GANT are curaj. Pe măna barbarilor vrea prin modelele Brookville să aducă culori vii si curele atipice

Michal Pindura 0 19.03.2017

GANT are curaj. Pe măna barbarilor vrea prin modelele Brookville să aducă culori vii si curele atipice

Dacă prin blogul nostru se vorbește mai des despre culori și nuanțe, statistic este destul de clar – este vorba în articole de ceasuri pentru femei sau prin trenduri care se schimbă periodic după sezon. Este și logic, deoarece care bărbat ar rezolva cauzele despre trendurile de modă și despre culorile anului. Avem alte probleme, așa-i? Pe de altă parte, nici noi bărbații nu suntem toți afoni la fashion. Poate nu obișnuim să discutăm acest lucru la o cafea cu prietenii și nu cumpăram magazine de lifestyl, dar o putem spune direct – cine dintre noi nu ar vrea să arate bine? Bine pentru soție, prietenă, pentru mulțumire…

Gant Brookville: GT025001

Să mai recunoaștem încă ceva – fiecare dintre noi are o slăbiciune de moda. Unii se bucură de papioane, alții de cămăși de calitate și alții își fac cu precizie o colecție personală de ceasuri. Toate aceste arată doar un lucru – moda nu ne este străină. Și moda, înseamnă și când, din mulțime de stiluri ne alegem unul preferat. În lista acestor stiluri ar trebui după marca americană Gant să aparțină în sezonul primăvara – vara 2017 încercarea materialelor naturale și lejere amestecat cu culori magice, pe care mai ales cei conservativ nu le prea iubesc.

 Gant Brookville GT025002

Ca norocul, Gant nu concretizează niciunde, ce intensitate trebuie să aibă galbenul, verdele, sau vișiniul pe care îl purtăm. Deci putem începe cu mărunțișuri și așa că nuanțele respective să nu prezintă baza outfitului, doar să-l accentuâm. Pentru a accepta recomandările de modă probabil va ajunge. Este perfect că, echipa de designeri ai mărcii Gant nu a lăsat nimic la întâmplare și ne-a arătat direct, cum se face: ceasuri din serie Brookville.

 Gant Brookville GT025003

Este vorba de un ceas quartz clasic cu 3 ace cu un cadran rotund de 42 de mm cu carcasă din oțel fără experimente de design deranjante. În timpul fabricației corpului cu o rezistență medie la apă 50M/5ATM a ajuns în acțiune disc de finisare a făcut prin munca treabă perfectă – tot spațiul inclusiv coroana lui este lustruit perfect. Excepția este capacul pe spate și zona lui centrală este prin sablare mai închisă.

Gant Brookville, detail cadran

Pe cadranul analog protejat de sticla minerală se manifestă la maxim caracterul mărcii Gant și dorinței ei de a combina stilul american sport cu sofisticarea europeană. Are deja menționate trei  ace subțire – ca fapt divers chiar cu formele elegante și mereu cu partea contrastă manifestată prin apariția acului secundar în culoare albastră sau roșu. Mai departe este un set complet de numere arabe ale ceasului, completat prin scara de minut în stilul căii ferate (este identică cu ceasurile americane de trenuri ,,railway”) și scara secundară diferențiată în cincimi de secunde. Pentru arătarea ceasului este foarte suficient. Dar pentru arătarea datei mai bine să vă orientați spre altă sursă, deoarece nu o găsiți pe cadran.

Gant Brookville GT025004

Cea mai mare specificație a acestui ceas Gant Brookville însă nu este menționată mai sus. Ceea ce atrage privirile și prin ce noutatea prezintă dorința să cedeze culorilor mai specifice este cureaua originală care se termina cu o cataramă de curea din oțel.  Este făcută prin punerea mai multor linii de piele așa, cum se pun fibre la țesutul materialelor. Prin cureaua rezolvată atipic nu numai că arată deosebit și interesant, dar prin faptul că există spațiul între liniile trase oferă și un confort ridicat la purtare. Măna sub ea în zile mai călduroase nu va transpira așa de tare precum în cureaua de piele clasică.

Gant Brookville: GT025005

Și încă ceva despre culori și punerea lor la versiuni disponibile ale ceasului Gant Brookville: GT025001 combină cureaua galben deschisă cu cadranul alb, GT025002 a lăsat pe cardan și cureaua verde, GT025003 se comportă asemănător cu brățara cu albastru maritim, GT025004 se bazează pe combinația cadranului crem și curelei maro deschis și la sfârșit GT025005 pune prin cureaua sa pe mâna bărbatului un roșu închis, care este amortizat prin cadranul alb.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente