impresie. Am putea lasa în pace și logoul marcii, dar cum ar afla împrejurimiile dvs.ce ceas minunat purtați pe mână? ????

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals, piele

La designul rafinat Festina în plus a împachetat parametrii de calitate și tradiționale în frunte cu aparat quartz japonez, sticlă minerală și rezistență la apă 50M/5ATM.

Încă mai aveți impresia că, toamna, totuți cu culori stridente, este doar o prezicere a griului friguros? Dacă da, trebuie sa faceti ceva cu asta. Noutățile Festina Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals vă vor lumina și pe outfiturile vostre.

Sursă: Festina

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente