New York inspiră din nou. Noutățile DKNY petru sezonul toamnă/iarnă 2016 sunt pline de el.

Michal Pindura 0 06.11.2016

New York inspiră din nou. Noutățile DKNY petru sezonul toamnă/iarnă 2016 sunt pline de el.

Cum o să fie toamna și iarna în New York? Întrebarea, care poate sună ca și o ghicitoare meteorologică, ascunde în ea încă o dimensiune și aceasta este moda. Metropola coastei de est a USA  este printe acele orașe privilegiate, care în  zona creației de modă conferă ritm și arată direcția. Este valabil și pentru sezonul actual toamnă/iarnă 2016.

Ca să aflați, cu ce designerii în „mărul mare“ intenționează să reînvie lunile, cârora de fapt le lipsesc razele soarelui, dar cu toate astea abundă – măcar la început – tonuri calde, nu trebuie să urmăriți ore întegi  difuzarea canalelor de televiziune fashion și nici pierderea de timp mai mult pe puntele liniei transaltice Viena-New York, care vă aduce direct în centrul scenei. Cum să vă îmbrăcați și cu ce să conbinați  îmbrăcămintea, ca să arătați cu stil și trendy, puteți să găsiți în ceasurile din cea mai noauă colecție DKNY.

Donna Karan, sufletul designului mărcii respectate fondată în anul 1984, a lăsat la recomandarea noutății, cred ca deja de 1000 de ori să se insprire din viața pulsată și scurgerea timpului la domiciliul ei din New York.

Idei inepuizabile, izvorâte din natură multiculturală a orașului și a diversității lui, se prezintă în ceasuri prin tonuri calde ale toamnei a aurului roșu și galben cu semnele arhitecturii grafice reprezentată mai simplu, undeva cu fețe concepute minimalist de argintiu sau cu un gri deschis. Vreți un exemplu? Dacă vă uitați bine, în seria Park Slope pe cadran gasiți modelul care amintește de zidurile de cărămidă. În loc de cărămizi sunt defapt  repetate caracterelele DKNY. În linia Minetta, care reiese din colecția DKNY RTW Launch, pentru schimbare a primit pe cureaua din piele spațiul texturii o tencuială fină.

În modele singure ale rândurilor, cel mai mult în seria Eldridge, este în afară de fragilitatea feminină vizibil înclinarea la elemente, cârora locul original au fost hainele și accesorile de damă.  Influențele bărbătești incluse cu segmentele brățărilor ceramice niciodată nu depășesc atractivitatea feminină și eleganța. La plusurile noii colecții putem fără nici o îndoială să adăugăm  ușurința cu care  Donna Karan reușește să se conformeze cu încorporarea funcției cronograf. Chiar și această sarcină relativ provocatoare a stăpânit-o strălucitor și fără a atinge farmecul la ceasurile sale.

Destule au fost cuvinte, noutățile DKNY pentru toamnă și iarnă 2016 se prezintă cel mai bine singure. Aici sunt unele din ele:

DKNY NY2382, NY2381

DKNY NY2452, NY2451

DKNY NY2488 a NY2489

DKNY NY2472, NY2471

Adăugă comentariu

Comentarii (0)

Date inexistente