Manualul de Crăciun: TOP 10 ceasuri cu design pentru femei

Michal Pindura 0 10.12.2017

Din radio se aud colindele, orașele strălucesc de decorațiuni, centrele de cumpărături explodează de vizitatori… da, se apropie Crăciunul. Vă bucurați? Vă bucurați de cadouri? Faptul că cea mai frumoasă sărbătoare din an este cel mai bun motiv pentru cadouri reciproce, cu siguranță nu mai trebuie să amintim. Când, dacă nu de Crăciun , ar trebui să arătăm persoanelor, care ne fac fericiți tot anul – chiar și cu prezența lor, că sunt pentru noi excepționali? Un moment mai bun nu există.

Manualul de Crăciun: TOP 10 ceasuri cu design pentru femei

Dacă v-ați hotărât, că o să profitați la maxim de acestă șansă, poate că ştiţi, că acest cadou ar trebui să fie ceva unic, ceva ce ar lăsa persoana respectivă uimită. Vestea bună este, că noi avem așa ceva pentru dumneavoastră. Dacă în articolul trecut am încercat să ajutăm femeile cu alegerea ceasului potrivit pentru bărbații lor iubiți – sportivi, astăzi întindem mâna ajutătoare soților, prietenilor sau fiilor, care simt, că femeile vieții lor tânjesc după frumusețe, eleganță și strălucire.

Suntem siguri, că astfel de doamne și domnișoare sunt multe. Dacă cu clientele noastre, pe care le salutăm cu dragoste cu această ocazie, am face o scurtă anchetă cu o singură întrebare, care ar suna astfel: „V-ați dori să găsiți sub brad ceva exclusiv?”, suntem convinși, că răspunsurile cu „da” cu siguranță nu am reuși să le numărăm. Dacă am început să vorbim despre ceva exclusiv, nu există alegere mai potrivită decât un ceas cu design original. Motive, de ce gândim așa, sunt mai multe. Respectă cele mai noi trenduri de modă, sunt personalizate, idealiste și luxoase, și mai ales cu ele veți dovedi, că vă pasă și că defapt Crăciunul nu este pentru dumnesvoastră doar o cursă obligatorie.

Desigur, nu fiecare are o imaginație exactă ce se poartă și ce este IN. Noi însă o facem perfect. Și de acea am pregătit pentru dumneavoastră dragi domni manualul de Crăciun TOP 10 ceasuri cu design pentru doamne. Poftiți, aici sunt.

1. KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267 – ROŞU, ASTA E IUBIREA

1. KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267 - ROŞU, ASTA E IUBIREA

Cumpăraţi aici: KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267

Roșu este culoarea puteri și a energiei. Nimic mai roșu, ca acest ceas, nu o să găsiţi. Le-au propus designeri de primă clasă din Belgia, care au lăsat roșul dumnezeiesc să iasă într-o formă absolut de curată. Intervenție unică… în roșu

2. MARC JACOBS MJ1418 – SUSPECT DE NESUSPECTE

2. MARC JACOBS MJ1418 - SUSPECT DE NESUSPECTE

Dacă considerați, că ar trebui să alegeţi tonuri mai fine, dar în același timp vă doriți, ca ceasul, să nu se piardă în obișnuit, bazați-vă pe Marc Jacobs. Acest model este tradițional în ceea ce privește culoarea însă cureaua ceasului extinsă și motivul floral din plastic pe ecran fac din el o bijuterie imposibil de trecut cu vederea.

Cumpăraţi aici: MARC JACOBS MJ1418

3. CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010 – COMPLET FEMININE

3. CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010 - COMPLET FEMININE

Iubiți la femeia dumneavoastră feminitatea ei? Ridicați-o cu o nuanţă a aurului roz și cureaua romantică din piele. În afară de asta, marca Cluse este o stea, care tocmai a apărut, despre ceasurile ei cu siguranță o să mai auziți.

Cumpăraţi aici: CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010

4. FESTINA TREND 20235/2 – ENERGICE ŞI PUTERNICE, EXACT CA ȘI EA

4. FESTINA TREND 20235/2 - ENERGICE ŞI PUTERNICE, EXACT CA ȘI EA

Ceasul care este în contrast puternic cu modelul de mai sus. La prima vedere este mai mare, mai sportiv și datorită culorii negre a curelei sintetice acționează cu încredere. Datorită pietrelor șlefuite este și captivant și foarte atractiv. Creatorii spanioli pe scurt ştiu, ce iubesc femeile.

Cumpăraţi aici: FESTINA TREND 20235/2

5. GANT DETROIT LADY GT035005 – PUTERNIC ŞI REŢINĂTOR

5. GANT DETROIT LADY GT035005 - PUTERNIC ŞI REŢINĂTOR

Un ceas pentru fiecare ocazie. Nu ies în evidență, dar cu siguranță sunt folositoare. Tonul puternic al curelei se așează foarte bine cu carcasa clasică de culoarea aurului, dar cele mai de succes sunt acele subțiri ale ceasului. Este o bucurie să te uiți la ele.

Cumpăraţi aici: GANT DETROIT LADY GT035005

6. CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616 – UNICE ȘI ATRĂGĂTOARE

6. CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616 - UNICE ȘI ATRĂGĂTOARE

Aveți în plan să cumpărați ceva unic? Pentru femeile, care iubesc să fie diferite și își urmează propriul drum, nu veţi găsi nimic mai bun. Bijuteria fabricată în Elveția, cu brățara construită neconvențional, coroana ascunsă și stil șlefuit are ce oferii și celor mai pretențioase doamne.

Cumpăraţi aici: CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616

7. ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002 – TOTUL DIN AUR

7. ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002 - TOTUL DIN AUR

Este culoarea aurie slăbiciunea ei? Bingo! Strălucirea și radiațile luminoase ale cadranului modificat aparţin ceasului care acționează tineresc, este sprijinit de carcasa din aur și brățara efectivă din mesh, care arată ca și cum ar fi cusută din firele de aur.

Cumpăraţi aici: ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002

8. DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190 – ATRAKTIV MINIMALISTICE

8. DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190 - ATRAKTIV MINIMALISTICE

În cazul în care, în garderoba femei, căreia îi cumpărați ceasul, predomină idea că „în lucrurile simple este frumusețea”, feriți-vă de multe decorațiuni și orientaţi-vă spre minimalismul ceasului Daniel Wellington. În prezentarea albă le stă foarte bine.

9. LIU JO SPRINT TLJ1144 – TRĂIEŞTE FĂRĂ RESTRICŢII

9. LIU JO SPRINT TLJ1144 - TRĂIEŞTE FĂRĂ RESTRICŢII

Atletice dar în același timp luxoase. Acesta sigur nu este ceasul, care măsoară tensiunea și frecvența inimii. Accelerarea pulsului însă poate provoca foarte ușor. Se promite în ele sensul italian de modă, care cuprinde nuanţele tari auriu și mov. Partea practică înlocuiește cureaua elastică din silicon unită într-un întreg cu carcasa.

Cumpăraţi aici: LIU JO SPRINT TLJ1144

10. WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.110 – FINE ȘI CU SENS

10. WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.109 - FINE ȘI CU SENS

Un ceas mare este popular, dar nu fiecare femeie preferă să-l poartă. Cu afişare urbanistică și un model mărunt al producției elvețiene, indentificarea este imediată. Are farmec încât să-l împartă, eleganța scânteiază, iar designeri nu au uitat nici de simbolul iubirii, pe care l-au introdus în numărul orei trei.

Cumpăraţi aici: WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.109

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente