Negrul nu întrece nimic. Aceste 6 ceasuri negre trebuie să le aveţi

Michal Pindura 0 09.09.2018

Na čiernu nič nemá. Platí to aj pre hodinky.

Oricât de tare s-ar strădui celelalte culori, la mulţi creatori de modă nergul magic este starul, care supravieţuieşte rapid tuturor trendurilor schimbătoare. De ce este aşa? Dacă am face o scurtă trecere în revistă  ce nuanțe se completează reciproc și nu încurcă, negrul ar ieși din acest microduel ca un câștigător suveran. Nu trebuie să fiţi un guru al modei, ca să găsiţi în negru culoarea universală, care poate fi sport, elegantă, luxoasă, fit, contrastă şi discretă. Ar reuşi asta o altă culoare?

Chiar și în sfera ceasurilor negrul ocupă o poziție dominantă. Cu greu o să găsiţi o marcă, care ar reuşi să o evite la design.  Motivele de ce este aşa, nu trebuie să căutați mult timp. Clienții și clientele iubesc negrul și de asemenea îl cer. Ceasurile negre nu sunt doar un accesoriu de modă excelent, ci și în multe cazuri, de regulă sociale, o dotare obligatorie. Indiferent de sezon și de ceea ce purtaţi, puteți să vă bazați întotdeauna pe frumusețea întunecată a ceasurilor negre.

Ceasurile negre oferă sute de modele diferite, stiluri și zeci de materiale, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, fiecare bucată are ceva diferit. În următoarele rânduri veţi găsi alegerea noastră dintre cele mai bune ceasuri negre. Inspiraţi-vă:

CEASURILE NEGRE PENTRU DOMNI

1. TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

Casurile bărbăteşti Timex din colecţia Waterbury indiferent de prelucrarea culorilor au întodeauna legătură cu negrul. Pentru cronograful TW2R71800 acest lucru este valabil de două ori şi este simplu de înţeles de ce. Starea de spirit sportivă a unui model cu trei registre și dată s-a transformat într-un efect nedistructiv, chiar și în combinație cu haine serioase. Bonusul este un sistem patentat Indiglo, ale cărui beneficii le veți aprecia atunci când se va întuneca.

2. POLICE CAVERN PL15396JSB/57M

Stilul italian întreţesut cu gotism. Exact în aceste ape se simt designeri mărci Police mai mult acasă. Elementul central al modelului  misterios Cavern cu trei ace este crucea cu patru braţe, câreia pe cadran îi ţin companie motivele florale tematice şi cifrele discrete cu fontul selectat. Acele contrastante umplute cu culoarea albă sunt destul de largi, ca să nu dispară pe substratul negru. Dacă căutaţi ceasul, care ar sublinia personalitatea d-voastră şi nu vă este frică să mergeţi împotriva curentului, l-aţi găsit acum.

3. TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

Automatul de la Tissot este în atragerea atenției opusul total al modelului precedent.  Nu spunem că, râmăne neobservat, dar tromfurile lui sunt altundeva. Ceasurile produse în Elveţia au o rezistență la apă de 100M / 10ATM (nu aţi spune aşa-i?), sticlă  de safir care nu se zgărie și înăuntru se găseşte un aparat mecanică care a fost construit de inginerii Tissot bazându-se pe elementele de bază ale calibrului Swatch System51.

ČIERNE HODINKY PRE DÁMY

4. SUNDAY ROSE ALIVE PEONY DREAM SUN-S05

Sofisticate şi absolut feminine. Ceasurile din noua colecţie a mărcii cehe Sunday Rose vor ocupa inimile tuturor doamnelor şi domnişoarelor,  care în fiecare primăvară așteaptă cu nerăbdare înflorirea bujorilor fermecători. Florile setate precis sunt imprimate pe un cadran negru în tonuri vintage, astfel încât ele să nu depăşească eleganța numerelelor romane într-o nuanță de aur roz. Ideal este realizată şi cureaua. Este fabricata din piele naturală pe încheietură crează dor o linie subţire neagră.

5. ROSEFIELD THE MERCER BLACK BLACK MBB-M43

Despre brăţările mesh ne-am exprimat şi în alte bloguri ale noastre ca şi despre un trend durabil. Ceasurile dotate cu ele se poartă excelent, copiază perfect încheietura şi sunt frumos aeriste. Simplitatea meshului este în designul modelului din colecţia Mercer susţinută de acele cu stil şi indecşi simpli. Şi unde vedem noi aceste ceasuri? Evident la femeile dominate de modă, care preferă stilul urban cu posibilitate de purtare într-un mediu corporativ.

6. KERBHOLZ FRIDA BLACK MARBLE – MIDNIGHT BLACK

Ce credeţi care parte a ceasului mărcii germane Kerbholz, merită cele mai multe superlative? Sigur că da, cadranul din nou. De data aceasta, nu este datorită creativității designerilor, ci datorită Mamei Naturii atotputernice. Ea este autorul unui desen unic pe bucata de marmură naturală si numai datorită ei, nu gasiti doua exemplare in lume cu aceeaşi textură. Aveţi în plan să vă expuneţi unicitatea personalităţii voastre? Credeţi-ne, un ceas mai bun nu veţi găsi.

Nu am nimerit gustul d-voastră? Descoperiți gama completă de ceasuri negre de la branduri renumite și alegeți cele potrivite pentru d-voastră.

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente