Încercați ceva nou. Ceasurile pătrate sunt tendițele sezonului viitor

Michal Pindura 0 03.09.2017

Zkuste něco nového. Hranaté hodinky jsou trendem nadcházející sezóny

Vara se apropie încet de sfârșit și cu ea va merge foarte curând uitării tot ceea ce ne-au pregătit desigenrii pentru vacanță și timpul liber. Pentru aceia dintre voi care nu ratează nici un fashion trend,  nu avem nimic mai mult de spus. Ei bine, știți unde se termină un episod de modă, începe un altul  nou mai incitant. Și așa și este. In timp ce vara au guvernat piesele colorat, toamna care se apropie va fi un pic mai ordonată și mai directă. Se anunță un val de ceasuri pătrate.

CALVIN KLEIN MARK K3R231L6 a K3R231C1

Ceasurile pătrate sunt IN

Cum a început totul? Totul au demarat mărcile de ceasuri britanice. Deja în iunie Olivia Burton, Henry London și Larsson & Jennings au încercat să convingă clientele locale că, trebuie să depășească teama de necunoscut și ceasurile rotunde ar trebui să fie măcar pentru câteva luni înlocuite cu modelele pătrate și carcase dreptunghiulare. Atunci nu am crezut cu adevărat că din ele ar putea devenii un trend. Ceasurile pătrat am văzut întotdeauna ca și cele pe lăngă modele rotunde și în ciuda împrospătării, pe care o aduc, sunt condamnat la viața veșnică în minoritate.

S-a întămplat de fapt opusul, clientele au început să le îndrăgească iar în magazine a ramas doar praful după ele. Intresul imens a cuprins și alte mărci pentru a proiectarea și produce ceasurile pătrate proprii. Calvin Klein, Esprit, Bering sau Tissot – toți au cedat farmecului și originalității lor. Astăzi o putem spune cu voce tare: toamna o să fie pătrată! Vă bucurați?

ESPRIT VICKY SILVER ES108492001

Ceasurile pătrate în stilul derivat din mișcarea interbelică art-deco reușesc să ofere domnișoarelor energice și femeilor elegante, mai mature ceea ce fratii lor rotunzi numeroși nu ar putea. Se promite în ele un amestec plăcut de modernitate, design retro, purtarea versatilă și WOW factor, care provine de la forma lor neobișnuită. Accentuarea outfiturilor de timp liber și cele pentru petreceri- chiar și a celor care nu exagerează cu creativitatea, reușiți datorită acestor atribute, fără cea mai mică ezitare.

PIERRE CARDIN BELNEUF PC107212F11 a PC107212F10

Dacă le încrdințați cu sarcina de a accesoriza vestimentația dvs., efectul este asigurat. Depinde doar de dvs., dacă o să preferați pătratul perfect, cum preferă Calvin Klein în modele Mark sau o să vă placă mai mult unghiurile drepte rotunjite decent la ceasurile Esprit Vicky, sau în caz Boccia Titanium 3186-02.

La crearea noilor colecții creatorii au ținut cont și de doamne, cârora le pasă de materiale valoroase, mărunte dar nu mai puțin importante detaliile și aspecte stilistice, cum este sticla din safir, curele din piele cu aspect de peiele de crocodil sau curele delicate de mătase care combină pielea naturală cu textilul. Perlele ceasornicare enumerate găsiți la modele Pierre Cardin Belneuf (disponibile în mai multe variante) și Tissot T-Trend T2 T090.310.37.381.00.

BERING 10426-367

Despre ceasurile pătrate se spun multe. In timp ce o dată, în legătură cu ele s-au amintit problemele legate în atingerea unor niveluri mai ridicate de rezistență la apă, astăzi le este reproșată purtarea nu chiar confortabilă. În ambele cazuri este vorba de mituri nefondate. Rezistenței la apă, de asemenea, purtarea confortabilă, bucățile actuale fac față cu ușurință pieselor rotunde. Puteți să vă uitați, de exemplu, cum au făcut față cu marginile atractive albastru-auriu ceasurile Bering 10426-367. În timp ce din față arată aspru, dar văzute din lateral, veți observa că, carcasa lor rotunjită urmează minunat forma încheieturii.

Vizionați întreaga ofertă a ceasurilor cu carcase pătrate și lăsați-vă inspirați de trendul toamnei care se apropie.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente