Manualul de Crăciun: TOP 5 ceasuri sportive pentru bărbați activ

Michal Pindura 0 03.12.2017

Top 5 ceasuri sportive pentru bărbați activ

Nu trebuie să fiți antrenor de fitnes, echipat cu cea mai modernă tehnologie de monitorizare, ca să puteți formula corect dorința dumneavoastră de a avea un ceas sportiv de calitate. V-ați pus vreodată întrebarea, ce așteptări aveți de la ceasul sportiv sau cum ar trebui să arate? În următoarele rânduri vom încerca să vă răspundem la toate întrebările asemănătoare.

Pănâ se va întămpla acest lucru, este bine să vă dați seama, că și ceasul, ca și fiecare disciplină sportivă cu principile sale, necesită pregătire sportivă și are anumite cerințe de la persoana, care vrea să se ocupe cu ele. Asemenea și pentru ceas este valabil, că nu fiecare este produs în așa fel, încăt să reziste la fiecare sport, care vă vine în minte.

De ce ar fabrica cineva ceasul universal sportiv, dacă acest lucru nu este necesar? A trecut demult vremea, când a fost valabil faptul, că un singur ceas sportiv ar trebui să cuprindă cu parametrele și funcțile sale toate sporturile începând cu șah pănâ la paragliding. Uitați de asta, timpul a trecut. Cheia către liniștea și comfortul la folosirea ceasului în timpul momentelor sportive este o mică specializare. La sporturile de apă sunt unele, la maraaton altele, la drumețiile prin pădure iarăși altele. Acest lucru este normal. Nici dumneavoastră nu alergași în aripioarele pentru scufundări, nu-i așa?

Dacă ați apucat să delimitați rezultatele dumneavoastre și știți, că la sportul, la care aspirați, o să aveți nevoie de o funcție sau o caracteristică anume, uitați-vă la oferta noastră TOP 5 ceasuri sportive pentru bărbați, în care am încercat să cuprindem câteva circuite sportive. Este foarte posibil să vă regăsiți în unul dintre ele.

1. SPORTURILE DE APĂ – CASIO G-SHOCK GULFMASTER GWN 1000H-2A

VODNÉ ŠPORTY - CASIO G-SHOCK GULFMASTER GWN 1000H-2A

Acest ceas iubitor de apă vă oferă toate beneficile de rezistență, datorită cărora G-Shock a obținut admirație din partea milioanelor de oameni activ din întreaga lume. Asta înseamnă că funcționarea lor nu înnecați așa de ușor (înnecarea lor este practic imposibilă), rezistă la șocuri puternice și nu le fac probleme nici temperaturile între 10 pănâ la +60 C. Pentru înnotători au pregătit, în afară de carcasa atractivă albastră din rășină poluretanică și rezistența împotriva oxidări, compas electronic și mai ales diagrame folositoare privind mareea. Urmărirea dezvoltării nivelului mări este posibilă și cu ajutorul funcției, care ne arată fazele lunii. Senzorul barometric ne atenționează dacă vine vreo furtună și de timpul exact se ocupă sincronizarea prin radio. Desigur cuprind și funcțile cronometrice, timer, timp mondial și cinci alarme zilnice.

2. CURSELE DE TOATE TIPURILE – CITIZEN PROMASTER JW0125-00E

CESTNÉ PRETEKY KAŽDÉHO DRUHU - CITIZEN PROMASTER JW0125-00E

Sunt concursurile pe drumuri viața voastră și fiecare milisecundă este importantă pentru pentru dumneavoastră? Acest ceas cu încărcător solar în Citizen sunt atingerea potrivită. Sunt făurite perfect meșteșugar (Japonezi sunt pedanți, merită căutați), arată dinamic, cu stil și un pic periculos, dar important este, că au puterea de a măsura timpul cu o exactitate precisă. La încheietura mâinii concurentului sunt ca și cusute datorită curelei ceasului perforate, cusute expresiv cu galben. În cabina unei mașini de curse acest fapt nu este atât de important, dar poate vi se potrivește rezistența la apă de 200M/20ATM și de aruncat nu este nici sticla din zafir , calendarul înainte programat și garanția de cinci ani.

3. SPORTURI DE ANDRENALINĂ ȘI TRAGERE – LUMINOX NAVY SEALS CHRONO 3081

ADRENALÍNOVÉ A STRELECKÉ ŠPORTY - LUMINOX NAVY SEALS CHRONO 3081

Dacă sunt bune pentru membrii echipajului a Năvii Seals, bazați-vă că o să fie buni și vouă. Fabricate în Elveția Luminoxu din colecția Sea Series au totul necesar pentru faptul, ca să rămăneți neobservat, dar în același timp să aveți idee despre timp. Carcasa lor mată polcarbonată, armată cu fibre de carbon protejează perfect aparatul cu funcțile cronografice și dată. Aspectul „stealth” discret sprijină și cureaua ceasului din plastic. Arma puternică în timpul misiunilor de noapte este iluminare LLT, care folosește strălucirea continuă a fiolelor de triciu cu o intensitate de lumină garantată timp de 15 ani.

4. SPORTURI DE ALERGARE ȘI REZISTENȚĂ – POLAR FT7 SILVER

BEŽECKÉ A VYTRVALOSTNÉ ŠPORTY - POLAR FT7 SILVER

Schimbați grupurile de antrenament , fără să vă gândiți la vremea, starea psihică sau oboseala fizică? Atunci când ardeți cel mai bine caloriile, nu prea vă interesează frecvența bătăilor inimi și nu săriți peste nici o posibilitate, ca să alergați doza dumneavoastră de kilometri? Încredeți-vă în mâinile specialistului de la Polar. Modelul FT7 Silver datorită curelei toracice vă va proteja pulsul, va măsura timpul impulsurilor individuale și pe displeiul monocromatic vă va arăta, încă cât efort trebuie să depuneți, ca să ardeți și ultimele rămășițe de la prânzul bogat.

5. SPORTURILE OUTDOOR ȘI TURISM – TISSOT T-TOUCH EXPERT SOLAR T091.420.47.051.01

OUTDOOROVÉ ŠPORTY A TURISTIKA - TISSOT T-TOUCH EXPERT SOLAR T091.420.47.051.01

Acest circuit de sporturi este larg. La fel de largă este și paleta funcțională de ceasuri cu touchscreen de la Tissot. Nu cunoaștem nici un fel de modele concurente, care să schimbe regimurile prin atingeri ușoare pe sticla din zafir. Pentru bărbații căsătoriți pentru natura și frumusețea ei stă la dispoziție o combinație folositoare în frunte cu compas, măsurător de altitudine și barometru. Cum din munți la cel mai apropiat ceasornicar este prea departe, inginerii mărcii elvețiene au făcut tot posibilul, ca să nu știți, ce înseamnă bateria descărcată. Încărcarea solară se mulțumește și cu lumina mizerabilă dintr-o cancelarie, însă la lumina directă a soarelui undeva sus în munții Alpi produce energie pentru funcționarea corectă a ceasului într-un timp mult mai scurt. Excepțional este, că pentru purtarea acestui ceas, nu trebuie să aveți performanța unui transportator din munți. Datorită carcasei din titan sunt ușoare, dar în același timp destul de rezistente.

Ați observat? Ceasul sportiv universal nu ezistă. Nu pierdeți timp cu alergarea după unicorn și alegeți-vă modelul , care se potrivește la sportul dumneavoastră.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente