LUMINOX RECON 8831.KM – expertul profesional pentru navigarea în teren

Michal Pindura 0 14.12.2016

LUMINOX RECON 8831.KM - expertul profesional pentru navigarea în teren

Unele ceasuri sunt ca și femeile – în căruță și în trăsură. Acestea sunt, de obicei modelele, cărora este inerentă anumita diversitate și mai mult sau mai puțin reușită amestecătura sport și detalii elegante. În cazul ceasurilor pe care dorim să le prezentăm azi, ne ajunge o căruță … fie blindate cu un strat gros de noroi, sau așa încât orice s-ar întămpla mereu ajunge fără greș la destinație.

LUMINOX RECON 8831.KM | Hodinky

LUMINOX RECON 8831.KM, unele introduse cu marcaje suplimentare NAV SPC (Navigation Specialist), de fapt nu sunt o noutate fierbinte reprezentate au fost în anul 2013 unele din cele mai bune (dacă nu și cele mai bune) termorizatoare echipate pentru teren din colecția Recon (seria LAND) nici după trei ani nu a pierdut nimic din capacitățile sale outdoor și orientative. A fost propus pentru contribuțile fostului subofițer al armatei elvețiene, jurnalist militar și expert recunoscut la nivel internațional cu privire la aplicarea legii Andrea Micheli. Și asta înseamnă mult.

Ca și introducere la proprietățile modelului RECON 8831.KM putem spune câteva cuvinte despre membrii echipelor de cercetare, care se numesc specialiști în navigare. Rolul lor numărul unu este căutarea pe traseul stabilit, până când cu toții ideal vii și sănătoși îndeplinesc scopul. Instrumentele de lucru a specialistului navigator sunt în afară de vederea proprie și simțurile hărții, busola, în caz GPS. Dacă ar avea în echipament ceasul LUMINOX RECON 8831.KM sau pe fratele lui 8832.MI, busola o pot lăsa calm și fără a avea consecințe la baza.

Hodinky LUMINOX RECON 8831.KM | Hodinky.sk

Aceste modele aparțin cu dimensiunile carcaselor pe o mână bărbătească bine crescută. 46 x 13,5 mm sunt cifrele din categorii considerabile, dar la așezare scurtă robusteția aparține. Din total alt capăt greutatea lui 75 grame, cu care s-a ajuns datorită policarbonatului întărit rigit și pe lângă acesta fibra de carbon ușoară. La carcasa rotundă cu impermeabilitatea scufundărilor 200M/20ATM și sticla din zafir antireflex este conectată cureau ușor de îndepărtat din silicon, cu busolă integrată și instrumentul genial marcajele riglei crescătoare în centimetrii, respectiv în inch.

LUMINOX RECON 8831.KM, luminiscența

Pe mezenter intern a căpătat spațiu tahimetrul adaptat la măsurarea vitezei deplasării în kilometrii pe oră (8832.MI măsoară distanța în mile). Întrucât forțele militare speciale, cârora este RECON 8831.KM destinat în primul rând, de multe ori lucrează în diferite zone orare, treimea centrală a acelor o completează al patrulea ac cu vârful roșu distinctiv, funcției corespunzătare GMT.

LUMINOX RECON 8831.KM, implementări ascuțite

Cadranul, acele incluse și exteriorul, un singur sens rotativ al mezenterului cu inserții de aluminiu sunt prelucrate contrastant, cu numere mari, clare și suprafață mare pentru citirea simplă a datelor. Precizia informaților afișate se supune aparatului quartz elvețian al mărcii Ronda. Cum este obiceiul la Luminox, vizibilitatea părții importante a cadranului și în întuneric total are grijă tehnologia luminiscent corporativă LLT (Luminox Light Technology), fondată pe culori diferite ale ampuleror din sticlă umplute cu gaz de tritiu. Iluminarea lor constantă este garantată o perioadă de până la 25 de ani.

Ceasuri care prin ambiție servesc profesioniștilor, turiștilor amatori sau sportivilor recreativi avem în ofertă la prețul de 1757 RON.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente