KOMONO – ceasurile pline de contraste și creativitate infinită

Michal Pindura 0 29.03.2017

KOMONO - ceasurile pline de contraste și creativitate infinită

Credeți că, atractivitatea reciprocă a opusurilor nu o să fie chiar așa de fierbinte, cum se vorbește despra asta de obicei? Poate chiar încercăm să vă convingem despre contrariul J Desigur, nu ne gândim la înclinația afecțiunilor romantice ale femeilor la bărbați, cârora s-a șters denumirea populară de băieți râi și alte exemple din viață asemânătoare. Opusurile-cele, despre care o să fie astăzi vorba sunt cu totul diferite. Toate se învărt în jurul mărcii KOMONO și fiecare din ele izvorește din ideile creatorilor lor.

Înainte de a prezenta amânunțit sortimentul noii mărci din magazinul nostru, nu strică câteva informații despre cum, unde și când au apărut ceasurile KOMONO. Povestea companiei, cârei astăzi aparțin etichetele ca și progresivă, nerepetitivă sau apelantă la generațile mai tinere, a început să se scrie nu demult, în anul 2009. În acest timp doi antreprenori  belgienii Antverp Anton Janssens și Raf Maes s-au străduit să ajungă la modul, cum să adauge între oameni destul de înaltă calitate „streatwear“ accesorilor, care costuri de inovații și designul cu stil ar transforma prețuri numai în asemenea de cantități, în care și le-ar permite toți.

KOMONO Winston

După o primă examinare, ce ar putea să desprindă creativității lor, să modereze fanteziile și în același timp să nu le depășească, a căzut dorința la ochelari de soare și ceasurile de mână. Trebuiau să fie vândute sub marca KOMONO, ce în traducerea din japoneză înseamnă ,,lucruri mici”. Cum se întâmplă și în viață din lucrurile mici devin lucruri mari. Până la punct este valabil asta și pentru ceasurile mărcii KOMONO.

Cum să le descriem? Încercăm cu opusurile menționate mai sus, deoarece despre ele este totul. Sunt retro și în același timp futuriste, cu design total curat și modele cacofonice, artistice, moderne. Puteți să vă uitați la ele din oricare punct, de fiecare dată o să vedeți un ceas analog clasic în forma lui cea mai simplă, care este pământul fertil pentru intorsături de proiectare sub forma figurilor geometrice, motivele inspirate din natură sau texturi pe curelele lor.

KOMONO Winston Royale

Despre pariul la opusurile și modă, care este așa zis la îndemână, a meritat mărcii KOMONO, mărturisește mai mult decât o sută de produse diferite, variațile lor și prezența pe piețele din 35 de tări ale lumii. Și asta încă nu este totul. KOMONO este maestru în colaborări cu firmele și personalități din diferite zone de la skateboarding, arta textilă, graffiti, reclame fashion… Izolate nu sunt nici edițile influențate de creațile pictorilor sau arhitecților și stilurile artistice. Datorită conectării puterilor așa numite collaboration apar sub  această KOMONO bucăți originale, denunțând natura și gustul personalităților, care au contribuit la proiectarea aspectului lor.

Ceasuri KOMONO  din colecția de vară 2013

Din punct de vedere al ceasornicăriei modelele KOMONO aparțin numeroasei enclave a ceasurilor de modă. Se remarcă prin carcase fabricate din oțel inoxidabil cu conținut scăzut de nichel, sticle minerale și impermeabilitate 30M/3ATM, care le protejează de ploaie și alte posibile contacte cu apa.La carcase sunt după tipul și caracterul ceasurilor conectate cu curelele din piele autentic italiană, materiale sau plasă din oțel. De vânătoarea modelelor de damă și bărbați au grijă fără excepție aparatele cu trei ace japoneze. Interesant este, că KOMONO în nici un ceas nu lasă spațiu funcților, și asta nici la obișnuitul calendar.

KOMONO Winston Regal All Black

De ce insistați la faptul că opusurile nu pot împreună să funcționeze mult timp? Dacă totuși ați avea nevoie de o altă dovadă, este îndeajuns să vă uitați în oferta noastră de ceasuri KOMONO. Momentan o alcatuiesc douăzeci modele de bărbați și un număr asemânător de modele de damă.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente