Luxul negru și auriu nu întrece nimic. Cu aceste ceasuri o să străluciți ca niciodată înainte

Michal Pindura 0 30.07.2017

Combinarea reciprocă de culori nu este un domeniu, în care fiecare dintre noi s-ar simții comfortabil și suveran. Se potrivește nuanța aia sau aia? Asupra acestor considerații bărbații aruncă neglijent cu mâna. Și femeile? Ele reușesc să poartă dispute lungi despre ele de multe ori nu cu același final. Nu trebuie să fii expert, ca să ști că, în eleganță și noblețe nu prea întrece nimic combinația de negru și auriu.

Negrul și auriu împreună formează un cuplu inseparabil de la Egiptul vechi pâna la Roma antică. Fraonilor și împăraților le plăcea să fie înconjurați de decorații aurii și obiecte, care din toate cel mai mult (și cu asta au arătat din plin bogăția și statutul proprietarilor lor) s-au evidenția pe fond negru. Diferit nu a fost nici în timpul renașterii și imperiului.

Contrastul negrului și auriu este mult actual și în ziua de astăzi . Este îndeajuns să mergem în cea mai apropiată galerie sau să ne plimbăm în jurul expozițiilor aranjate cu grijă- auriul și negrul pur și simplu aparțin una lângă cealaltă. Dacă le permiteți să se întălnească la ceasurle de mână, vă garantăm , că un serviciu, pe care le-au arătat regilor și reginelor puternice, o să vă arată și vouă.

Negrul și auriul în ultimele colecții ceasornicare se evidențiază mai des ca și anul trecut. Designerii de la Calvin Kein, Festina până la Tissot la luxul cu acțiune duo, care are ce să oferă bărbaților și femeilor, devine o seriozitate, care îi stă cel mai bine. În continuarea textului găsiți inspirația sub forma a cinci model, care au ca teme ,,Negrul magic și auriul strălucitor” care sunt după părerea noastră din toate cele mai bune.

CEASURI BĂRBAȚI

TISSOT LE LOCLE AUTOMATIC T006.408.36.057.00

Începem cu bijuteria, a cârei versiunea de culoare reflectă poziția de top. Premiantul automatic de la tradiționala marcă elvețiană pe carcasă de oțel corectat cu strat PVD în nuanța aurului roz. Strălucirea lui absoarbe cadranul negru cu părți decorative centrale model ghioșat și cu curea negră cu textura care amintește de pielea de crocodil. Trei ace și indicator de dată mișcă calibrul mecanic ETA 2824/2 cu o precizie dovedită prin examinare de oficiul COSC.

FESTINA RETRO 16993/2

FESTINA RETRO 16993/2

Nu mai puțină grandoare arată modelul de brand Festina. În loc de aparat cronograf precis are un alt as în mânecă- data multifuncțională analogică (o să remarcați, cum Festina manipulează cu indicatorul zilei în săptămână) și afișarea orei în format de 24 de ore . Ca să nu fie totul doar despre funcții, ceasul cu carcasă în culoarea aurului roz o să impresioneze cu rotunjirea îngustă și ace originale cu părți luminiscente.

CESURI DAMĂ

MICHAEL KORS SLIM RUNWAY MK2392

MICHAEL KORS SLIM RUNWAY MK2392

Putem din listă, în care stilul este pe primul loc să excludem ceasurile Michael Kors? Nu putem și nici nu o să facem așa. Dacă vă doriți de la accesorii să strălucească de la un kilometru, una din variantele modelului Slim Runway o să vă îndeplinească ceea ce ochii vor să vadă. O să vă bucurați de reflexile razelor de lumină de la carcasa lustruită din oglindă și asemănător de precise sunt lustruite literele MK pe cadran. Dacă vi se pare puțin, un alt episod al jocului cu lumină o să vă pregătească suportul cadranului care amintește de strălucirea fină prăfuită. Bine că este aici cureaua din piele decentă, câreia culoarea neagră ține luminozitatea aurului sub control.

CALVIN KLEIN ADDICT K7W2M511

Dacă până acum culoarea aurie pe ceasuri a fost o minoritate, bucățile din seria Addict rotesc balanța puterilor. Ceasurile producției elvețiene sunt simple dar totuși detailate. Despre cadran nu se pot spune multe- este minimalist cu ace directe cu câteva titluri aurii și cu un suport lucios negru. Brățara de aur pe care alternează zona organică cu unghiuri ascuțite este o adevărată sărbătoare pentru simțuri. Exact el face din ceasuri bijuterii somptuoase.

CEASURI UNISEX

KOMONO WINSTON BLACK ZIRCONIUM W2002

Marca belgiană Komono de la apariția ei în anul 2009 se străduiește nu doar pentru a sprijinii, ci și pentru a crea trendurile de modă. Fie că este vorba prin auriu sau negru, sau că au zburat prin motive picturii suprarealiste sunt întotdeauna rezultatul unui ceas analogic, în care este în primul rând despre contraste – culori, stiluri, materiale. Deși modelul Black Zirconium W2002 cu denumirea lui semnifică, că ar trebui undeva pe el să se găsească zirconiul, nu-i credeți fiecare cuvânt. Pe carcasa lustruită cu coronița plasată neobișnuit, nici pe cardranul turnat cu aur ați căuta după ele în zadar. Cu puțină imaginație, le puteți vedea pe cureaua din piele neagră, în care sunt turnate stele, simbolizând strălucirea diamantelor de zirconiu.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente