Iți plac schiurile, joci tenis? Extinde-ți echipamentul sportiv cu ceasul HEAD

Michal Pindura 0 12.03.2017

Iți plac schiurile, joci tenis? Extinde-ți echipamentul sportiv cu ceasul HEAD

Tenismenul Novak Djokovič, schior Christine Scheyer, jucătorul profesionist de Laura Massaro,… Toate aceste vedete din lumea sportului au ceva în comun – o încredere extraordinară față de produsele marca Head. Acum vă puteți alinia și dvs. cu campionii mondiali și cu talente tinere și noi din lumea sportului. Un moment, spuneți, că aveți deja de mult acasă rachetă de tenis Head? Este și mai bine. În acest caz aveți cel puțin un motiv în plus să vă îmbogățiți colecția dvs. de echipamente sportive cu un articol. Dacă preferați produsele de la această firmă, avem pentru dvs. o idee buna/un sfat bun – ceas Head.

Ceas de bărbați Head

Compania austriacă înființată în anul 1950, este una din liderii în producția și vânzarea de accesorii sport premium, încălțăminte și îmbrăcăminte mai ales pentru sporturi cu racheta, de iarnă și discipline in aer liber. La fel ca sute de mii de oameni din întreaga planetă, cu siguranță, mulți dintre voi dețineți și folosiți în mod activ unele dintre produse, căreia logo-ul în forma de vârful schiurilor, scoate în evidență contribuția  inginerul de aviație american Howard Head la dezvoltarea sportului cu schi și inventarea lui modernă a schiurilor de tip sandwich din metal laminat. Este foarte posibil ca, fără aceste schi, acest sport astăzi ar arăta complet diferit.

Ceas de bărbați Head Heritage

Puțin mai târziu, deja atunci o companie de succes din cauza vânzării unui număr de acțiuni în mâinile HEAD / FAM s-a implicat pe piața tenisului. Din experiența dobândită din lumea schiurilor, a beneficiat  marca Head și aici. În colaborare cu legendarul jucător de tenis Arthur Ashe (după el este numit complexul Central Court din Flushing Meadows, unde se desfășoară în mod constant turneul de Grand Slam US Open), în 1969, a dezvoltat o rachetă cu compoziție revoluționară cu o greutate redusă, obținută printr-o combinație de aluminiu și plastic. O altă etapă importantă în istoria sportului alb a fost prima racheta de titan grafit Head Titanium Tennis.

Ceas sport Head Freeride

Puterea brand-ului, care a mutat producția de rachete la sfârșitul anilor ’80 ai secolului trecut, în Kellenbachu din Austria, documentează o serie de jucători fenomenali și în drumul lor spre titluri au fost ajutați de această rachetă. Poate cel mai cunoscut este fostul numărul unu mondial Andre Agassi si Steffi Graf. Amândoi  sunt încă activi și implicați în dezvoltarea rachetelor de tenis.

Prin răndurile anterioare celor care au produse cunoscte sub marca Head nu am spus nimic nou. Dar, sincer, ați știut că Head are în portofoliul lui și ceasuri de mănă? Cu toate că producția lor este asigurată sub licență companiei italiene Aion Timp fondată în 2013 în Milano, dar calitatea actuală de 12 serii de modele Head este supravegheată în mod constant.

Ceas de bărbați Head Slalom

Este clar și se poate aștepta, că legăturile la schiuri și tenis, care sunt ADN-ul acestei mărci, Head va încerca să transmită și în ceasul lor. De unde a preluat numele pentru fiecare serie – la întâmplare vom menționa Downhill, Avalanche sau Meci Point – presupunem că nici nu are rost sa comentăm. Dar ce îți merită câteva cuvinte, este dorința clară de a acomoda dotările acestui ceas cu sportul, de care este inspirat.  Vreți un exemplu? La modelul Downhil veți primi o curea groasă pentru măsurarea pulsului și BMI. Avalanche este capabil să măsoară temperatura, sau presiunea atmosferică și altitudinea, Super-G conține cronometru performant cu funcțiune Split, Half Pipe demonstrează proprietățile lui cu un cadran mare după exemplu G-Shock-urilor… Și așa am putea continua.

Ceas de bărbați Head Open

În oferta de la marca Head au și pe lângă modele stric sportive și colecții sport-elegant și modele „tenis” de oraș în colecția Hertige, Advantage, Matchpoint și Top Spin. Cu excepția noului model smart Advantage încă neprezentat, care conține conexiune fără fir la telefonul mobil, este acest ceas cu stil quartz cronograf cu un cadran dimensionat din oțel inoxidabil, cu ace de ceas luminiscente, cu sticla minerală și cu un mecanism japonez de încredere de la fabrica Hattori. Predestinarea la utilizare sport manifestă la modele alese rezistența la apă chiar de până la 100M/10ATM.

Soluție originală, cu care nu vă întâlniți de multe ori la ceasuri cu astfel de rezistentă la apă, este la seria Hertinge schimbarea pieselor din oțel cu piese din lemn. Pentru bărbați care țin cont de trenduri moderne are Head pregătite modele de calatorii Open, combinate cu o curea din textil în mai multe combinații de culori.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente