Fiți cu un pas înaintea tuturor cu acest ceas smart ceas! Poate să facă toate aceste

Michal Pindura 0 16.04.2017

Fiți cu un pas înaintea tuturor cu acest ceas smart ceas! Poate să facă toate aceste

Probabil nu există niciun om, care nu a auzit despre ceasul smart. Se vorbește despre el peste tot – de la serverele specializate până la presa serioasă zilnică. Chiar dacă avem multe informații și multe surse presupunem că despre ceasul numit şi „wearables“, dacă am face o anchetă în străzi și am întreba oameni obișnuiți, nu am afla multe informații corecte. Suntem convinși că adolescenții crescuți cu tablete și smartphonuri nu ar avea cu răspunsul corect nicio problemă, dar oamenii în vârsta productivă? Și chiar pentru ei este ceasul smart  făcut și ar putea fi un mare ajutor pentru ei la lucru sau în sport.

Dacă presupuneți că ceasul smart este pentru dvs. ceva ce nu o să înțelegeți (dar ați vrea), sau numai vă doriți să vă testați informațiile dvs. despre el, sunteți la adresă bună. Toate aceste le face această minune tehnologică:

Vă ține la curent cu informațiile

Cu ceasul smart veți fi mereu la curent cu toate informațiile. Vă vor prezenta notificări din rețele de socializare, avertizări la apeluri, SMS-uri sau emailuri… Și acesta este doar începutul. Modelele cu ecran vă vor arăta, ce vreme va fi, ce s-a întâmplat în lume sau dacă pe drumul de la lucru veți sta sau nu în coloană.

În cazul ceasului, în care se folosește sistemul de operare de la Google, toate informațiile se organizează automat în filele simple, care sunt după nevoie scoase fără necesitate de a le căuta în momentul respectiv.

Ceas Smart Casio

Va fi navigatorul dvs.

Imaginați-vă o situație: sunteți la volan și mergeți cu prietenii în concediu în afara orașului, care cunoașteți foarte bine, dintr-o dată încotro să o luați la următoarea intersecție? Din nefericire GPS-ul a rămas acasă și să căutați telefonul în bagaj în așa moment rapid nu apucați. Ce faceți acum?

Rezolvare: faceți-vă navigație din ceasul dvs. În harți aveți posibilitatea de navigare prin turn-by-turn cu calcularea distanței până la locul de modificarea trasei și cu comentariul vocal practic – bineînțeles în limba dorită.

Căutare vocală

Ați încercat deja căutarea vocală? Vă spunem, este un lucru cu care vă obișnuiți repede. Vreți să sunați pe cineva cunoscut, să introduceți un memento pe mâine, sau numai să aflați dacă va fi mâine o zi cu soare? Spuneți asta ceasului dvs. și acesta va face să se îndeplinească dorința dvs. Amândoi furnizori principali ai sistemelor de operare smart, adică Google și Apple au această posibilitate pusă la punct la un nivel înalt.

Ceas smart Tommy Hilfiger

Controlați muzica

Nu plecați de acasă fără câști în ureche? Sigur ați înjurat bine, când ați vrut să dați muzica mai tare sau mai încet, sau să schimbați piesa redată și telefonul era foarte bine pus în siguranță adânc în buzunarul mare sau în husă. Dacă aveți câști cu control, aparțineți de acel grup mai fericit. Cu ceasul smart veți avea controlul playerului de muzică direct pe mănă și când o să manipulați cu el nu veți pierde contactul cu tot ce se întâmpla în jurul dvs.

Răspundeți la mesaje fără întârziere

A venit emailul de lucru și nu aveți timp să tot tastați răspunsul? Ceasul smart este pregătit să vă economisească timpul și să vă ușureze lucrul și în acest caz. Pregătiți-vă răspunsurile și când vine momentul lor, le veți folosi cu una sau două atingeri pe ecran. Colegii dvs. vor primi de la dvs. un răspuns rapid și dvs. veți câștiga timp prețios.

Ceas Smart Frederique Constant

Știți tot despre activitatea dvs.?

Da, ceasul smart poate să înlocuiască și un antrenor personal. Este capabil să calculeze pașii, caloriile arse și să evalueze calitatea somnului. Pentru asta folosesc senzori încorporaţi în telefonul mobil sau acei integrați direct în corp. Vă puteți seta, ce distanţă (numărul pașilor) doriți să parcurgeți într-o zi și ceasul vă va aminti, că trebuie să faceți mai multe sau că ați îndeplinit cota pe zi.

Sunteți stăpânii designului?

Modelele cu ecran sunt ca și cameleonul. Vă oferă aproape toate posibilitățile, ceea ce se atinge de aspectul cadranului. Dezvoltatorii s-au lăsat inspirați de mărcile renumite din lumea ceasului și pe internet sunt disponibile unelte, cu care layout-ul potrivit vă faceți dvs. daca aparțineți de oamenii care se satură de ceas pentru că, este mereu la fel și neschimbat, cu ceasul smart nu veți avea astfel de probleme niciodată.

Aspectul cadranului vă puteți crea singuri

Găsiți telefonul pierdut

Chiar dacă această funcție foarte utilă nu aparține de ceasurile smart (este oferită  și de modelele Casio dotate cu tehnologia Bluetooth) nimic nu se schimbă la faptul că vă poate economisi timpul pentru căutarea telefonului pierdut. O veți activa și telefonul vă va atenționa singur prin sonerie sau prin efectele luminii unde se află.

În abilităţile ceasului smart se ascund încă mult mai multe. Sistemele folosite în astfel de ceasuri se dezvoltă și se îmbunătățesc. Dacă dezvoltatorii vor îmbunătății rezistența bateriilor, este foarte posibil, că vor avea un viitor mult mai strălucit, decât și-ar imaginat și în cel mai frumos vis.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente