IRISIMO ca și partener premium Casio și alte noutăți în grijă pentru clienți

Michal Pindura 0 19.02.2017

irisimo.ro ca și partener premium Casio și alte noutăți  în grijă pentru clienți

Blogul de astăzi începem prin recitarea managerului vânzării companiei Casio Europe GmbH Marc Czemper: ,,Avansarea tehnologic a ceasurilor noastre a avut nevoie de extinderea colecților  cu marfă premium. Distribuția selectivă o vedem  ca o consecință logică a procesului, cu care am urmărit ocuparea noilor poziții pe piață. În cooperare cu partenerii vrem să asigurăm o evoluție pozitivă în anii următori”

PARTENER PREMIUM CASIO. CE ÎNSEAMNĂ?

În august 2013 reprezentația europenă a mărcii Cassio a decis schimbarea strategiei de distribuție. Cum reiese din mesajul printat, firma japoneză cu acest pas a plănuit favorizare în mod specific a distribuitorilor, care îndeplinesc anumite condiții prestabilite. În practică asta înseamnă că modelele alese din seria Edifice, G-Shock și Pro Trek o să le poate vinde doar partenerii contractuali cu calitatea verificată a servicilor oferite. Suntem bucuroși de faptul că Hodinky.sk și datorită treceri propriului magazin fizic și depozitului aparține în grupul strâmpt al vânzătorilor slovaci Casio Premium Collection.

ALEGEREA BOGATĂ. MAI MULT DE 2000 MODELE ÎN DEPOZIT 

Avantajul partenerilor premium, în plus față de disponibilitatea unor modele de top, de asemenea este și livrarea lor promptă către client. Niciodată nu ne lăudăm cu ceea ce nu avem. În cazul în care, lângă orice produs este menționat formula „în stoc”, într-adevăr sunt pe stoc, nu la un distribuitor extern. Pentru acest produs, va garantam livrarea expres în termen de 24 de ore. În ceea ce privește inventarul domeniului de aplicare, irisimo.ro aparțin vârfului slovac, și nu o fac doar mai mult de șapte sute de modele de la Casio. Indiferent de sezon, veți găsi în oferta Hodinky.sk întotdeauna peste două mii de obiecte în depozit, gata de livrare imediată.

irisimo.ro ca și partener premium Casio și alte noutăți în grijă pentru

CALITATEA GARANTATĂ ȘI ABORDARE SERIOASĂ

În irisimo.ro este evident personal instruit profesional și de a asigura garantie si servicii post-garantie pentru toate brandurile pe care le vinde. Fiecare model de ceasuri vine de la distribuitorii oficiali, este însoțit de instrucțiuni în română  și putem preciza originea sa. La noi nu vi se va  întâmpla , ca la importurile ilegale sau negre, să nu primiți posibilitatea de a reclama, repararea sau înlocuirea pieselor celor mai expuse (curele de obicei) la un serviciu acreditat din cauza lipsei unei ștampile ale vânzătorului contractant pe certificatul de garanție. 

SERVICII SUPLIMENTARE GRATUIT

Deja unsprezece ani vrem să fim diferiți. Pe clienți nu îi cumpărăm cu cadouri, care în cele din urmă nici nu au nevoie de ele. In schimb la ambalarea de multe ori a elementelor inutile, ne-am concentrat asupra valorii adăugate a mărfurilor pe care le doresc să cumpere de la noi și pentru a le servii o lungă perioadă. Ceasurile și bijuterile sunt livrate prin intermediul curierului GLS – aveți la noi posibilitatea de a utiliza gratuită trei noi servicii suplimentare.

Noi servicii suplimentare

 

Denumite astfel:

Garanție prelungită timp de 12 luni, dincolo de cea stabilită legal de 24 de luni. Clientul primește bonus un an de reparații gratuite pentru ceasul la care greșeala din fabricație sau materialul defect a dus la nefuncționalitatea lor.

Serviciul VIP, care implică repararea daunelor mecanice, împiedicarea funcționalității  ceasului în timpul primelor douăsprezece luni de la cumpărare, înlocuirea bateriei, test de presiune la etanșeitatea apei și reglarea lungimii brățarii.

Perioada de 12 luni pentru returnare și schimbarea de mărfuri. Dacă cumpărați ceasul ca și cadou, și nu se potrivește cu cerințelor dumneavoastră, vă vom returna banii sau aveți opțiunea de a-l schimba.

Noi credem că beneficiile orientate la comoditatea clienților, pe care irisimo.ro vă oferă, o să fie unul dintre motivele pentru care alegeți să cumpărați de la noi.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente